BAJKA-kiedyś na skraju życia,teraz przeżywa drugą młodość :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 10:57 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

no śliczna. Tylko dziurawa.
Mam zdjęcia, ale nie mam jak zrzucić. Pokombinuję jakoś ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw maja 12, 2011 10:59 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Mam net w pracy. W domu padł mi komuter, więc zdjęć na razie nie będzie. Bajka nie ma już dziury po oku, zagoiła się. Na grzbiecie jest blizna, niezbyt piękna, ale tez już nie ma dziury. Bajusia nie jest postrachem, jest piękna. Śpi wywalona brzuchem do góry na podłodze. Łazi za mna i obciera się o nogi. Nudzi się.
Zasadniczo może iść do DS. U mnie mega przepełnienie :(
AnielkaG

Post » Czw maja 12, 2011 11:00 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

DS, słyszysz??? :twisted:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt maja 13, 2011 9:17 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Wczoraj mimo wysiłków nie udało się mi Bajce cyknąc fotki, cały czas się kręciła
AnielkaG

Post » Pon maja 16, 2011 18:38 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Przywitam się w wątku i potrzymam kciuki za Bajkę :ok:
Ja też mam szylkretkę Plamcię, też po przejściach.
Miała dziurę w brzuszku po spartolonej sterylce.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 16, 2011 18:39 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Co tam u Bajki po weekendzie słychać :>? Jakieś zdjęcia, by się przydały, a najlepiej filmik :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto maja 17, 2011 9:46 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

W domu netu brak, a w pracy ciężko zdjęcia z aparatu ogarniać ;)

Bajka biega jak perszing. Dywan jeszcze nie doszedł, ale doskonale radzi sobie na "gołych" podłogach 8O
Apetyt jej dopisuje choć cięzko mi uchronić jej suche przed psem :roll: (pozostałe koty mają stołówkę na bardzo szerokim parapecie).
Wskakiwanie i zeskakiwanie z mojego łóżka- opanowane do perfekcji. Takich lądowań nie powstydziłby się Adam Małysz ;) A ja się tak bałam, że ona nigdy nie będzie nigdzie wskakiwać :oops:
Odpadło futro z kolejnego miejsca, ale dziurka jest tam minimalna i zasklepiona. Pozostałe w miarę ok choć nadal nie wygląda to jakoś super- o ile nie odpadnie teraz strupek to chyba jesteśmy na dobrej drodze. Jeżeli odpadnie to może spróbuję tej ozonelli..
Główka nadal przekrzywiona, ale odnoszę wrażenie, że mniej. Potrzeba aby aktoś sprawdził obiektywnie...może jakaś wizyta z dt? 8) Jest taka urocza z tą łepetynką :1luvu:
Rujki nadal brak :twisted:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto maja 17, 2011 13:56 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Dywan jeszcze nie doszedł,

sizalowy?

Rujki nadal brak

po pierwsze jest chuda a po drugie ma bliznę na brzuchu :)
jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak Bajka biega... :roll:
Ostatnio edytowano Wto maja 17, 2011 15:10 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Wto maja 17, 2011 14:21 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Oj tam Anielko, pozwól nam rozwijać swoją wyobraźnię :wink: .
Jak Kasia pisze że biega ,to biega :mrgreen: .
A przede wszystkim słyszy :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto maja 17, 2011 14:27 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

No wiem, że ma, ale i tak czekam- nigdy nic nie wiadomo 8) . I brzuch się jej zaokrągla, a dupka nadal taka chuda, że hej.
Nie biega jeszcze tak sprawnie jak zdrowe koty, ale to JEST bieganie :)

sizalowy, na razie wąski, zobaczymy jak się sprawdzi, ale jej z pewnością będzie wygodniej zwiedzać.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Śro maja 18, 2011 12:38 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

Bajka tydzień temu- we wtorek:

Obrazek

Bajka w ubiegłą sobotę:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Śro maja 18, 2011 12:40 Re: BAJKA- "dziurawa" i cierpiąca kotka- walczy o życie.WESPRZYJ

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro maja 18, 2011 13:54 Re: BAJKA-"dziurawa" i cierpiąca -walczy o życie. foty s. 1 i 7

Śliczna szylkrecia :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 18, 2011 14:49 Re: BAJKA-"dziurawa" i cierpiąca -walczy o życie. foty s. 1 i 7

Erin pisze:Śliczna szylkrecia :1luvu:

no teraz to już faktycznie z tej strony (ze strony pyszczka) nie można jej nic zarzucić :lol: Jedynie strasza jeszcze dziury w grzbiecie, ale też już dużo lepsze. Także postaram się o fotkę ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Śro maja 18, 2011 15:31 Re: BAJKA-"dziurawa" i cierpiąca -walczy o życie. foty s. 1 i 7

Śliczna kotencja :love:
Gdybym nie miała ich już tylu (w tym w klatce ostatniego nabytku z Felv+ :( ), wzięłabym Bajusię bez wyrzutów sumienia. Przy jakiejś pełnowartościowej szylkretce pewnie bym je miała, że zatrzymuję sobie kolorowego kota, ale skoro Bajka jest jednooczką :wink: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]