Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:Witam, chciałam przedstawić moją czeredkę, o wklejenie zdjęć poproszę moją koleżankę z PKDT- bo ja jestem niestety niereformowalna i nadal od kilku lat nie mogę się tego nauczyć![]()
Do adopcji dorosłe kotki po sterylizacjach, posiadające książeczki zdrowia. Większość z nich ma wykonane testy na fiv/felv- negatywne. Są w pełni udomowione, kuwetkujace. Nasza działalność na stronie: http://www.pkdt.pl
Wszystkie są pod opieką Fundacji Viva!- grupa: PKDT.
NIEZBĘDNE PODPISANIE UMOWY ADOPCYJNEJ, ORAZ DOWOLNA DAROWIZNA DO PUSZKI, Z UWAGI NA UTRZYMANIE POZOSTAŁYCH KOTÓW W DOMU TYMCZASOWYM- (w tym wypadku w Hotelu dla kotów). NIE POSIADAM CENNIKA, MOJE KOTY SĄ BEZCENNE, ALE TRZEBA JE KARMIĆ, KUPIĆ ŻWIREK, LEKI, WITAMINY, ZAŁOŻYĆ KSIĄŻECZI ZDROWIA (a to słono kosztuje przy większej ilości zwierząt). Sytuacja finansowa naszej grupy PKDT od miesiąca jest tragiczna- każdy dom tymczasowy sam płaci za utrzymanie swoich kotów tymczasowych. Proszę nie bądźcie Państwo obojętni na naszą akcję ratowania kotów, każdego roku wydajemy ok. 200-300 kotów do nowych domków stałych.
ZAPRASZAM DO ADOPCJI WSPANIAŁYCH DOROSŁYCH KOTEK :
CZARNO BIAŁA AGNES I BURASKA SZYMCIA- już w nowym domku w owczarni![]()
![]()
![]()
:
Lisiarki są nierozłączne, jakby sklejone ze sobą, nawet piją i jedzą z jednej miski w tym samym czasie, do kuwety też czasami wchodzą jednocześnie- kto je pokocha? To są papużki nierozłączki. KOTECZKI ZOSTAŁY URATOWANE Z UPADŁEJ FERMY LISÓW NA ORUNI- przez co mają jeszcze brzydką sierść, łysienia, ale dobra markowa karma i witaminki czynią cuda, z charakteru są wspaniałe, cały dzień rozmawiają i pragną miziać się z człowiekiem Proszę dać im szansę w dwupaku![]()
CZARNO- BIAŁA PULCHERIA- czarno-biała grubcia to ideał: nie niszczy, nie brudzi, leży, mizia się, nie sprawia najmniejszych problemów. Kochana 3-4 letnia koteczka, po sterylizacji, po testach fiv/felv (negatywne), odrobaczona. Gorąco polecam do domu, który pragnie grzecznego kotka. Bardzo lubi swoją miseczkę z jedzonkiem oraz spać, spać, spać
RUDO- BIAŁA ZOI- bierna, wycofana ale nie agresywna, nieśmiała, skulona w kąciku, kotka o unikatowym ubarwieniu, z książeczką zdrowia i po sterylizacji. Potrzebuje spokoju, boi się innych kotów, cichutka, szuka domku który ją troszkę "wyluzuje", bo to typ strachulca- w dt u kasi
JASMINKA- mała czarno- biała kruszynka. ok roczna miniaturka, po sterylizacji i odrobaczeniu, bojąca się kotów i ludzi, brana na ręce szybko przełamuje lody i daje się głaskać, sama jeszcze nie podchodzi na pieszczoty. Wystraszona skacze na metr- jak mały kangurek. polecam gorąco- bo to miła i ładna kicia, choć z lekko zamglonym jednym oczkiem, ale naprawdę potrzebuje opieki i kochających kolan.- już w suppppppppeeeeeerrrrrrrrr nowym domku!!!!
