Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 22:24 Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

Ponieważ brakuje na miau wątku o tym temacie, a myślę, że warto - stąd robię jego zaczątek ;)

Ogólne informacje zebrałam tutaj.
Z istotnych info: zalecenia, by zanim się wyjedzie z kotem czy bez: szczepić koty, czipować i - sprawdzać opinie o hotelach i petsitterach.
Jednak konkretnych miejsc i osób polecanych i nie, nie mam, a chętnie dołączę.

Tutaj można je wpisywać - z podaniem miasta i linku do strony bądź maila.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto maja 17, 2011 22:36 Re: Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

HOTELE polecane:

Sis

Post » Wto maja 17, 2011 22:36 Re: Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

HOTELE odradzane:

Sis

Post » Wto maja 17, 2011 22:37 Re: Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

petsitterzy:

- Agn

justyna p pisze:To ja zacznę :mrgreen:
Z całego serca polecam petsitterkę ( :D ) Agn. Forumowicze znają Ją z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=123501
Agn prowadzi w Toruniu kocie hospicjum. Ma ogromne doświadczenie i tzw. rękę do kotów. Moje koty, choć zazwyczaj kiedy ktoś nas odwiedza chowają się do szafy, bardzo szybko zaakceptowały Agn, sama byłam zaskoczona, że tak szybko :D
Agn pomagała nam już kilka razy, po powrocie koty były zawsze uśmiechnięte i zadowolone :mrgreen:
W czasie naszych wyjazdów zwierzaki mieszkaja u siebie, a Agn wpada do nich nakarmić, posprzątać kibelki i przytulić.
Dzięki dużemu doświadczeniu Agn mam pewność, że gdyby działo się coś niepokojącego z ich zdrowiem, dostaną potrzebną pomoc.
Naprawdę bardzo, bardzo polecam :ok: :D
Ostatnio edytowano Nie cze 05, 2011 15:54 przez Sis, łącznie edytowano 1 raz

Sis

Post » Śro maja 18, 2011 10:53 Re: Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

To ja zacznę :mrgreen:
Z całego serca polecam petsitterkę ( :D ) Agn. Forumowicze znają Ją z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=123501
Agn prowadzi w Toruniu kocie hospicjum. Ma ogromne doświadczenie i tzw. rękę do kotów. Moje koty, choć zazwyczaj kiedy ktoś nas odwiedza chowają się do szafy, bardzo szybko zaakceptowały Agn, sama byłam zaskoczona, że tak szybko :D
Agn pomagała nam już kilka razy, po powrocie koty były zawsze uśmiechnięte i zadowolone :mrgreen:
W czasie naszych wyjazdów zwierzaki mieszkaja u siebie, a Agn wpada do nich nakarmić, posprzątać kibelki i przytulić.
Dzięki dużemu doświadczeniu Agn mam pewność, że gdyby działo się coś niepokojącego z ich zdrowiem, dostaną potrzebną pomoc.
Naprawdę bardzo, bardzo polecam :ok: :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie cze 05, 2011 15:56 Re: Hotele dla kotów i petsitterzy - polecane i odradzane

dodałam :)

To nie muszą być osoby z miau (jest na to wątek catsitting) - bardziej chodzi mi o hotele i osoby spoza miau.

Sis