cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2011 20:31 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:tydzien dobiegl konca chwilowo jestem uziemiona zrobilam kilka fotek moge je tutaj wstawic :?:
no dobra czekalam cale popoludnie nikt sie nieodezwal ja znikam mam jeszcze troche roboty.jakies 10 dni bede bez neta, moze uda mi sie czasem dorwac komputer to zajze co u was ...pozdrawiam.

Jasne że tak. Po to jest forum. nie pytaj. Wstawiaj :)

Dziękuję i czekamy na nastepne dyżurki ;)
MIKUŚ

Post » Pt maja 20, 2011 22:09 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Jutro wieczorem ja się melduję na dyżurze. Jest coś o czym powinnam pamiętać? :)
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pt maja 20, 2011 22:37 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Basiunia, slonko :oops: mam pytanko do ciebie... zbieralyscie na bazarkach $$ na ciach u mnie... czy macie jeszcze ta kaske, bo bylaby nam jednak potrzebna, bo okazalo sie, ze niestety nie dostaniemy wiecej z urzedu miasta $$ na ciachanie :evil: Mimo prob, mimo wielu rozmow... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 21, 2011 8:52 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Nie znalazłam żadnego wpisu odnośnie tego,że Czarnotka od czwartku jest w nowym domu - byłam przy tym jak przyszła nowa rodzina. Czarnotka zaprezentowała się pięknie, była miziasta, przytulaśna i mruczała. Rodzinka była jeszcze obejrzeć jednego kotka, ale nasz był lepiej wychowany :mrgreen: Trzymamy kciuki za nowy dom i Czarnotkę :ok:

Basia co z tym pół-skandynawem? Wszystko z nim Ok? bo trochę się martwię o niego po tym pawiu co puścił przy nas...
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob maja 21, 2011 8:53 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

poproszę dyżura w środę wieczorkiem i niedziela rano...MIałam ci przypomnieć, ze ktoś ma dyżur we wtorek wieczorkiem i chyba środa rano, ale pewna nie jestem :ryk:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Sob maja 21, 2011 8:56 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Moje czarne cudeńko w nowym domu?
To przestaje marudzić Tomkowi bo mnie znielubi :ryk:
Ale dobrze że ma domek, ja Ją uwielbiałam normalnie, zachowywała sie jak moja chorera jak po nią przyszliśmy (a właściwie nie po nią tylko po pręgowanego kocura) :1luvu:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Sob maja 21, 2011 9:09 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Poszła poszła....Będziemy czekać na wiadomości z nowego domku :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Sob maja 21, 2011 9:23 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Olu - jeszcze jest coś z funudzu sterylkowego. Ale wtedy musimy się umówić na transport po koty. Ile jest tych kotek w końcu po tym całym zamieszaniu? Szczerze nie miałam czasu zajrzeć na ten wątek co mi mówiłaś. Muszę znać konkrety.
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 9:35 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Basia widze,że ktoś mi środę podkradł. Biorę czwartek wieczór w taki razie :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Sob maja 21, 2011 9:39 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:poproszę dyżura w środę wieczorkiem i niedziela rano...MIałam ci przypomnieć, ze ktoś ma dyżur we wtorek wieczorkiem i chyba środa rano, ale pewna nie jestem :ryk:

tak, tak :) Dzięki Karola :lol:
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 9:40 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:Basia widze,że ktoś mi środę podkradł. Biorę czwartek wieczór w taki razie :mrgreen:

Co? E nie, niemożliwe :oops:
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 9:50 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

No i w czwartek do domu faktycznie pojechała Czarnotka. Nie miałam nawet kiedy napisać :roll: Dokładnie tak jak kicia_kluska napisała. Fajny dom. Czarnulka pięknie się zaprezentowała :mrgreen:

Dziś prawdopodobnie pojedzie do domku Blanka :ok: Około godz. 12:)
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 9:52 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

No i w czwartek też wykastropwaliśmy wreszcie Sajmona - asmtaffa :)
Oraz kocura takiego jednego :lol:
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 10:05 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Wczoraj też do domku pojechała Majka. Kotka norweska. Będzie mieszkać w Jaworznie w Naszym sprawdzonym domku tj. Bona 44 :1luvu:
Z tego co wiem imię docelowe miało byc Iga - czy takie będzie ? Napisze Nam Bona :wink:
Jest już zaszczepiona. Odpchlona, dostaje obecnie proverę, będzie oczywiście odrobaczona :mrgreen: W środę prawdopodobnie będzie ciachnięta.
Mam nadzieję że aklimatyzacja przebiegnie pomyślnie :ok: Pierwsza relacja z frontu już była i nic niepokojącego się nie dzieje wręcz przeciwnie.

Bona - czekamy :oops:
MIKUŚ

Post » Sob maja 21, 2011 11:08 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

ja sie sama gubie ile tych kotow tam jest. 2 dorosle kocice, prawdopodobnie obie kotne, bo grubiutkie, ze 3 mlode w tym jeden maly czarny ciekawski, reszta sie boi ludzi strasznie.
Umowilismy sie z wlascicielami firmy, ze koty po ciachnieciu przetrzymamy w klatkach wystawowych u nich w piwnicy, w tygodniu maja czynne tam do 17 w soboty chyba do 13 lub 14 wiec mozemy tam zagladac w tym czasie i ew.dac jeszcze papu jakby bylo trzeba. Nie wiemy ile sie zlapie za 1 razem, chcialybysmy zlapac jak najszybciej te dorosle kicie (matka z cora prawdopodobnie) i tego ciekawskiego malego szczegolnie. Mysle, ze on mialby szanse na oswojenie sie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]