Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Czasu i pieniędzy zawsze za mało.
Haker
Hakerku,Haker1 pisze:Zastrzyki to moja Duża umie robić. Ćwiczyła już dawno na Dużym. A tak na prawdę to nauczyła się ich robić podczas studiów na zajęciach w studium wojskowym. Jak duża studiowała to dziewczyny na jednym z roku miały raz w tygodniu (przez cały dzień od 6.00) zajęcia z "wojska". Ona tylko nie zrobi dojścia dla kroplówki, takiego do żyły.
Haker lubiący zastrzyki
Haker1 pisze:Fasolko, przytulanie jest cool![]()
Ja dzisaj krążyłem z trzy godziny między Dużymi, a teraz już starczy tych pieszczot.
Śpię w swoim hamaku w moim pokoju.
Teraz tam jest spokój i przyjemny chłodek.
Z samego rana, jak Duzi poszli na nord walking, uprawiałem balkoning, a potem zrobiło się tak gorąco, że zrezygnowałem.
Haker
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Moja Duża jest @! Wczoraj jej mówiłam, żeby nigdzie nie wychodziła wieczorem, bo będzie burza. Ale ona mnie wyśmiała i o 6 wyszła. A o 8 zaczęło lać. Ona z tej jakiejś filharmonii wyszła o 9 i wtedy lało i grzmiało. A ona miała ze sobą parasolkę, ale tylko dzięki temu, że kilka dni temu zapomniała ją wyciągnąć z torebki i zostawić w domu.![]()
![]()
Wredna jest, zupełnie nie pomyślała, że ja się boję burzy!
Inka
Zostawiła otwarty balkon albo okno?![]()
Fasolka
Kociara82 pisze:Fasolcia pewnie juz spi, wiec delikatnie buziam uszeta na miaudobranoc, by nie zbudzic kotuni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości