Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 11:42 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

paulinka116 pisze:O kurczę no to teraz mamy problem, bo moja Mama od początku chciała przygarnąć tą marmurkę i trikolorkę, ale jej powiedziałam że wyadoptowana, więc ponieważ chce dwie powiedziała, że buraska też kochana i bez zastanowienia powiedziała, że ją bierze. No i teraz nie wiem czy możliwa jest zamiana (bo Mama by chciała..), czy to głupio nie wyjdzie, bo niestety trzech nie może wziąć ;( ?
A na wizytę przedadopcyjną zaprasza do siebie kiedy JaEwka Ci pasuje.
A jeżeli chodzi o transport to ja jadę do Warszawy 27.05 i wracam 29.05 się okazało, więc bym mogła zabrać dziewczyny.

No to może w sobotę ? Zapytaj sie mamy jaka godzina jej pasuje i w razie czego napisz na pw adres itp
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw maja 19, 2011 15:12 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

paulinka116 pisze:O kurczę no to teraz mamy problem, bo moja Mama od początku chciała przygarnąć tą marmurkę i trikolorkę, ale jej powiedziałam że wyadoptowana, więc ponieważ chce dwie powiedziała, że buraska też kochana i bez zastanowienia powiedziała, że ją bierze. No i teraz nie wiem czy możliwa jest zamiana (bo Mama by chciała..), czy to głupio nie wyjdzie, bo niestety trzech nie może wziąć ;( ?
A na wizytę przedadopcyjną zaprasza do siebie kiedy JaEwka Ci pasuje.
A jeżeli chodzi o transport to ja jadę do Warszawy 27.05 i wracam 29.05 się okazało, więc bym mogła zabrać dziewczyny.

O to dobrze się składa z tym Twoim wyjazdem bo w weekendy często bywam w Warszawie:) Problemu nie ma, ale mam wrażenie, że trikolorka lepiej dogaduje się z burą, a marmurka zawsze z tym rudaskiem była taka związana. Więc dla nich lepszym rozwiazaniem byłoby być razem a marmurka to i sama sobie poradzi bo to potworek mały:) Ale to już decyzję pozostawiam Tobie:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Od: Czw lis 04, 2010 19:15

Post » Pt maja 20, 2011 8:32 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

No to dylemat :( A mogłabyś wziąć wszystkie 3 i ja wtedy zadecyduję za Mamę które dziewczyny bierzemy jak je zobaczę? Bo z jednej strony większe prawdopodobieństwo, że marmurkę ktoś weźmie, bo jest przepiękna i wyjątkowo umaszczona, ale serce Mamy bije do niej trochę mocniej.. Namawiam ją na 3 ;)

A i możliwe, że będę wracać jednak 28.05 z Wawy mam nadzieję, że jakoś się zgramy.
Obrazek Obrazek
Gżdacz ['] 07.12.2009r.

paulinka116

Od: Pon lis 10, 2008 23:52

Post » Pt maja 20, 2011 12:42 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

paulinka116 pisze:No to dylemat :( A mogłabyś wziąć wszystkie 3 i ja wtedy zadecyduję za Mamę które dziewczyny bierzemy jak je zobaczę? Bo z jednej strony większe prawdopodobieństwo, że marmurkę ktoś weźmie, bo jest przepiękna i wyjątkowo umaszczona, ale serce Mamy bije do niej trochę mocniej.. Namawiam ją na 3 ;)

A i możliwe, że będę wracać jednak 28.05 z Wawy mam nadzieję, że jakoś się zgramy.

Kurde a 28 to ja własnie nie mam możliwości bo mam wyjazd do Krakowa;/
Możliwość by wziąć 3 jest ale mam taki transporterek i mogą mieć niewygodnie a szkoda mi też je męczyć.

Obrazek
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pt maja 20, 2011 14:07 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Umówiłam sie na jutro na 14-15 także jak wrócę do domu to napiszę jak wizyta wypadła :P
Obrazek

JaEwka

Post » Pt maja 20, 2011 14:33 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

O to super:) W takim razie czekam:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pt maja 20, 2011 17:08 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

I kolejna dawka nowych zdjęć:) Tym razem w całym składzie, nawet mamuśka jest:) Ogółem ta kotka choć ma wredny pyszczek jest przemiła:)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pt maja 20, 2011 17:24 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Same cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mamusia wcale wrednie nie wygląda - śliczna jest . A te uchole to maja fantastyczne , zwłaszcza burasia :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 20, 2011 17:38 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

hihi faktycznie:) już przywykłam więc pewnie dlatego uwagi nie zwracałam nigdy:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pt maja 20, 2011 22:25 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

No to coby nie męczyć ich transportem w trójkę zapadła decyzja, że jak wizyta wypadnie pozytywnie, to Mama bierze trikolorkę i buraskę w nadziei, że bengalkę szybko ktoś przygarnie również.
magdalena1993 to jak bym wracała 29.05 to byś je przywiozła do Wawy, czy też nie możesz?
Obrazek Obrazek
Gżdacz ['] 07.12.2009r.

paulinka116

Od: Pon lis 10, 2008 23:52

Post » Sob maja 21, 2011 9:29 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Mogę Wam pomóc z podrzuceniem kociaków do Warszawy. Ale rodzice Magdy musieli by mi zapakować kociaki do transporterka, a po dostarczeniu do Warszawy od razu przekazałabym je Tobie. Ze względu na to, że miałam w listopadzie tamtego roku pp u siebie w domu nie chcę ich zabierać do siebie.

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Sob maja 21, 2011 20:33 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Informuję iż wizyta wypadła na duży plus :P Paulina i jej mama bardzo fajne babeczki :ok: Kotki na pewno będę tam miały dobrze nooo i świeże rybki bo Pauliny mama to wędkarz :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Sob maja 21, 2011 20:36 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Potwierdzam :mrgreen: Nawet się zapytałam czy mnie by Pauli Mama nie chciała adoptować ale woli kotki ;) :lol:

Dajcie znać czy byłaby potrzeba przetrzymania kociaków w Wa-wie to coś pokombinujemy ;) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 21, 2011 20:41 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

jasdor pisze:Same cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mamusia wcale wrednie nie wygląda - śliczna jest . A te uchole to maja fantastyczne , zwłaszcza burasia :mrgreen:

Netoperki :mrgreen: Jak mój Miecio :1luvu: Gdzieś się mamuśka musiała na devona zapatrzeć ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 21, 2011 21:56 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Jutro Kalla zabiera koteczkę:) 29 mi pasuje, nie ma problemu, do Warszawy podrzucę:) Baaardzo cieszę się, że wizyta wypadła pozytywnie, ale nawet nie myślałam, że może być inaczej:)

A teraz mniej pozytywne wieści... Jak się okazało mała siostrzenica znajomej z którą mieszka ma alergię na sierść i nie mogą zatrzymać rudaska. Jestem cholernie zła bo nie wiem czy to tylko pretekst bo kociak okazał się być zbyt bardzo problemowy, jak to kocie dziecko albo po prostu faktycznie alergia...Eh. ale lepiej niech trafi do mnie i znajdę mu dom niż gdzieś na ulicę czy do schroniska.
ObrazekObrazek

magdalena1993

[poprzednia][następna]