Na domowych tygrysach jest ogłoszenie Katii, pięć kotów dalej jest ogłoszenie Katii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:Bylam przy niej do konca, nie potrafilam zostawic jej na stole i tak po prostu poczekac w poczekalni. Teraz spi sobie pod drzewkiem nad rzeczka. Dzis jak ja zobaczylam to nie ta panienka, ktora pierwszy raz zobaczylam na kociarni. To po prostu nie sprawiedliwe. Jak moja Zuzia.....
j3nny pisze:Mam pytanie na marginesie: czy kartki z Itusiem to jeszcze sie pojawiaja czasem?
j3nny pisze:to znów ja, jak nie ma pocztówek to może są jakieś fanty na bazarkach? jest gdzieś zbiór linków?
kosma_shiva pisze:1. 20-22. maja Ciuchowisko YMCA Krowoderska
20. maja piątek
12 - 14 -> Kasumi + ..........
14 - 16 -> Kasumi + ..........
21. maja sobota
12 - 14 -> ...........+ .........
14 - 16 -> Ania Szełemej + .........
22. maja niedziela
12 - 14 -> ........ + .........
14 - 16 -> ........ + .........
-------------------------------------------
2. 28-29 maja GK kwesta
28.maja sobota
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Ania Szełemej + Rakija lub Sake (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik + wykreowany kot`
16.00 - 19.00 -> Kasumi + ......... + kot?
19. maja niedziela
11.00 - 13.30 -> Miszelina + ......... + Stalka (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik +wykreowany kot
16.00 - 19.00 -> Kasumi + ......... + kot?
mam nadzieję, ze ostatnia zmiana nie będzie zbyt męcząca dla kotów.
Kinga się zgłosiła na wolny wakat, Kinga wybieraj, masz dużo miejsca do wyboru :0
------------------------------------------
3. 4-5. czerwca wystawa kotów
Tweety + cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko) oba dni?, tak oba dni![]()
Puszkarki
sobota
10.00- 13.30 Katgral + Queen_Ink puszka przy drzwiach
13.30 - 17.00 Katgral + ..........
niedziela
10.00- 13.30 Yenika + pluskwa6
13.30 -17.00 Yenika + pluskwa6
chyba, że proponujecie inne zmiany?
no i może jeszcze ktoś przyjść, bo Queen_ink wolałaby pewnie na stoisku
---------------------------------------------------------
4. święto organizacji pozarządowych w Alei Róż, godz. 10-16
dwie, trzy osoby potrzebne na stoiski reklamowe!
Wstępnie Luta i Noemik
No! wybaczcie opóźnienia, trochę się u mnie dzieje ostatnio...
Możecie mnie pogłaskać po głowie, uff, złożyłam dziś w pracy wypowiedzenie, koniec!!
vanja pisze:No coz, mnie wychodzi, ze wszystkie imprezy mnie omina ze wzgledow zdrowotnych.
Temida dzis pierwszy raz wyszla z klatki. Najpierw oprowadzilam ja po mieszkaniu na smyczce, potem puscilam wolno. Zaszyla sie w kacie pod szafka w takim miejscu, ze nie przyszlo mi go glowy aby ja tam szukac. A tu oczy trzeba zakropic, ale moje kociaki jak zobaczyly, ze szukam ktoregos delikwenta, a w takiej sytuacji stawiaja sie do apelu, same pokazaly, gdzie malej szukac. Bez problemu dala sie wyciagnac, zakropilam oczy, wsadzilam do otwartej klatki, aby wiedziala, ze zawsze moze sie tam schowac, gdyby cos ja sploszylo. I na chwile obecna dziala, wie, ze ma tam miski z jedzeniem i podusie do spania. I wlasnie w tej chwili niesmialo zwiedza mieszkanie. Jest troche sploszona, ale spokojna. Pies kompletnie jej nie przeszkadza. Oczka wygladaja coraz lepiej, chociaz na lewe raczej nie widzi, chyba, ze jakies zamazane kontury. I zaczela gadac do mnie
Bajka natomiast to milusinska przytulanka, juz zaprzyjazniona z kociakami i z psem. Ma swoje ulubione miejsce do spania, ale i tak nad ranem przychodzi poocierac mi sie o twarz i pomruczec, potem uklada sie blisko mnie i spimy cala ferajna dopoki nie musze wstac. Slodka dziewczyna. Moze Temida pomalu tez da sie skusic na spanie w lozku a nie w klatce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Majestic-12 [Bot], puszatek, stara panna i 72 gości