To niesprawiedliwe, współczuje dziewczyny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Szalony Kocie, Zofia&Sasza -
wiem dlaczego Edisia umarła i to napisałam...przykro mi, ale dla zaspokojenia Waszej ciekawości (nienasyconej mimo podanych informacji) nie będę dręczyć schorowanego ciałka Edisi...
Jeżeli nadal będziecie drążyć temat to tylko to świadczy o Was i Waszej delikatności..
Nosek miała zatkany albo z powodu ropy i bakterii lub grzybicy lub alergii... mam nadzieję, że to wystarczy.
Erin pisze:Błąd Casico - to były rezydentki.
Marzenia11 pisze:casica czytaj całość i ze zrozumieniem![]()
Zatkany nos = oddychanie pyszczkiem = brak koordynacji oddychania i łykania = efekt.
Ale Ty wiesz więcej - jednak ja uważam prof. Galantego za eksperta, Ciebie dokładnie przeciwnie....
casica pisze:Argumenty, które przedstawiasz w kwestii nie przeprowadzenia sekcji zwłok kotki są idiotyczne.
Mogę więc sądzić, że przyczyną odejścia Edisi było zaniedbanie - brak diagnozy, leczenie w ciemno, to się musiało źle skończyć.
Marzenia11 pisze:casica pisze:Argumenty, które przedstawiasz w kwestii nie przeprowadzenia sekcji zwłok kotki są idiotyczne.
Mogę więc sądzić, że przyczyną odejścia Edisi było zaniedbanie - brak diagnozy, leczenie w ciemno, to się musiało źle skończyć.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()