dawno mnie nie było - ale , jak zawsze, wpadam z popołudniową kawką
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
Właśnie sobie zrobiłam - ta pogoda sprawia, ze głowa cięzka jak na kacu gigancie.
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
A u nas w taką pogodę nawał pacjentów. Wszyscy nagle gorzej się czują, mają nawrót problemów, wydzwaniają. Wiecie jak trudno być miłą i spokojną, gdy jednocześnie trzeba rozliczać poradnię z NFZ i odbierać setki telefonów przez cały dzień? A na mnie pogoda dość mocno działa. Gdy coś się w powietrzu dzieje, boli mnie łepek, chodzę zła na wszystko i wszystkich. Nie jest łatwo. Dzisiaj przyniosłam sobie do pracy banany. Piłyście kiedyś kawkę do banana?
Witajcie Słonka Kawa z bananem? Hmm, brzmi ciekawie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no kawy z bananem nie piłam ale do odwaznych świat należy Piątek, piąteczek, piątunio .....
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja w łyyykend jestem właśnie taką rodziną co się do kogoś zjeżdża
Kilka fotek (z dnia dzisiejszego), żeby ciotki o nas nie zapomniały
Witajcie Kochani! Świetne fotki, szczególnie ta ostatnia
Najczęściej Lalunia zaczaja się na Franka lub Doli za jakimś krzakiem , atakuje , wali połepku i sprintem ucieka na 2-gi koniec działki Wczoraj polowali na tego samego motyla, przy wyskoku się zderzyli a motyl podfrunął w swoją stronę.
Erin ja głupia źle ustawiłam aparat, mam funkcję do fotek kiedy obiekt jest w ruchu....ale i tak kiepska jestem w tym fotografowaniu