Zuzia: Certyfikat z Normalności :) Wyczekany wymarzony DOM!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 21:49 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Ooo, to się spotkamy :)
Chociaż ja będę pewnie na psach, ale na koty na pewno zajrzę.

O której będziesz mniej więcej? :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt kwi 29, 2011 21:58 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Szalony Kot pisze:Ooo, to się spotkamy :)
Chociaż ja będę pewnie na psach, ale na koty na pewno zajrzę.

O której będziesz mniej więcej? :>

Szalony Kocie, coś się czasowo mijamy :lol: - ja Ci właśnie wysłałam PW z pytaniem.
Wcześniej niż na 11.00 raczej nie wyrabiam.
Do jutra! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob kwi 30, 2011 21:21 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

joshua_ada pisze:Zuzia dziś miała też "nie ten" dzień. Nie gryzła, chyba nawet nie próbowała do nikogo, natomiast była lekko rozdrażniona i czasem prychała. Ale ona jest cudowna, rany jaka ona cudowna!!! :love: :love: :love: Na to, że miała dziś gości trochę w nosie ma być może wpływ obecność nowej koteczki. Widzą się przez matowe plexi i bardzo się soba interesują (chyba pozytywnie). Być może fajnie byłoby je połączyć, ale mała tri jest jeszcze na kwarantannie, więc z takimi ewentualnymi ruchami trzeba poczekać.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Nie maja 01, 2011 6:27 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Witam

Ująl mnie los Zuzi, niestety na razie przygarnąc nie mogę bo dzis do mnie ma przyjechac jakiś kotek, ale w ogłoszeniach chętnie pomogę.
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Śro maja 04, 2011 12:50 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Dzień dobry Zuziu! Nie musiałaś dziś pisać matury :D
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Śro maja 04, 2011 12:54 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

key_west pisze:Dzień dobry Zuziu! Nie musiałaś dziś pisać matury :D

Certyfikat wystarczy. :lol: :lol: :lol: :lol:

ysmay pisze:Witam

Ująl mnie los Zuzi, niestety na razie przygarnąc nie mogę bo dzis do mnie ma przyjechac jakiś kotek, ale w ogłoszeniach chętnie pomogę.

Już piszę PW. Dzięki.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pon maja 09, 2011 8:19 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Cześć Zuziu! Widziałam twoje zdjęcie na drapaku! 8)

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Pon maja 16, 2011 17:48 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Dzień dobry Zuziu :D
Gdzie ten twój domek???

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Pon maja 16, 2011 23:17 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Zuzia coraz słodsza - choć nowego drapaczka broni :twisted: Teraz ponoć jest większej kociarni, bo Gabi i Cezary poszły do swoich stałych domków :ok:
Mam nowe zdjęcia Zuzi, przeniosę z aparatu i wkleję.

Komu słodką i baaaaardzo towarzyską Zuzię? :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw maja 19, 2011 15:56 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Zuzia bardzo polubiła wybieg. Tak bardzo, że jak do niej weszłam to królewienka okazała mi niezdecydowanie czy fajniejsza jestem ja czy wybieg. Witała sie ze mną, gadała jak to ona. Dawała buzi :1luvu: Ale potem zaraz szła na wybieg, akurat było słoneczko. Żeby wygrać tę konkurencję musiałam zawalczyć z Whiskas Dentabits w ręku. Zuzia je bardzo lubi! :ok: No i wygrałam na jakiś czas. Bawiła się też myszką na patyczku, na drapaczku.
Uwielbiam ją.
(bardzo żałuję, że ona do kotów tak nastawiona. Tak bym chciała ją wziąć na tymczas, ale wiem, że narobiłabym strasznego zamętu i Zuzi i moim kotom)

Nikt oprócz key_west nie zagląda. Haloooo, gdzie się podziali wszyscy fani fantystycznej Zuzi? :twisted:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw maja 19, 2011 20:48 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Ja cały czas podczytuję.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw maja 19, 2011 21:13 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

edii pisze:Ja cały czas podczytuję.

:D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw maja 19, 2011 21:25 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Ja też czytam, tylko po cichutku :ok:

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Czw maja 19, 2011 21:29 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

patkazal pisze:Ja też czytam, tylko po cichutku :ok:

Fajnie :D
(wpisy, kciuki też proszone itp. Trzeba wątek Zuzi na górę podnosić :wink: Ona jest cuuuudowna!)

post scriptum: troszkę jej dupka przytyła :twisted: Jeszcze w normie na szczęście. Mam nadzieję, że mając wybieg, troszkę jednak linię poprawi :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Nie maja 22, 2011 8:25 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Po poznaniu Zuzi stwierdzam, że to kotka ze swoim zdaniem. Bardzo lubi się pomiziać, pomruczeć, ułożyć na kolanach i być drapaną, ale jak coś jej nie przypasi to bez ogródek to pokazuje, ale w zasadzie delikatnie - pokaże łapką Dużemu gdzie jego miejsce i z powrotem nadstawi łepek do kiziania. A jak się już wymizia to pójdzie grzecznie na swoje ulubione miejsce spać (oczywiście z jednym okiem otwartym, obserwując czy Duży się przypadkiem nie ulotnił :D )

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

[poprzednia][następna]