Dziewczyny, odwagi! Jutro bedzie lepszy dzien. A jak nie jutro, to pojutrze. I dobrze prawicie, Siostry, cycki w gore - od tego je mamy czy w formie szczatkowej czy przerosnietej
TZci to temat rzeka, aczkolwiek pamietajcie ze to sa ekhm istoty nie z naszej planety i po prostu maja juz z tego powodu przegwizdane. Choc oni uwazaja inaczej, bo jakoby lanie na stojaco to przywilej spoleczny

coz, niech tak uwazaja, bo dopoki tak uwazaja mamy nad nimi przewage.
Przytulam Was mocno wszystkie, pozdrawiam z pieknego Slaska i chce Wam napisac ze praca w McDonalds nie jest taka zla
Ja ostatnio mialam taka noc ze do 2 nie moglam usnac, sama bylam, radio gralo, kupilam dwie paczki chrupek ktore zarlam i zarlam po czym stwierdzilam ze nie mam juz na nic ochoty... brakowalo mi kotow, psa, TZa (w takiej kolejnosci

), poplakalam sobie i poszlam spac. Czasem zdarzaja sie i takie momenty, ale w koncu WIEDZMA jestem, a to obliguje do przetrwania.
Jasdorku jak bedizesz wiedziala kiedy jestes w Krk daj slonce znac. Bedziemy sie widywac, co to znaczy ze nie bedziemy?? Wiedzmy zawsze znajda sposob! O!
dobrego dnia!