Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas![]()
![]()
jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
katipe pisze:nie może do nas wrócić bo z założenia Czarek był u nas na chwilę i mój chłopak nie chce dwóch kociaków... a domek niby zakochany ale coś kombinuje, stwierdzili że przyjechała z Irlandii ich córka która jest w ósmym miesiącu ciąży i nie wie jeszcze czy zostanie w Polsce do porodu czy wróci tam i nie mogą mieć kota w domu jednak...
no ale po Czarusia zaraz przyjeżdża moja koleżanka z pracy, kociara która ma już jednego kocura i myślała o Czarku wcześniej, ale nie wiedziała czy się ze sobą dogadają. Teraz chyba nie będą miały wyjścia!
andzelika1952 pisze:Czaruś po raz bodajże siódmy wraca dzisiaj z adopcjipowód - taki jak inne, czyli błahy
Kiedy zakończy się się wędrówka tego nieszczęsnego kociaka? Kto okaże się w końcu odpowiedzialnym opiekunem? Pytań wiele, tylko czy one coś zmienią, pomogą?
katipe pisze:koleżanka kiedyś miała taką sytuację że wzięli drugiego kota i ten pierwszy się wyprowadził... teraz jak wzięli Czarka to ich kocur zachowywał się podobnie, był na nich obrażony i nie dał się dotknąć a na Czarka się rzucał chociaż Czaruś chciał się z nim zakumplować...
wczoraj cały dzień w pracy szukałyśmy innego domu i niby go znalazłyśmy, kolega chciał wziąć Czarka dla rodziców którzy zawsze chcieli kota no ale się okazało że codziennie odwiedza ich wnuczka która jest ponoć uczulona na sierść...
nawet nie wiecie jak się strasznie czuję od wczoraj, Czaruś jest naprawdę cudowny i bardzo żałuję że nie może u mnie zostać... no ale musicie zrozumieć, nasz sąsiad z dołu zawsze miał pretensje do mojego chłopaka i na niego to wszystko spadało... poza tym my wynajmujemy mieszkanie, właśnie od kuzynki M.... i po prostu nie możemy mieć dwóch kociaków ;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości