Szalony Kot pisze:Tylko to jest luźny pomysł, nie wiem, jakie nastawienie ma do tego Poker, a nie chcę jej też niczym dobijać :/
No zobaczymy.
Boję się, ale napisać do Poker mogę spróbować. Boję się strasznie, nie lubię o takie rzeczy prosić![]()
Jakieś sugestie, co piszemy?
Szalony Kot pisze:Już napisałam pw, ale decyzja i tak nie leży w naszej kwestii, nie?
Słuchajcie, GDYBY to wypaliło, a póki co to ledwie nasze widzimisie, to Brysia i tak trzeba umieścić na pewien czas w lecznicy.
Niestety ciągle nie ma badania kału, są biegunki, trzeba by go przebadać pod tym kątem i wyleczyć.

Szalony Kot pisze:Też nie każdy, kto wylicytował cegiełkę, płaci - wiem jak to było przy kotach z Rybnika :/
Jakąś lecznicę już po drodze. PKDT na pewno z jakąś współpracuje, może by nas objęli jakimiś swoimi zniżkami...
Zajrzyjcie: viewtopic.php?f=1&t=127951
Szalony Kot pisze:Ech.
No i dupa, Poker nie da rady. Jej mąż ma alergię, tego nie wiedziałam
Ktoś inny może ma białaczkowego kicia...? Spamujcie, proszę
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Żadna pani o Bubę nie dzwoniła![]()
A wszystkie koty ze Szczytna to mega miziaki![]()
Wszystkie które dostawały zastrzyki i miały grubsze leczenie,już to leczenie zakończyły.
pozostałe a i te też obserwujemy bo jeszcze wciąż ma prawo coś wyskoczyć.
Zostało mi dla wszystkich wyleczenie kokcydii, świeżba i grzyba usznego-zakończy się to z końcem maja.
Potem po kolei umawiam kicie na sterylki- na razie najlepsza cena jaką mam to 150 zł + morfo w razie konieczności-może uda się załatwić po 60 +ewent. morfo,ale to na razie palcem na wodzie pisane.
Wszelkie szczególowe rozpiski i wyliczenia dotychczasowych kosztów ma Marzenia.
Nadal proszę o wpłaty bo kicie koszuja majątek,mimo że są leczone wyłącznie po cenie leków, a weta i jego "usługi" mam na miejscu .
mogę również zacząć zwracać pożyczone transporterki![]()
proszę napisac który komu i jak zwrócić
smarti pisze:witam,
ze wszystkich kiciów lekko przez nosek oddycha jeszcze tylko Funia i Milka.
Reszta kiciów wygląda na wyleczone z katarów.
Całe towarzystwo ma oczywiście kokcydie.
a także wszystkie ( z wyj.Syjamki!) mają w uszach świeżba,(Milka ma też świeżba drążącego ),i wszystkie mają grzyba w uszach(to ten co nie świeci)
leczenie tego świństwa potrwa do końca maja, a potem mozna myśleć o sterylkach.
Pytałam już czy są jakieś sugestie na ten temat?
Na razie nie widzę jeszcze odrastającego futerka u Milki,Burani i Kowboja ale z moich dośw wynika że jeszcze za wcześnie na poprawę tego rodzaju.
wszystkie koty bez wyjątku to miziaki,Funia i Krówka nie bardz lubią branie na ręce,a Buba to megemegamiziak!!
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości