Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agor-ia pisze:A czy Bejbi powinna wedlug weta wazyc wiecej ? 2 kg to chyba nie az tak bardzo malo. Moze po prostu taka drobniejsza bedzie ?
vailet pisze:Agor-ia pisze:A czy Bejbi powinna wedlug weta wazyc wiecej ? 2 kg to chyba nie az tak bardzo malo. Moze po prostu taka drobniejsza bedzie ?
Nie jest drobna,wet ździwiony jej wagą.Ostatnio naprawdę mało je,może po leczeniu wróci apetyt.Mam nadzieję że tak.
jasdor pisze:vailet pisze:Agor-ia pisze:A czy Bejbi powinna wedlug weta wazyc wiecej ? 2 kg to chyba nie az tak bardzo malo. Moze po prostu taka drobniejsza bedzie ?
Nie jest drobna,wet ździwiony jej wagą.Ostatnio naprawdę mało je,może po leczeniu wróci apetyt.Mam nadzieję że tak.
U mnie Malutka waży 2,20 , jest zdrowa, nic jej nie dolega, odrobaczona, zaszczepiona. Wszystko OK. Ale ona jest właśnie taka drobniuteńka, niedługo będzie miała 2 latka. Jak głaskam to wszystkie kosteczki czuć. Ma apetyt, je tyle ile chce, no ale taka jest i już.
ewar pisze:Zwykle miewam kotki na tymczasie, sterylizuję po pierwszej rujce, ale zauważyłam,że nie są takie uciążliwe, może dlatego,że pierwsze.
Vailet, a będzie zdjęcie Bejbi na drapaku? To jakiś super-drapak, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 190 gości