Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2011 19:40 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Wszystkie są piękne, tylko niektóre jakoś nas bardziej ujmują.
Czuję się nawet nieźle, wizyta u pani doktor bardzo mi pomogła, jak się wk...łam, to mi wszystkie choroby przeszły :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: to super :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 20, 2011 20:44 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Jeszcze kilka zdjęć dorzucę :wink: ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 20, 2011 21:33 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Zapraszam odwiedzających wątek na bazarek :)

viewtopic.php?f=20&t=127972
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt maja 20, 2011 22:08 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi jest cudowna, tez bym mogla patrzec na nia i patrzec, gdyby nie fakt, ze mam swoje prywatne cudo klasy swiatowej w tych samych co Bejbi kolorkach :1luvu: i to cudo najchetniej by lezalo na wysokim tronie i wzbudzalo ogolny podziw, bo lubi byc adorowana :lol:

Bejbi ma ciekawy kolor oczu, takiego jeszcze nie widzialam :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob maja 21, 2011 9:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Agor-ia pisze:Bejbi jest cudowna, tez bym mogla patrzec na nia i patrzec, gdyby nie fakt, ze mam swoje prywatne cudo klasy swiatowej w tych samych co Bejbi kolorkach :1luvu: i to cudo najchetniej by lezalo na wysokim tronie i wzbudzalo ogolny podziw, bo lubi byc adorowana :lol:

Dzięki Agor-ia :kotek: :1luvu: :wink: Po mamusi ma :wink: Dużo persów ma bursztynowe oczy i pewnie Bejbi zmieni kolor oczu na jaśniejsze (a szkoda)Tylko z mamusi kolor,oczy i broda :lol: a i krótszy nos :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bejbi TŻ-a wymęczyła od rana,a ja spałam jak nieprzytomna.Pierwszy raz nie obudziło mnie skakanie na drzwi kuchenne :lol: :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 21, 2011 9:50 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Agor-ia pisze:Bejbi jest cudowna, tez bym mogla patrzec na nia i patrzec, gdyby nie fakt, ze mam swoje prywatne cudo klasy swiatowej w tych samych co Bejbi kolorkach :1luvu: i to cudo najchetniej by lezalo na wysokim tronie i wzbudzalo ogolny podziw, bo lubi byc adorowana :lol:

Pokaż nam to cudo Twoje,proszę :D :kotek: :D
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 21, 2011 10:28 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie ma sprawy, zaraz cos wyszukamy i wstawimy ;)

Agor-ia

Post » Sob maja 21, 2011 10:37 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Saya ma wlasnie takie bursztynowe oczy a jak zrenice sie zweza to widac tez zielen :) Ale jako maluch nie miala takiego koloru jak Bejbi, tylko z niebieskich wybarwily sie jej wlasnie na szarawo-zielonkawe a pozniej jej tak wyrudzialy :)

Obrazek

Agor-ia

Post » Sob maja 21, 2011 10:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Saya jest sliczna. Jak Bejbunia. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 21, 2011 10:41 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie no :crying: Przestańcie. Jak widzę te wszystkie tricolorki to normalnie wysiadam :love: Cale życie o takim kocie marzę i co ? Dwa czarnule od losu w prezencie. Też kochane i śliczne, nie powiem, ale te tri :roll:
Na razie mam blokadę, ale jak minie to TYLKO TRI :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob maja 21, 2011 10:50 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Nie no :crying: Przestańcie. Jak widzę te wszystkie tricolorki to normalnie wysiadam :love: Cale życie o takim kocie marzę i co ? Dwa czarnule od losu w prezencie. Też kochane i śliczne, nie powiem, ale te tri :roll:

jasdor,jeszcze będziesz miała tri :D :ok: Co do oczek to Aisha szylkretka miała 8 tygodni i brązowe oczęta,potem jej zjaśniały.Bejbi ma inny odcień niż miało Aisiątko :cry: :cry:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 21, 2011 10:51 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Nie no :crying: Przestańcie. Jak widzę te wszystkie tricolorki to normalnie wysiadam :love: Cale życie o takim kocie marzę i co ? Dwa czarnule od losu w prezencie. Też kochane i śliczne, nie powiem, ale te tri :roll:

:lol: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 21, 2011 10:54 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Jasdor, czarnucha tez mam, ale Saya byla moim pierwszym kotem :)
I tez jest prezentem od losu, pod blokiem jednej z forumowiczek byla kotka z trzema dziewuszkami, w tym wlasnie dwie tri, no i wzielam takiego trzytygodniowego szkrabika do siebie :) jak juz ja dostalam w rece to nie bylo mowy, zebym jej nie wziela :) Nawet na forum ktos sie smial, ze ludzie przez cala Polske takich kotek szukaja, a ja mam swoja z parkingu, dziesiec minut drogi od domu na piechote :lol:

Agor-ia

Post » Sob maja 21, 2011 11:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tak przez całą Polskę szukałam Bejbi :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pojechałam aż do Warszawy
:lol: :lol: jak głupia.Wtedy młodych nie było bo taki okres,ale teraz ile długowłosych i półdługowłosych tri i szylkretek jest na allegro 8O 8O nawet za darmo 8O o wiele ładniejsze od Bejbi :oops: ale ona ma fajny charakter.Nawet jak boli mrrrr.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 21, 2011 20:21 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Niedawno wróciliśmy od weta.Już po zastrzyku.Bejbi nic od 3 tygodni na wadze nie przybrała :(
zawsze co tydzień o 100gram było więcej.Waży dalej 2,02 kg 8O Wydaje się że waży więcej na oko,ale nie :( Wet myślał że 3 kg waży :?: :!: Ona jak pisałam jest wysoka i ma długie tylne łapki i to takie wrażenie daje że waży więcej.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]