Z kotami Ewy jestem związana emocjonalnie, bo mam od niej Maniusię, która jest zdrowym, wesoły, uroczym kociakiem, podbijającym ludzkie i kocie serca.
Z kolei Ewa zwróciła moją uwagę na Vailet - Dużą maleńkiej Bejbi, bardzo chorowitej koteczki. Bejbi ma dość upierdliwą bakterię, która powoduje u niej liczne dolegliwości. Jestem pod wrażeniem walki Vailet o zdrowie Bejbi.
Będą więc dwa bazarki w jednym. Pieniądze ze sprzedaży słuchawek pójdą dla tymczasków Ewar. Pieniądze ze sprzedaży pendrajwów - dla Bejbi. Bazarek potrwa do 25 maja, do godziny 22.01.
Oto przeznaczone specjalnie do komputera słuchawki. Nadają się znakomicie do słuchania muzyki, ale przede wszystkim służą do rozmów przez internet i gier online, bo mają wbudowany mikrofon. Użyłam ich tylko raz, zachowałam pudełko i komplet ulotek. Są naprawdę bardzo wygodne. Cena wywoławcza - 30 zł.
Licytuje Terra50 za 52 zł.
Tu można o nich poczytać.
http://www.awa24.pl/product-pol-11589-S ... 58f190c6e4
A to prawdziwe zdjęcie:
A to pendrive'y. Wszystkie, poza złotym, mają niestety logo różnych firm. Wszystkie były raz użyte w celu nagrania prezentacji.
Numer 1. Cena wywoławcza - 5 zł. Opcji kup teraz brak. Jak dasz wywoławczą i nikt nie przebije, idzie za piątaka.
1 GB pojemności. Licytuje Miodalik za 10 zł
Numer 2. Cena wywoławcza 8 zł. 2 GB pojemności. Licytuje Dagmara-Olga za 20 zł
Numer 3. Kingston Data Traveller w opakowaniu, ale na samym penie jest logo innej firmu. 1 GB, 5 zł wywoławcza. Licytuje Miodalik za 10 zł
Numer 4. Ma tylko 1 GB, ale jest piękny. Oprawiony w prawdziwą skórę koloru złotego. Pasuje do każdej damskiej torebki

Koszty wysyłki biorę na siebie. Zapraszam serdecznie!!!