Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto maja 10, 2011 13:32 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Kocie Złoty, Kocie Kochany znowu proszę Cie o pomoc w znalezieniu domku tym razem szczeniaczkowi podobnemu do mojej tymczasowiczki Biabneczki z poniższego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206675- ... %82oszenia.
Zdjęcia są na I stronie, a dobry tekst do ogłoszeń na IV.
Namiary na kontakt podam, jak tylko dostanę.
Kasa już leci na Twoje konto :)
Nie ukrywam, że liczę na sukces, jak dotychczas :1luvu:
Pokaż mi swoje zwierzątko, a powiem Ci jaki jesteś.

elsia

Od: Pon wrz 10, 2007 10:25

Post » Wto maja 10, 2011 14:01 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

elsia pisze:Kocie Złoty, Kocie Kochany znowu proszę Cie o pomoc w znalezieniu domku tym razem szczeniaczkowi podobnemu do mojej tymczasowiczki Biabneczki z poniższego wątku:
Zdjęcia są na I stronie, a dobry tekst do ogłoszeń na IV.
Namiary na kontakt podam, jak tylko dostanę.
Kasa już leci na Twoje konto :)
Nie ukrywam, że liczę na sukces, jak dotychczas :1luvu:

Zapisuję :) ale potrzebuję dwa dni :oops: muszę ogłosić kocinkę najpierw.

A pisałam, że Bianka znajdzie dom :D każdy zwierzak znajduje prędzej czy później :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto maja 10, 2011 19:57 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Nie ma sprawy, jak trzeba to poczekamy :)

To tekst do ogłoszeń.

Dosia jest maleńka, ma około 8 miesięcy i wspaniały charakter. Na krótkich, jamniczkowatych nóżkach idzie przez życie, bez domu, swojego człowieka, miłości. Jest drobna, krucha i zupełnie bezbronna. Brana na ręce przytula się i chciałaby już tam zostać. Cieszy się każdą chwilą, chwali zabawkami, biega z piłeczką. Jest tak miła, że nie sposób, nie uśmiechnąć się na jej widok, nie pogłaskać.
Ludzie zachwycają się Dosią ale nikt nie zaoferował jej domu, takiego, na zawsze. Dosia kocha ludzi, inne psy i oczywiście koty. Jest bezproblemowa, pogodna i bardzo czeka na kogoś, kto zapewni jej bezpieczeństwo przez całe, psie, kilkunastoletnie życie. Dotąd była tylko kaprysem nieodpowiedzialnego człowieka, który potraktował ją jak zabawkę. Dosia została porzucona przy ruchliwej ulicy, a tym samym skazana na śmierć. Uratowana, odrobaczona i raz zaszczepiona, czeka na dobry dom.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel: 510 278 239
e-mail: tamaraart@vp.pl

Dodaj do ogłoszeń zdjęcia z postu nr 2 zdjęcie drugie, trzecie z poniższego wątku
Ostatnio edytowano Śro maja 11, 2011 11:30 przez elsia, łącznie edytowano 3 razy

elsia

Post » Śro maja 11, 2011 11:08 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

kolezanki maz znalazl male kociatko, a oni nie moga go zatrzymac, poniewaz po pierwsze ona na dniach bedzie rodzic, a ich kociambra nie toleruje innych zwierzat, jest agresywna bardzo w stosunku do nich. To stresujaca sytuacja dla calej rodziny. Bedziesz w stanie zrobic ogloszenia malenstwu? Pozniej napisze co i jak, albo kolezanka sie skontaktuje z toba :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 13, 2011 12:21 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Bardzo proszę wstrzymaj się z ogłoszeniami, bo Dosia prawdopodobnie będzie miała domek.
Kasa będzie ewentualnie na innego potrzebującego domku psiaka :)

elsia

Post » Nie maja 15, 2011 22:33 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wizytę przedadopcyjną i dom dla psiaka :D

CatAngel

Post » Pon maja 16, 2011 8:30 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wizytę przedadopcyjną i dom dla psiaka :D

Też bardzo się ciesze - jeszcze jedna psia bidulka ma dom :)

elsia

Post » Pon maja 16, 2011 8:38 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

I jeszcze jedne kciuki :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kolejną wizytę i domek :mrgreen:

CatAngel

Post » Pon maja 16, 2011 9:31 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:I jeszcze jedne kciuki :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kolejną wizytę i domek :mrgreen:

To ja pójdę jeszcze dalej i powiem: za wszystkie wizyty i wszystkie domki dla wszystkich bezdomnych zwierzaczków :piwa: :1luvu: :ok:

No i mam psiaczki, dla których prosiłabym o ogłoszenia - najlepiej przed weekendem :)

Zdjęcia możesz wykorzystać z allegra:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1587154122
Ale musisz się pospieszyć z kopiowaniem, bo aukcja 12.05. zakończona i mogą w każdej chwili przenieść do archiwum.

