PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 11:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Cicho wszędzie,
głucho wszędzie
co to będzie,co to będzie :strach: :strach: :strach:

Dobry dzień na południe przed pracą :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto maja 17, 2011 11:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

serdecznie dziekuje Wam za pozdrowienia i usciski i cieple mysli. Wczoraj bylam u charm w Chorzowie, osobiscie poglaskalam jej koty - i mialam bliskie spotkanie z chomikiem zwanym Melania ktory jest kotem, ale tak malym ze na mojej malej prawej piersi wydaje sie byc zagubiona jak kropelka w oceanie 8O
teraz juz wiem czemu nie opiekuje sie malymi kocietami. przestalabym pracowac i wychodzic z domu takie toto slodkie :twisted:

Etiopku bede w Krk na weekend takze jest szansa ze sie spotkamy :)
jakby ktos mial na zbyciu uzywany odkurzacz, tudziez slyszal o jakiejs wyprzedazy/pozbyciu sie przez kogos (odkupie w dobrej cenie jakby co) piecyka gazowego (takie cos jak junkers nie wiem jak to sie zwie, podgrzewacz?), kuchenka gazowa lub czajnik elektryczny to z checia przygarne prosze o mnie pamietac. z gory dziekuje :)Oczywiscie jedyny warunek to taki zeby to bylo bezpieczne i w miare oszczedne - moj piecyk gazowy bedzie mial z 20 lat...? Kuchenka pewnie tez :/
Jakby ktos cos slyszal gdzies, to prosze pamietajcie o mnie.

Aha i tez popieram kandydature KOTA w koncu sobie zasluzyli na to zeby ich wesprzec.

pozdrowienia i usciski serdeczne :)
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 16:53 przez solangelica, łącznie edytowano 2 razy
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto maja 17, 2011 13:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Buro, ponuro, wiatr wieje...brrr! Ale trzymam się myśli, że od jutro ma być cieplutko i w weekend też i wypad na mały spływ kajakowy się uda :ok:

Poza tym po 2,5 godzinach latania na odkurzaczu, mopie, wycieraniu kurzów, składaniu prania usiadłam, włączyłam tv z kawą w ręku (obejrzałam "Nostalgię anioła" z Wahlbergiem i Weisz) na co wszedł do domu mój ślubny i mi oznajmił iż..."jest dosłownie załamy tym, że ja totalnie nic nie robię" :evil:....więc wiecie jaki mam teraz humor...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto maja 17, 2011 15:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wiemy Asia_Siunia coś na ten temat :evil: i wiemy, jak sie z tym czujesz i jakie to wkurzające.

Sol - ja też w ten weekend będę w Krakowie ! Konkretnego terminu jeszcze nie znam. Jak się już na zawsze przeniesiesz na ten Ślunsk to się nie zobaczymy :(
Nie jestem w posiadaniu, ani nie znam sprzętów domowych chcących zmienić właściciela, ale jakbyś może napisała ogłoszenia, że przyjmiesz - to akurat ktoś by coś ... ludzie takie rzeczy na zbyciu mają.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto maja 17, 2011 15:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A ja nie wiem, jak się Asia_Siunia czuje, bo jak mój TŻ wyskakuje z takim tekstem, to odpowiadam mu kulturalnie: 'Spier*alaj. Tylko po cichu, żeby filmu nie zagłuszać' :twisted:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto maja 17, 2011 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A ja dzis miałam NAPRAWÐĘ podły dzień w pracy. Szef się doj....ał nie wiadomo o co...
Wróciłam do domu, poskarżyłam się mężowi (po coś go kurna mam :evil: ) a on mi powiedział, że ja mam wiecznie te same problemy i dawno powinnam przywyknąć, albo zmienić pracę 8O 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 17, 2011 18:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Szef pewnie nakrył niepracującą żone przed telewizorem i był zły. Co z tego, że 3 godziny wcześniej zap-ła z odkurzaczem, szmatą, wiadrami - przecież nie pracuje i NIC NIE ROBI :evil: Też mam podły dzień :mrgreen:

jasdor

Post » Wto maja 17, 2011 18:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

tiaaaa... tżetom, oprawcom i ciemiężycielom, jak również trutniom i impotentom mówimy "nie"! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto maja 17, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A ja sobie niezmiernie ynteligentnie przyblokowałam telefon, bo od pół roku nie zdołałam własnego PIN-u poznać :oops: :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto maja 17, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A mnie coś wyskoczyło na nosie 8O normalnie... mam wyrzuty po mordzie... :roll: jak Jacek Soplica... 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto maja 17, 2011 19:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:A mnie coś wyskoczyło na nosie 8O normalnie... mam wyrzuty po mordzie... :roll: jak Jacek Soplica... 8O

Może po soplicy? :mrgreen:
A mnie boli ząb :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 17, 2011 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
pomponmama pisze:A mnie coś wyskoczyło na nosie 8O normalnie... mam wyrzuty po mordzie... :roll: jak Jacek Soplica... 8O

Może po soplicy? :mrgreen:
A mnie boli ząb :evil:

Stres pokomunijny wyłazi :mrgreen:
Na ząb - soplica jest dobra :ok:

jasdor

Post » Wto maja 17, 2011 19:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ooo koci bogowie.... Tą soplicą przypomniałyście mi o tym, że w sobotę mam balować na 25 urodzinach brata *bardzo_skacowana_ikonka* A muszę mu coś kupić, tylko nie wiem co... :roll: :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro maja 18, 2011 11:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ale cicho 8O Czyżby gatunek wiedźmów wymierał ?
Proszę o odpowiedź .
Objawy, spuchnięte węzły na szyjce i pod pachoma, gorączka, potem stan podgorączkowy utrzymujący się, ból gardła (objawy anginowe) , ogólnie osłabienie (prawie ryję nosem po trotuarze) brak apetytu.
Chyba sobie u pani starszej w piwnicy toksoplazmozę zafundowałam , bo mi się bardzo zgadza z tego, co czytałam . A myślałam, że już dawno przechorowałam gadaństwo, skoro od nastu lat kuwety sprzątam. Ech... :roll:
Wie która co na ten temat? Czy moja rzyć może być w niebezpieczeństwie przez to ?
Siosto Majencjo - dzieś TY ???? :placz:

jasdor

Post » Śro maja 18, 2011 11:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ja niestety jestem w mega dole, spowodowanym wydarzeniami dnia wczorajszego...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]