CZARNO - BIAŁA PEPSI- kiedyś miała dom, obecnie zabrałam ją z blokowiska, gdzie biegła do każdego mieszkańca z okrzykiem "weź mnie do domu, nie mam nawet tu budki dla kotów". wysterylizowałam ją, odrobaczyłam. żyję nadzieją że ktoś ja pokocha i że kicia nie wróci już pod ten nieprzyjazny dla niej blok, gdzie musiała mieszkać pod samochodem. miła, baran kująca, jeszcze wystraszona nową sytuacją. nie wie że pragnę odmienić jej los na lepsze
TRIKOLORKA MIRINDA- o bajkowym wprost umaszczeniu, spokojna, zadbana, znaleziona w super formie- widać że domowa koteczka. Wysterylizowałam ją, odrobaczyłam- mam nadzieję na jej lepszy los- znalazł nawy dom stały
![]()
AISHA- 8 mies śliczny nicpoń po amputacji ogonka, z mniejszą jedną nóżką (urazy po wypadku samochodowym)- cudem odratowana. Daje się głaskać, ale nadal potrafi fuknąć, po prostu ma cały czas traumę (ból, leki, rehabilitacja, operacje)- tylko do domku wyrozumiałego, który zrozumie jej ciężkie położenie i przeżycia, pokocha ją taką jaka jest- pojechała do ds do człuchowa :1luvu:
MIETEK 6 LAT- stracił opiekunkę, umarła. wraz z grubiutkim pudziankiem trafił do mnie. to rozbrajający biszkoptowy kizio-mizio. wiem że długo nie będzie czekał na nowy dom- kot jest niesamowitymartwi mnie grubek
PUDZIANEK 11 LAT, CHORY PĘCHERZ, KARMA URINARY ROYAL CANIN. wielki wielkolud szaro- biały z duszą elfamoja miłość i sympatia nad sympatie. dzis kręcilismy o nim reportaż. on jest kotem zasługującym na szczególną uwagę. kocham go
![]()
![]()
![]()
TURLACZEK 2 LATA, samczyk pingwinek, wystrachane nieszczęście, zabrany z niebezpiecznego miejsca. odjajczony z testemi fiv/felv.
KUBA 0k 4-5 lat, BIAŁO- RUDY. trafił w złym stanie do mnie- chore oczy, robaczyca, cytoplazmatyczne zapalenie dziąseł- czy jak to się mówi? prawdopodobnie straci zeby, już w tej chwili ma tylko szczątkowe. miły, proludzki miziak
DOROTKA- ok 2 lata biało- czarna, kicia przyjechała aż z poznania, kobieta która uratowała ją z budowy umieściła ja w dt który z nie wiadomo jakiej przyczyny trzymał ją w ciasnej klatcebiedna...teraz strasznie się boi i sprawia wrażenie jakby dotyk ludzkiej dłoni parzył
TOSIA- biało czarna ok 3 letnia kotka po sterylizacji, juz ponad rok w moim hotelu. zabrana z akcji KOTY Z OLIWY,gdzie przejęto 16 kotów i znaleziono im nowe domki- tylko ona nadal u mnie. inne koty kocha, ludzi nadal się boi. była bita przez alkoholika. jak zdarzy się cud i znajdę jej dom- stawiam wszystkim z tego forum po piwku![]()
![]()
w międzyczasie z mojego hoteliku domki znalazły:
FRIDA BURO- BIAŁA, DZIEWCZYNKA- WHISKASOWA.
W TYM ROKU OD STYCZNIA DO NOWYCH DOMKÓW PRZEKAZAŁAM PONAD 30 KOTÓW, W ZESZŁYM ROKU POMOGŁAM OK SETCE. PROSZĘ POMAGAJCIE I MNIE I MOIM OGONOM, BO JA Z RACJI ŻE JESTEM MAMĄ 20 MIES BLIŹNIĄT NIE MAM CZASU NAWET ROBIĆ OGŁOSZEŃ KOTKOM. ZA WSZELKĄ POMOC BĘDĘ WDZIĘCZNA
KOTECZKI DO ADOPCJI W GDYNI NA DEMPTOWIE- HOTEL DLA KOTÓW http://www.miauhotel.pl
serdecznie zapraszam,
Sabina Skaza, tel. 506-664-750, alexis1-75@o2.pl
SĄ TO KOTY DLA MĄDRYCH LUDZI, KTÓRZY NIE SZUKAJĄ KOTA NA "WYSTAWĘ" TYLKO PRZYJACIELA NA CAŁE ŻYCIE BEZ WZGLĘDU NA WSZYTKO. ROZWAŻAM TYLKO POWAZNE OFERTY ADOPCJI I DOMY WYROZUMIAŁE, PEŁNE POŚWIĘCENIA.
W razie gdyby kot nie spełniał Państwa oczekiwań- bez żadnych konsekwencji, przyjmuję do siebie kota z powrotem, po uprzednim powiadomieniu.
sabina skaza pisze:kochana mario wiszę ci butle rumu![]()
![]()
![]()
![]()
komu moje koti komu? a jakie wrażenie zrobił na was pudzianek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot] i 1373 gości