A tekst ze strony dogo:
Bufo i Benio to dwa ok. 8- tygodniowe szczeniaczki, które szukają dobrych domów. Szczeniaczki urodziły się w opuszczonej stodole. Na szczęście pomogli im ludzie, którym los zwierząt nie jest obojętny. Maluchy są już bezpieczne i teraz szukają domów najlepszych na świecie .
Pierwszy z braci- Bufo (z ciemniejszym pyszczkiem) jest słodkim i rozkosznym maluchem. Uwielbia kontakt z człowiekiem i pieszczoty. To taki mały niedźwiadek, którego oprócz zabaw z bratem najbardziej interesuje głaskanie i tulenie. Drugi z braci- Benio (z białymi znaczeniami i łapkami) jest bardzo energiczny i zawadiacki. Najchętniej całymi dniami bawiłby się i dokazywał.
Oba maluchy mają bardzo dobry kontakt z człowiekiem no i zachowują się jak typowe szczeniaki. Są ruchliwe, energiczne i rozrabiają.
Szukamy im dobrych domów i ludzi, którzy rozumieją potrzeby szczeniaków, poświęcą swój czas aby wychować maluchy i wiedzą, że za jakiś czas ze słodkich kuleczek wyrosną dorosłe, spore psy.
Szczeniaki są spore, więc wyrosną w przyszłości na psiaki raczej dużej wielkości.
Przed decyzją o adopcji zastanów się czy masz możliwości i czas, aby móc zapewnić maluszkom odpowiednie warunki, których potrzebują.

Maluszki przebywają obecnie w okolicach Mińska Mazowieckiego (ok. 50 km od Warszawy - możliwa pomoc w transporcie).

Jeśli chcesz zaopiekować się maluszkami zadzwoń lub napisz:
tel. 600 873 492 lub 511 099 664
e-mail ina11@gazeta.pl

Kociu Złoty bardzo zależy mi na tych ogłoszeniach. Jeśli coś będzie niejasne, pytaj.

Serdeczności - Ela

elsia

Post » Pon maja 16, 2011 18:31 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Witam, jestem z dogo. Agata51 kazała mi wykupić tu ogłoszenia;) Jak tylko znajdę chwilke to zapoznam się zasadami i dostarczę potrzebne informacje.

madcat1981

Od: Pt gru 11, 2009 7:50

Post » Pon maja 16, 2011 21:52 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

elsia widzisz :lol: dwa razy ogł Ci na dogo zrobiłam i masz :lol: przyszli po mnie :ryk:

To dobrze że chcesz przed weekendem bo został mi kot do ogł :) i muszę się skupić coby dom znalazł :D

Elu wszystko jasne, kontakt, zdjecia treść :ok: niech właściciel maila czeka na linki do aktywacji :)
A teraz idę puścić kota w trasę ogłoszeniową :D

CatAngel

Post » Pon maja 16, 2011 22:13 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:A teraz idę puścić kota w trasę ogłoszeniową :D
- koniecznie ;)
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Wto maja 17, 2011 7:12 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:...A teraz idę puścić kota w trasę ogłoszeniową :D

Jeno tak, coby kotek nie ucierpiał :lol:

CatAngel pisze:elsia widzisz :lol: dwa razy ogł Ci na dogo zrobiłam i masz :lol: przyszli po mnie :ryk:

Ty ogłaszasz moje kocięta i psiaki, a ja Ciebie :1luvu:

elsia

Post » Czw maja 19, 2011 11:06 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Nikt nie chce ogłoszeń :) czyli jest mniej bezdomniaczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Czw maja 19, 2011 11:19 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:Nikt nie chce ogłoszeń :)czyli jest mniej bezdomniaczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jestem za, żeby tak było :)
Ja Ci wkrótce podeślę kolejne ogłoszenia, na razie czekam na ogłoszenia dla małych budrysków :)

elsia

[poprzednia][następna]