I już jesteśmy... poszło tylko ok. 50 ml glukozy, potem wenflon się wypiął ... Jutro ma być przerwa, tylko zastrzyki i tabletka ...Ma dostać trochę więcej żarełka ... to dostał 17 chrupek ... i nie chce...Chciałby i owszem .... Paryskowego Renala ... Tak więc praktycznie dzisiaj - jutro będzie rozstrzygające ...czy zacznie jeść i czy mu się po tym nie pogorszy ... Prosimy o kciuki... Malutek waży już tylko 3.55 kg ... schudł 1,35 kg ...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Najgorzej, że on tylko te chrupki może - Julka jak nie mogła nic jeść, to kroplówki i karmienie po odrobince Rc Recovery ją utrzymało przy życiu, do czasu aż leczenie zadziałało. A chrupki nie pachną tak mocno i zachęcająco za Pokera
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Boję się, że właśnie przestał ... odwraca się od tych nieszczęsnych chrupek, za którymi kilka dni temu tak płakał... dosypałam odrobineczkę kocimiętki, i też nic... Najgorsze, że kroplówki (tylko glukoza) dzisiaj zeszło ledwo 50 ml...i jutro ma nie być wcale ... Nie wiem, co mam robić ...