Moderator: Moderatorzy
krynia08 pisze::piwa: no to podnosimy dalej
bazyla pisze:A jak wyglądałaby sprawa z indywidualnym zamówieniem?
Chętnie wysłałabym skan na maila z moją tapetą (albo i kawałek tapety w liście) w pokoju i moimi oczekiwaniami co do zasłon - z prośbą o jakąś radę jakie zasłony dobrać i potem zlecić wykonawczyni ich uszycie.
Nie mogę już patrzeć na tę szmatę wiszącą na karniszu w mojej sypialni i bardzo bym chciała zmian.
Firan RACZEJ nie przewiduję.
bazyla pisze:A jak wyglądałaby sprawa z indywidualnym zamówieniem?
Chętnie wysłałabym skan na maila z moją tapetą (albo i kawałek tapety w liście) w pokoju i moimi oczekiwaniami co do zasłon - z prośbą o jakąś radę jakie zasłony dobrać i potem zlecić wykonawczyni ich uszycie.
Nie mogę już patrzeć na tę szmatę wiszącą na karniszu w mojej sypialni i bardzo bym chciała zmian.
halinka1403 pisze:bazyla pisze:A jak wyglądałaby sprawa z indywidualnym zamówieniem?
Bardzo chętnie.Na pw podam adres mailowy ,ale jeden warunek,dopiero początkiem czerwca,bo do końca maja będę prawie nieuchwytna (wesele syna )
krynia08 pisze:halinka1403 pisze:bazyla pisze:A jak wyglądałaby sprawa z indywidualnym zamówieniem?
Bardzo chętnie.Na pw podam adres mailowy ,ale jeden warunek,dopiero początkiem czerwca,bo do końca maja będę prawie nieuchwytna (wesele syna )
WITAMY, PRAWIE TEŚCIOWĄ![]()
krynia08 pisze::ryk:![]()
![]()
o chorerka
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości