Czaruś vel Felek już w domku stałym :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 13:55 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Czaruś w kreacji Ewy Minge..... :ok:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Wto maja 17, 2011 15:32 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Piękny chłopak :1luvu: I sądząc ze zdjęć, kawał kota (przynajmniej na długość i wysokość).
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto maja 17, 2011 17:12 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

O cie florek, ale przystojniacha :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 17, 2011 19:28 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

No normalnie niezłe ciacho nam sie z kocurka zrobiło :)
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Wto maja 17, 2011 19:45 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Dziewczyny , osłaniajcie go własnom piersiom bo rośnie mu tłum wielbicielek.I pomyśleć że to wszystko zdziałał szykowny kubraczek :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto maja 17, 2011 22:23 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

he he
jak zabierałyśmy wczoraj z klinik Michasie po operacji to lekarka przyniosła Czarusia (teraz juz wiem ) żeby sobie pobiegał :)
rzeczywiście piękne i kochane chłopaczysko :)
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Czw maja 19, 2011 10:16 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Broszka pisze:
mgorska1 pisze:Czy potrzeba cos jeszcze dla Czarka,TZN. CO LEPIEJ-JEDZONKO(NA JAKI adres), czy pieniążki.Proszę dane dla Broszki i to samo pytanie.

ja również ślicznie dziękuję Obrazek Obrazek Obrazek

Z jedzonkiem Broszki jest problem bo wet się właśnie zastanawia jaką dietę zastosować. Broszka jest cały czas na diecie wątrobowej - próbowaliśmy już karm różnych firm i wciąż ma nietolerancję pokarmową i wymiotuje :( tak więc na dzień dzisiejszy nie wiem jaką karmę bo znów musimy zmienić...
A potrzeby Broszeńki są olbrzymie: mamy dług u weta na dzień dzisiejszy ponad 750,- a w planach kolejne badania (np echo serca) i wykupienie leków (koszt ok 250-300,-)... dieta na miesiąc to koszt też ok 200,- A trzeba jeszcze ją doszczepić i przydałoby się podać jej 3xzylexis (kolejne 150,-)... Obrazek

wracam właśnie od weta i dzięki pomocy z forum i z poza forum, zleceniu pracy za które właśnie wpłynęła zapłata - spłaciłam w dużej części długi u weta :dance: :piwa: :dance2: :piwa: :dance: pozostałą kwotę "zabukowaliśmy" i wet umożliwił mi jej odpracowanie :ok:

przez chwilkę miałam "czyste" konto - ale oczywiście jednocześnie musiałam już wziąć następne leki (m.in zylexis) na nową "krechę" :wink:

muszę jeszcze wspomnieć że dobra duszyczka obiecała mi pomóc w zakupie karm weterynaryjnych w cenie niższej niż w hurtowni w której zaopatruje się mój wet :1luvu: :love: :1luvu: :love: :1luvu:

:mrgreen: :spin2: :mrgreen: ah, jaki dzisiaj świat jest piękny :mrgreen: :spin2: :mrgreen:

Baaardzo wszystkim dziękuję za pomoc
:1luvu: :aniolek: :1luvu: :aniolek: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt maja 20, 2011 10:45 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Małgocha Pe pisze:Dziewczyny , osłaniajcie go własnom piersiom bo rośnie mu tłum wielbicielek.I pomyśleć że to wszystko zdziałał szykowny kubraczek :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
a jak czuje się ten przystojniak?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt maja 20, 2011 11:36 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

mawin pisze:
Małgocha Pe pisze:Dziewczyny , osłaniajcie go własnom piersiom bo rośnie mu tłum wielbicielek.I pomyśleć że to wszystko zdziałał szykowny kubraczek :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
a jak czuje się ten przystojniak?

wczoraj byłam Czarka odwiedzic przy okazji w lecznicy a tu niespodzinka, nieżle się go naszukałam :wink: . Zabunkrował się w najciemniejszy kąt, bo w lecznicy rozpanoszył się wielki czarny pies drugiej pani dr. Przyjechał na jakieś badania. Czarek boi sie psów bardzo :roll:
Ale poza tym wszytko ok, ma apetyt, nic go nie boli, oddycha normalnie, z watrobą nie ma wiekszych problemów, badania krwi też w porzadku. Oko sie tylko troche paprze od tego stanu zapalnego dziąseł ale dostaje krople i antybiotyk. Dzisiaj zdjecie szwów i uwolnienie się z tego pancerza czyli kubraczka. Sesja foto była oczywiście jeszcze w kubraczku pózniej wgram zdjęcia :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pt maja 20, 2011 14:15 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

super że się dobrze czuje :-) :-) to czekamy na zdjęcia :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt maja 20, 2011 20:21 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pt maja 20, 2011 20:29 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Kubrak jest szałowy! :D

fekete macska

Od: Sob maja 23, 2009 18:03

Post » Pt maja 20, 2011 20:31 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

grrrr... przystojniacha :mrgreen: :1luvu:

Jakby ktoś miał do odsprzedania gourmet gold jajeczny suflet (najlepiej kurczakowy, byle nie tuńczyk) to byłabym wdzięczna.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 20, 2011 22:10 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

dzisiaj byłam w lecznicy, wchodzę a tam za klawiaturą siedzi taki kawaler w panterce 8) na laptoku coś pisze
pani doktor mi mówi że nie może do mnie podejść, bo nie może kota z kolan zdjąć :mrgreen:
kawaler się na mnie wymownie popatrzył :mrgreen: chyba żebym sobie poszła i nie przeszkadzała :ok:

natasza25 - sorki że tak z tą faktura wyszło, gdybym wiedziała że nie jest odebrana na pewno bym podjechała :oops: ale byłam pewna że temat pod kontrolą

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt maja 20, 2011 22:50 Re: OPERACJA Czarka SIE UDAŁA:):):) Pomóżmy teraz BROSZCE !

Hehe super ubranko!
Oby kocurek szybko wrócił do zdrowia :D

Depka

Od: Czw cze 21, 2007 17:24

[poprzednia][następna]