Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob maja 14, 2011 20:48 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

horacy 7 pisze:Telefonowałam do pana i poinformowałam ,że szukamy transportu ,pan będzie na kicię czekał. :P

Świetnie :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Sob maja 14, 2011 20:58 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Czy ktoś chce kotecka który kradnie kotlety ,w pakiecie sunia która zjadła dwa talerze gofrów ze stołu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob maja 14, 2011 21:12 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

meksykanka pisze:Trzymam kciuki za wizytę dla tri.

Zapomniałam dodać że ta supermetoda na kocia, którą zastosowała pani asystentka na kota - to gwizdanie...
Niestety ja nie umiem tak profesjonalnie gwizdać :roll:

A do ucha zaglądano kotce specjalnym wziernikiem... No niech mi ktoś podpowie jak to się nazywa... bo znowu coś pokręcę?

Oczywiście Mila jechała dziś w swojej karocy koloru Barbie, która ma nawet miseczki na wodę i pokarm... Rozpaczała w podróży, ale nie było rady :cry:

Mam też wielką nadzieję, że wypali też coś w sprawie piesków (o czym rozmawiałam z Basią, bo starać się trzeba i każde uratowane istnienie się liczy). Ponieważ jestem potwornie gadatliwa a w stresie chyba jeszcze bardziej (o ile to tylko jest możliwe :ryk: ) ze względu na kolejny dzień spędzony w lecznicy miałam okazję zawrzeć znajomości z wieloma osobami...
Może ta Pani znajdzie domki nie tylko dla dwóch piesków???? :ok: :ok: :ok:
Zosiu napisałam do pani ,podałam jej też wątek naszych piesków ze schroniska.Może jakis dostanie szanse a większość jest cudowna.

horacy 7

Post » Nie maja 15, 2011 4:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

zaznaczam

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie maja 15, 2011 13:48 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Mam prośbę telefonowała do mnie fajna pani w sprawie koteczki nr 10 niestety nie mam namiarów jak przekierować ja na Smarti bo nie mam do niej tel. ani maila.Może trzeba zmienić namiary w ogłoszeniach lub podajcie namiar gdzie osoby przekierowywać.Proponowałam pani Brysia bo u niej będzie tylko jeden kot ,niestety pani chce kota zdrowego.

horacy 7

Post » Nie maja 15, 2011 14:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

horacy 7 pisze:Mam prośbę telefonowała do mnie fajna pani w sprawie koteczki nr 10 niestety nie mam namiarów jak przekierować ja na Smarti bo nie mam do niej tel. ani maila.Może trzeba zmienić namiary w ogłoszeniach lub podajcie namiar gdzie osoby przekierowywać.Proponowałam pani Brysia bo u niej będzie tylko jeden kot ,niestety pani chce kota zdrowego.

Wyślę Ci namiary na PW.

A ogłoszenia poprawię jak tylko się trochę ogarnę. Mam urwanie głowy od praktycznie tygodnia, do tego jeszcze podróżowałem i z dostępem do Internetu bywa krucho. Może dzisiaj mi się uda...

Adam
aburacze

Post » Nie maja 15, 2011 14:39 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Adamie dziękuję bardzo ,wiem ,ze z czasem u nas krucho ja też mam go za mało.Właśnie jadę do Olsztyna z chorym kotem.

horacy 7

Post » Nie maja 15, 2011 14:43 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

No to :ok: za tri :D Ogromnie się cieszę, że wizyta wypadła pomyślnie.

Basiu, z którym kotem jedziesz? Co się dzieje?
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 15, 2011 19:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

horacy 7 pisze:niestety pani chce kota zdrowego.

Pewnie to już zrobiłaś, ale tak dla świętego spokoju ;) : zapytaj się Pani co będzie, jeśli kot zdrowy za jakiś czas może zachoruje na poważniejszą chorobę. Odda?

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie maja 15, 2011 19:20 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

kinia098 pisze:

Pewnie to już zrobiłaś, ale tak dla świętego spokoju ;) : zapytaj się Pani co będzie, jeśli kot zdrowy za jakiś czas może zachoruje na poważniejszą chorobę. Odda?

Na pewno takie pytanie padło.Ale chyba dobrze je powtórzyć.Przecież nawet zdrowy kot moze ze strsu się rozchorować. Uczula się na to domy ale one nie słuchają.
Dziewczyny ja wysyłam do wypełnienia i zapoznania się z ankietą ,jak chcecie to podeślę wam.Są tam wszystkie podstawowe pytania i muszą przeczytać.Potem jeszcze powtarzam do upadłego.A i tak koty wracają.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie maja 15, 2011 20:50 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

kinia098 pisze:

Dziewczyny pani była chyba starszą osobą ,niedawno odeszła jej kotka po długiej chorobie i leczeniu.Zaproponowałam Brysia bo mało jest domków które nie maja kotów lecz pani powiedziała ,że jest zmęczona po chorobie i odejściu swojej kotki.Rozumiem i szanuję jej decyzję ,spróbować musiałam. :| :| Kasiu chory jest mój Bazyli ,gorączkuje.Otrzymał leki i zobaczymy mam nadzieje ,że będzie dobrze.Jestem padnięta bo po drodze były dwa wypadki i jechałam w korkach i stresie czy zdążę dojechać ,a później czy bezpiecznie wrócę.

horacy 7

Post » Nie maja 15, 2011 22:16 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Dużo zdrówka dla Bazyla :ok: Nie dawaj się kocurku :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 16, 2011 18:00 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

W górę szczytniaki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 16, 2011 19:39 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Ja również podnoszę :ok:
Czyli jeszcze jakieś 20-25 kotów czeka na szansę w schronisku ( tak mi wyszło z obliczeń w 1 poście :p ) ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon maja 16, 2011 20:32 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Przepraszam, że się wcinam w temat ale widzę, że tu dużo osób z DT wchodzi. Liczę, że macie jakieś dobre rady jak pomóc w dograniu się kotów. Możecie wejść do mojego wątku i coś mi doradzić? Adoptowana kotka obsikuje kanapę i nie mam pojęcia, co robić: viewtopic.php?f=1&t=127319&p=7480282#p7480282 :cry:
Będę wdzięczna za sugestie, bo już powoli tracę nadzieję.

gupismurf

Od: Nie kwi 10, 2011 19:03

[poprzednia][następna]