Łatek i marcelek KiS cz7-Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 19:27 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

maciejowa pisze:Cześć dziewczynki :) Starszego syna rozbolało gardło. Zabieram go jutro na kontrolę do lekarza, tak na wszelki wypadek. Młody czuje się dobrze, ale to gardło wcale nie jest blade jak na moje oko. Zresztą nie znam się. Jutro się okaże. Umówiłam się na czwartek na oglądanie mieszkania, ale mam dziwne wrażenie, że dziewczyna się nawet nie pojawi... :roll:

normalnie zaraza jakas czy cuś 8O
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto maja 17, 2011 19:43 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 18, 2011 9:30 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Miłego dnia :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw maja 19, 2011 13:33 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Dzień dobry. Nie ma ludzi uczciwych. Dziewczyna nie przyszła. Dobrze ją wyczułam.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw maja 19, 2011 19:59 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

maciejowa pisze:Dzień dobry. Nie ma ludzi uczciwych. Dziewczyna nie przyszła. Dobrze ją wyczułam.

nie przyszła? nie skomentuję
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 20, 2011 12:20 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Ale może to i lepiej, od razu wiadomo, co o niej sądzić!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 20, 2011 16:36 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

witaj miło Kasiu i chłopaki :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pt maja 20, 2011 18:56 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Hej, hej, znikam na trochę.Nie wiem na jak długo,bo znów mam kompa popsutego i używam starego,który baaaaardzo wolno chodzi. Poza tym ostatnie dni wykończyły mnie nerwowo. Ale widać światełko w tunelu. Mam dwie miłe dziewczyny, które dały mi zaliczkę, dadzą kaucję i podpiszą co tylko zechcę, nawet ten świstek u notariusza. Na początku czerwca podpisujemy umowę, a od 1 lipca będą mieszkać. Na dłużej. Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy, bo po ostatnich przejściach straciłam wiarę w ludzi... Jutro urodziny mojego starszego syna, więc od rana będę piekła ciasto, a później przyjdą goście. Nie odpocznę. A od poniedziałku dzieciaki wracają do szkoły, a ja muszę uporządkować tamto mieszkanie. Przede wszystkim umyć okna i wyprać firanki. Pozdrowionka dla Was i dla kociastych wszystkich :1luvu:

maciejowa

Post » Pt maja 20, 2011 19:02 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

maciejowa pisze:Hej, hej, znikam na trochę.Nie wiem na jak długo,bo znów mam kompa popsutego i używam starego,który baaaaardzo wolno chodzi. Poza tym ostatnie dni wykończyły mnie nerwowo. Ale widać światełko w tunelu. Mam dwie miłe dziewczyny, które dały mi zaliczkę, dadzą kaucję i podpiszą co tylko zechcę, nawet ten świstek u notariusza. Na początku czerwca podpisujemy umowę, a od 1 lipca będą mieszkać. Na dłużej. Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy, bo po ostatnich przejściach straciłam wiarę w ludzi... Jutro urodziny mojego starszego syna, więc od rana będę piekła ciasto, a później przyjdą goście. Nie odpocznę. A od poniedziałku dzieciaki wracają do szkoły, a ja muszę uporządkować tamto mieszkanie. Przede wszystkim umyć okna i wyprać firanki. Pozdrowionka dla Was i dla kociastych wszystkich :1luvu:

mam nadzieję,że te dziewczyny to będzie strzał w dziesiątkę :ok:
Kasieńko odpocznij zdeczko,bo się wykończysz :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt maja 20, 2011 19:16 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Ciepła pisze:
maciejowa pisze:Hej, hej, znikam na trochę.Nie wiem na jak długo,bo znów mam kompa popsutego i używam starego,który baaaaardzo wolno chodzi. Poza tym ostatnie dni wykończyły mnie nerwowo. Ale widać światełko w tunelu. Mam dwie miłe dziewczyny, które dały mi zaliczkę, dadzą kaucję i podpiszą co tylko zechcę, nawet ten świstek u notariusza. Na początku czerwca podpisujemy umowę, a od 1 lipca będą mieszkać. Na dłużej. Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy, bo po ostatnich przejściach straciłam wiarę w ludzi... Jutro urodziny mojego starszego syna, więc od rana będę piekła ciasto, a później przyjdą goście. Nie odpocznę. A od poniedziałku dzieciaki wracają do szkoły, a ja muszę uporządkować tamto mieszkanie. Przede wszystkim umyć okna i wyprać firanki. Pozdrowionka dla Was i dla kociastych wszystkich :1luvu:

Nic mi niemów Asiu. Właśnie wszystkie dane, które udało mi się zgromadzić na komputerze szlag trafia. Między innymi elektroniczną wersję umowy o najem mieszkania, którą adwokat wysłał mi na maila... Poryczałam się już ze złości, bo normalnie chyba ktoś rzucił na mnie jakąś klątwę, że tak mi się nic nie udaje...

maciejowa

Post » Pt maja 20, 2011 19:18 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

maciejowa pisze:
Ciepła pisze:

Nic mi niemów Asiu. Właśnie wszystkie dane, które udało mi się zgromadzić na komputerze szlag trafia. Między innymi elektroniczną wersję umowy o najem mieszkania, którą adwokat wysłał mi na maila... Poryczałam się już ze złości, bo normalnie chyba ktoś rzucił na mnie jakąś klątwę, że tak mi się nic nie udaje...

jesteś poprostu przemęczona..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt maja 20, 2011 19:39 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Zadna klatwa.
Odpocznij troche.

Najcieplejsze mysli!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto maja 24, 2011 14:52 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa :) Troszkę opadł mi poziom stresu. Może dlatego, że adwokat przysłał mi wzór umowy, odzyskałam już klucze od mieszkania, mogę sobie zaplanować mycie okien i prani firan. Dzieci czują się dobrze. Szkoła niedługo się kończy. Mam swój komputer, tyle że wyczyszczony do zera, ale udało mi się już zainstalować większość programów, których używam. Jutro starsze dziecko ma ostatnie zajęcia w poradni. Młodsze zrobiło nieznaczne postępy w szkole, ale jednak w zerówce chyba go pozostawię. Marcelina i Łatek mnie ukochują regularnie, odpłacam im z nawiązką :mrgreen: Ogólnie mam lepsze samopoczucie, bo wreszcie jest prawdziwa wiosna :)

maciejowa

Post » Wto maja 24, 2011 18:14 Re: Łatek i Marcelek, KiS 7 Wiosna :)

Kasiu , teraz to już tylko lepiej musi być :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]