Zdrowiej koteczku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgocha Pe pisze:Gdybym była kotką rozmiauczałabym się z zachwytu i zemdlała![]()
hm,kliknęłam na tą fotkę celem powiększenia
i pojawił mi się taki komunikat
Strona ta zawiera treści erotyczne, przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych. Klikając OK stwierdzasz, że masz ukończone 18 lat i akceptujesz pojawienie się treści erotycznych. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnia opuść to miejsce i przejdź do innej kategorii zdjęć.
Czyżby Czaruś tańcząc na rurze ściągał kubraczek ?
Erin pisze:Małgocha Pe pisze:Gdybym była kotką rozmiauczałabym się z zachwytu i zemdlała![]()
hm,kliknęłam na tą fotkę celem powiększenia
i pojawił mi się taki komunikat
Strona ta zawiera treści erotyczne, przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych. Klikając OK stwierdzasz, że masz ukończone 18 lat i akceptujesz pojawienie się treści erotycznych. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnia opuść to miejsce i przejdź do innej kategorii zdjęć.
Czyżby Czaruś tańcząc na rurze ściągał kubraczek ?Widać panterka tak działa
Broszka pisze:Czarusiu - za szybkie wyleczenie wątróbki![]()
![]()
![]()
Podobnie było z Broszką - na pierwszych wynikach po operacji parametry wątrobowe były tylko trochę podwyższone, mimo że dr mówił że wątroba bardzo źle wyglądała podczas operacji. Niestety, każde kolejne wyniki były coraz gorsze i dopiero teraz po 4,5 miesiąca leczenia troszeczkę się poprawiły...
Agness78 pisze:Kolejna niezwykle urocza i miziasta koteczka wywalona na ulicę![]()
![]()
![]()
Pilnie potrzebny DT dla koteczki: viewtopic.php?f=1&t=128308&p=7526546#p7526546
Koteczka jest po sterylce aborcyjnej, jak nie znajdzie się DT będzie musiała wrócić na ulicę![]()
Prosimy o pomoc.... w znalezieniu TDT/DT/DS i zapraszamy do odwiedzania wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 98 gości