cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 22:20 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

caldien pisze:Jak nie będzie w tym czasie zajęć czy złych egzaminów to z chęcią też się spotkam ;)

Zajęcia jedne można oduścić. Egzaminy akysz, akysz.... :twisted:

Zapisuję w takim razie :P
MIKUŚ

Post » Wto maja 17, 2011 10:04 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Akt I - demolka :D

Obrazek

Tak wyglądało pobojowisko - zdjęcie tej bardziej uporządkowanej strony żeby Was nie straszyć :P

Obrazek

Tutaj doszliśmy do wniosku że w takim układzie wpada najwięcej światła: :twisted:

Obrazek

Tutaj już to jakoś wygląda:

Obrazek

To wstawiam bo mi się podoba :P

Obrazek

A tutaj udało mi sie przemycić kawałek T.

Obrazek

Teraz lecimy bo złączkę do rynny i będziemy kopać rów :P Wieczorem znowu wrzucę jakieś fotki.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto maja 17, 2011 11:39 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Brawo! :piwa: kawal swietnej roboty :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto maja 17, 2011 11:59 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Ula dobra robota :ok: A ja donoszę dyżurantom że postrach "dziczka"wypuszczona na wolność.Wypruła z kontenera jak strzała.
Dziś przyjedzie na kociarnię nowy lokator długowłosa kotka

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 17, 2011 12:11 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

a czy ktos ma wiesci co nowego u Przylepy i u Frania?

Kociara82

Post » Wto maja 17, 2011 13:15 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Dziś przyjedzie na kociarnię nowy lokator długowłosa kotka

To ja już Ją kocham!! :1luvu:

Rynna żyje! :)
(Przepraszam p. Bożenę ale nie zdążyłam umyć podłogi, nadrobię przy okazji :oops: )

Obrazek

Trzeba będzie uważać na końcówkę rynny i co jakiś czas wybrać stamtąd ziemie bo dopóki nie osiądzie może się zbierać w wylocie rury.

Obrazek

Jest to oczywiście prowizorka ale powinno być ok. Ciężko było tam wszystko dopasować z racji kostki. Część po której nikt nie będzie chodził jest zabudowana znowu a na tej części gdzie ludzie przechodzą jest ziemia. Specjalnie tak zostało bo jak ktoś stanie na ziemi to ona zamortyzuje ciężar i mniejsze prawdopodobieństwo że pęknie, kostka by połamała rurę.
Jakby cos było nie tak i po pierwszym deszczu ktoś by coś zauważył to dajcie znać, będziemy radzić :P
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Wto maja 17, 2011 18:04 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:Herz.pl - pierwszy raz masz juz za sobą. Cieszę się że się podobało. W tym tygodniu przejdziesz hartowanie :lol: Dzięki serdeczne.

Torba już u mnie. Świetnie się składa bo mam akurat kilka innych rzeczy tego typu. mar_tika mnie oświeciła że to filc, a koleżanka podarowała własnie kolczyki i bransoletkę oraz kocie myszki właśnie z tego czegoś :roll:
Ja z kolei moge zajmować się rynnami, kolankami itp. Gorzej z filcem - co to w ogóle takiego? :oops: Musze się dokształcić :mrgreen:

no sama chcialam musze odrobic to co mnie nie bedzie.nie wiesz co to filc a to taki fajny material zwlaszcza na kolczyki :) kiedys go podkladali pod stolki zeby niedrapaly :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto maja 17, 2011 18:06 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Ula dobra robota :ok: A ja donoszę dyżurantom że postrach "dziczka"wypuszczona na wolność.Wypruła z kontenera jak strzała.
Dziś przyjedzie na kociarnię nowy lokator długowłosa kotka

czyli co mam zabrac szczotke do czesania :?:

herzpl

Post » Wto maja 17, 2011 19:04 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Najgorsza robota zakończona :ok: Teraz trzeba skupić się nad ratowaniem naszych braci mniejszych.
Hidi co tam u Przylepy?Baska jakieś wieści z domu szalonego Franka?

Herzpl nie wiem jak kotka wygląda .Bona ma ją przyjąc i moze coś napisze.Sama jestem ciekawa 8) .Niby ładna i dlugowłosa i w rujce .Tyle wiem z relacji tel od Dagmary ktora ja znalazła

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 17, 2011 19:22 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Najgorsza robota zakończona :ok: Teraz trzeba skupić się nad ratowaniem naszych braci mniejszych.
Hidi co tam u Przylepy?Baska jakieś wieści z domu szalonego Franka?

Herzpl nie wiem jak kotka wygląda .Bona ma ją przyjąc i moze coś napisze.Sama jestem ciekawa 8) .Niby ładna i dlugowłosa i w rujce .Tyle wiem z relacji tel od Dagmary ktora ja znalazła

to zameczy nam kocury :ryk: pamietam jak kotka rodzicow sie nastawiala rudemu a ten wchodzil na nia i tyle biedny wiedzial co ma zrobic tylko nie mial jak :mrgreen:

herzpl

Post » Wto maja 17, 2011 19:24 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:CZYLI IMPREZA 02 LIPIEC NA KRĘGIELNI :mrgreen:

Imprezowicze:
- Mikuś
- Hidi
- Kociara82
- Elape
- Herz.pl
- Kicia_kluska
- p. Ewa
- Faflok
- caldien
- ........
...........

Czekam na zgłoszeń ciąg dalszy :lol:

a gdzie ta kregielnia :?: kurcze nie wiem czy bede bo jak mi nie bedzie mial kto z mlodym zostac to nie przyjde :(

herzpl

Post » Wto maja 17, 2011 21:09 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

a mlody jaki mlody jest? Nie widze problemu, zeby dolaczyl do nas :D

Kociara82

Post » Śro maja 18, 2011 7:26 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:

Kotka ładna długowłosa wystraszona proponuję nazwać ją Majka (bo trafiła do nas w maju)
młoda wygląda na pierwszą rujkę :mrgreen: ale może się mylę.

Dach super duże dzięki Instalatorowi i ekipie :piwa: więc czekamy na deszcz by przeszedł próbę szczelności :twisted:

Igusiowi trzeba chyba jedzenie mokre trochę rozdrabniać i czekać aż zje bo je połykał w całości bardzo szybko to jest naprawdę fujara a jeszcze czarnula go stresowała bo miała na nie chęć.

trzeba zacząć bawić się z Rysią bo tylko ucieka i nadal trochę dzikawa ale Blanka jak dobry duch zawsze za nią i w jej obecności czuje się bezpiecznie.

Basia co ze światłem i kiedy zawiśnie reszta szafek, kratka, suszarka.

Trzeba się umówić na usunięcie rzeczy niepotrzebnych i na dopracowanie Przystani.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro maja 18, 2011 10:39 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Za wcześnie się ucieszyliśmy :(
Basia właśnie dzwoniła że adm ma zastrzeżenia do rynny, coś im się tam nie podoba...
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Śro maja 18, 2011 12:24 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Obrazek :wink:

Kociara82

[poprzednia][następna]