Jest lepiej - będę mogła karmić piersią malucha

Nie mam już śladu wirusa hCV w organizmie

Wygląda na to, że 11 miesięczna chemia sprzed paru lat, skutek uboczny w postaci czasowego paraliżu i ciągle pogłębiającej się niedoczynności tarczy i dodatkwoych chorób wynikających z brania chemii nie poszły na marne

Po odebraniu wyników poryczałam się jak chyba nigdy w życiu
Laser do poprawki to może trochę źle powiedziane - ale po półtorej godziny znieczulenia oka i wpatrywania się w wściekle ostre światło nie byłam w stanie już wysiedzieć więcej na tym stołku....Można by powiedzieć, że to laser będzie do dokończenia. Nie zakończy to moich problemów ze wzrokiem, bo mam taki obrzęk siatkówki, że teraz rozumiem swoje problemy z patrzeniem. Bywa tak, że nie widzę co piszę i czytam na laptopie

A że maluch się we mnie panoszy, a leki przechodzą przez łożysko, muszę czekać na poród. A po porodzie znowu na okulistykę
A ja się dzisiaj wybieram na nefrologię - wygłaszczę kocinki, spakuję się do końca i wylot... Kociaki mają zapewnioną opiękę dochodzącą (mam nadzieję, że na krótko to będzie potrzebne

). Rano przychodzić będzie sąsiadka, popołudniu były lokator, a wieczorem Marek....