Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 15:21 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Oj, strachu napedzasz kotenko. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Z powiadomieniem to nie wiem, cos pewnie odhaczone..

Vailetku-kliknij na gifek,i daj kopiuj. Nie kopiuj linkow.
Ja skopiujesz, daj wklej na forum. I wstaw miedzy img, jak kazdy obrazek. Musi chodzic. :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 16, 2011 17:12 Re: Mała Bejbi od początku choruje

edii,wysłałam dziś i jeśli czytałaś to przepraszam,siła wyższa.Niestety było po 15 i pójdzie jutro
:? :( Dzięki bardzo Bejbi przyda się pomoc w tym tygodniu.Jest nieprzytomna,cały czas śpi i nie je tylko trochę pije.Strasznie znosi sulfonamidy :( Oddycha jak w głębokiej narkozie.Boję się :!:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 16, 2011 18:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Trzymajcie sie kochane. Nie moge pomoc, ale mysle o Was :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 16, 2011 19:16 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Trzymajcie sie kochane. Nie moge pomoc, ale mysle o Was :roll:

Dziękuję kalair,tylko wet może pomóc :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 16, 2011 21:03 Re: Mała Bejbi od początku choruje

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kciuki za Bejbisię. Trzymaj sie malutka, wyzdrowiej, my tak wszyscy tu kibicujemy i robimy, co w naszej mocy, żeby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon maja 16, 2011 22:28 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Śliczna trikolorka :) Trzymam kciuki za jej zdrówko i żałuję że tak mało fotek :) Zaznaczę sobie :)
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Wto maja 17, 2011 2:45 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tola pisze:Śliczna trikolorka :) Trzymam kciuki za jej zdrówko i żałuję że tak mało fotek :) Zaznaczę sobie :)

Dziękuję :D może być więcej fotek :kotek: :ok: Dalej może być temat ciekawy,bo jeśli ona wyjdzie z tego to ludzie muszą wiedzieć w razie podobnych objawów co robić.Pół dnia spała nieprzytomna,potem wstała i troszkę pochodziła,ale słabiutko je.Nic nie przytyła,dalej 2,20kg :(
To dopiero 1 zastrzyk i nie wiem jak to dalej zniesie :(
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 17, 2011 2:58 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kciuki za Bejbisię. Trzymaj sie malutka, wyzdrowiej, my tak wszyscy tu kibicujemy i robimy, co w naszej mocy, żeby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor,wiem :1luvu: :1luvu: :kotek: gdyby nie Ty i osoby które finansowo pomagają Bejbi nie zrobiłabym tych wszystkich badań i Bejbisia dostała by sepsę.Najgorsze,że muszę sobie test na tą bakterię zrobić bo jak pisałam kiedyś,od czasu jak ją mam coraz gorzej ze zdrowiem :( W sanepidzie chyba robią,ale nie wiem ile kosztuje.Czytałam dziś że można od kota i psa tym się zarazić,a ona ciągle nas liże lub gryzie.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 17, 2011 6:17 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Duże :ok: :ok: za zdrowie Bejbisi :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 17, 2011 10:30 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Alienor pisze:Duże :ok: :ok: za zdrowie Bejbisi :ok: :ok: :ok:

Bardzo Ci dziękuję Alienor :kotek: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 17, 2011 11:06 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
jasdor pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kciuki za Bejbisię. Trzymaj sie malutka, wyzdrowiej, my tak wszyscy tu kibicujemy i robimy, co w naszej mocy, żeby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor,wiem :1luvu: :1luvu: :kotek: gdyby nie Ty i osoby które finansowo pomagają Bejbi nie zrobiłabym tych wszystkich badań i Bejbisia dostała by sepsę.Najgorsze,że muszę sobie test na tą bakterię zrobić bo jak pisałam kiedyś,od czasu jak ją mam coraz gorzej ze zdrowiem :( W sanepidzie chyba robią,ale nie wiem ile kosztuje.Czytałam dziś że można od kota i psa tym się zarazić,a ona ciągle nas liże lub gryzie.

Pisz koniecznie co to za zaraza, bo ja też czegoś od piwniczniaków naniosłam . Od czasu sprzątania w ich kuwetach zasranych nie nie czyszczonych od miesiąca co najmniej na drugi dzień spuchły mi węzły chłonne na szyi. I teraz puchną przy najmniejszej infekcji. Nie była jeszcze u lekarza, ale muszę, bo mnie to dalej męczy i nie chce przejść.

jasdor

Post » Wto maja 17, 2011 11:15 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:
vailet pisze:

Pisz koniecznie co to za zaraza, bo ja też czegoś od piwniczniaków naniosłam . Od czasu sprzątania w ich kuwetach zasranych nie nie czyszczonych od miesiąca co najmniej na drugi dzień spuchły mi węzły chłonne na szyi. I teraz puchną przy najmniejszej infekcji. Nie była jeszcze u lekarza, ale muszę, bo mnie to dalej męczy i nie chce przejść.

O kurcze :!: wklejam wynik na razie,jak rozczytasz?Jak nie to późnym popołudniem wet mi wyraźnie napisze,to wpiszę jak to się nazywa.Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 17, 2011 11:18 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie rozczytam :roll: A Bejbinia jest taka śliczna :1luvu:

jasdor

Post » Wto maja 17, 2011 12:07 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor,ja mam węzły okropnie na szyi powiększone i schudłam :(
Wrzuciłam kilka rzeczy na bazarek Bejbi,ale nic innego nie mam na razie :( :kotek: Może ktoś zajrzy? :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 17, 2011 12:16 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:jasdor,ja mam węzły okropnie na szyi powiększone i schudłam :(

Mam to samo ! Jakby ktoś wiedział, co Ci jest - napisz, do swojej lekarki to ja musze z gotową diagnozą, bo ona jakoś mało wyszkolona jest i nigdy nie wie :roll:

jasdor

[poprzednia][następna]