cypisek pisze:Hm..oddam rower za konika...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:Hm..oddam rower za konika...
Cudak1 pisze:Wczoraj dotarła karma od LeCoyottePurina i puszki. Bardzo dziękuję w imieniu portowych kotów
Cudak1 pisze:Koty do Adopcji Wirtualnych
Każdy z Wirtualnych Opiekunów deklaruje się wpłacać, co miesiąc 20 zł (można oczywiście więcej, jak i mniej, w zależności od możliwości - najważniejsze, żeby te wpłaty były regularne) na podane w 1. poście konto z dopiskiem: "koty ze Stepnicy - imię kota adoptowanego wirtualnie"
Większość kotów nie ma jeszcze imienia i ich wybór pozostawiam Wirtualnym Opiekunom![]()
Jako, że jest to mój pierwszy wątek z Adopcjami Wirtualnymi, bardzo proszę o wyrozumiałość.
2. Duży, kilkuletni kocur, wykastrowany. Ciekawie umaszczony, z uroczą, białą końcówką ogonka. Ostatnio bardzo chętnie pozował do zdjęć i nawet dał się pogłaskaćNie ma jeszcze imienia i szuka Opiekuna Wirtualnego.
![]()
![]()
3. Kocurek, wykastrowany, dość masywny. Ze względu na umaszczenie nazywany przez pracowników portu "kotem w kapturze"Ostrożny, raczej nie daje się pogłaskać, ale podchodzi dość blisko do człowieka.
Nie ma jeszcze imienia. Szuka Wirtualnego Opiekuna.![]()
4. WAMPIR. Bardzo oswojony, kilkuletni, wykastrowany kocur. Zawsze wychodzi na powitanie każdemu, kto wchodzi na teren portu i domaga się głaskania![]()
Szuka Opiekuna Wirtualnego.![]()
![]()
5. Młodziutki, około roczny kocurek. Maści biało szarej. W porcie od niedawna. Miły w kontaktach. Daje się pogłaskać. Nie ma jeszcze imienia. Szuka Opiekuna Wirtualnego.![]()
![]()
![]()
![]()
6. Kilkuletnia kotka, wysterylizowana w zeszłym roku. Jest w dobrej kondycji, bardzo lubi jeść. Ładnie umaszczona, biało - marmurkowa. Jest ostrożna i płochliwa. Nie daje się pogłaskać.
W zeszłym roku przesiedziała u mnie w garażu ok 3 miesięcy, razem ze swoimi kociakami. Obie miałyśmy siebie dość, ale został mi do niej ogromny sentyment![]()
Nazywałam ją "Mamuśką", ale czekamy na propozycję imienia Wirtualnego Opiekuna.![]()
![]()
8. Młoda kotka, wysterylizowana w zeszłym roku. Jest drobnej budowy, ale w dobrej kondycji, ma lśniącą sierść. Ostrożna, i jednocześnie dość ciekawska, nie podchodzi za blisko do człowieka, ale też nie chowa się od razu pod kontenerem, jak większość portowych kotów. Szuka Wirtualnego Opiekuna, który nada jej imię.![]()
9. Kotka, wysterylizowana w zeszłym roku. Kilkuletnia. Biało-szara, z pyszczka bardzo podobna do kotki z nr 6. Podejrzewam, że są spokrewnione. Bojaźliwa, trzyma się z daleka od ludzi lub chowa się pod kontenerem. Kicia nie ma jeszcze imienia. Szuka Wirtualnego Opiekuna.![]()
10. Biało-szary kotek. Wygląda na młodego. Dość drobnej budowy. Nie wiem, czy jest wykastrowany, bo możliwe, że jest w porcie od niedawna (choć nie mam 100% pewności, bo jest tam sporo podobnie umaszczonych kotów). Raczej ostrożny. Trzyma się z boku. Szuka Wirtualnego Opiekuna. Nie ma jeszcze imienia.![]()
![]()
12. Starszy kocur.
![]()
13. Starsza kotka. Wysterylizowana w zeszłym roku. Podchodzi dość blisko, jest zaciekawiona, ale nie daje się pogłaskać.
Nie ma jeszcze imienia.
Szuka Wirtualnego Opiekuna.
14. Oswojona, młoda kotka. Jeszcze niewysterylizowana...
iza71koty pisze:Kotki bardzo proszą o Wirtualne Adopcje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, kasiek1510, squid i 63 gości