A czy ten biało-rudy chłopak lubi inne koty? Lub ta tri? Moi znajomi, którzy kiedyś chcieli Joan, wciąż mnie dopytują o jakiegoś kota, to im podeślę któreś lub może nawet obydwa... Mają w domu 2 letnie dziecko i wykastrowanego kocurka, mieszkają w blokach. Któreś z tych kociastych nadawałoby sie bardziej może?
biało rudy był u mnie dobe kocha wszystkich czworonoznych i dwunożnych moja córcia 4 latka wybawiła się z nim pięknie o psa się wymiział i powycierał moja kocica mało go żywcem nie zeżarła (był w łazience odizolowany) a on nic ona prychała darła jape on pełen spokój kocha wszystkich nawet sierściuchowatych którzy okarzą mu chwilkę zainteresowania... był problem posikiwania dlatego go wywalili jest już wykastrowany tylko trzeba się dowiedzieć czy ta przypadłośc minęła (z tego co wiem kilka dni może jeszcze posikiwać potem spokuj) kocina typowo kuwetkowa przecudny i przekochany rozmruczany nasze serca skradł ...
Ostatnio edytowano Pon maja 16, 2011 14:44 przez dilah, łącznie edytowano 1 raz
Dobra, znajomi zakochani w tri- będzie się nazywac Franka. Kombinują teraz transport, bo nie mają samochodu, a ja w tyg moge jeździć dopiero po 20 jak dzieci mi zasną Jeśli nic nie załatwią, to odbierzemy ją dopiero w sobotę, ale mam nadzieję, że wcześniej
od 3 dni się gorzej czuła nie bardzo chciała jeść wczoraj słaniała się na nóżkach dzisiaj tylko leżała i ciężko oddychała Ania Z zbadała, malutka miała krew w płucach nie było szans