Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 15, 2011 20:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Niech ktoś mi dokładnie opisze jak gifki wrzucać,by się ruszały,bo TŻ kilka godzin próbował i nic :x może być na PW obojętnie.Wszyscy mają takie piękne ruchome obrazki,a ja nic :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie maja 15, 2011 20:16 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:Niech ktoś mi dokładnie opisze jak gifki wrzucać,by się ruszały,bo TŻ kilka godzin próbował i nic :x może być na PW obojętnie.Wszyscy mają takie piękne ruchome obrazki,a ja nic :(

Vailet, gifki wklejasz jak kazdy obrazek.Czyli-kopiujesz obrazek, link do obrazka, czy grafiki-zalezy od przegladarki, i wklejasz. I musi sie ruszac, jak to gifek.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 15, 2011 21:01 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi znowu źle się czuje,znowu dałam lakcit,chodzi powoli i nie je.Musi do weta :!: Od czego znów biegunka?W środę lub w czwartek dopiero renta :x to będzie tydzień chodzenia na zastrzyki bo tabletek nie dam bo wróci zapalenie żołądka i jelit.Ja to mam pecha,zawsze przed rentą coś :(
Ostatnio edytowano Pon maja 16, 2011 10:19 przez vailet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 21:06 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:
vailet pisze:Niech ktoś mi dokładnie opisze jak gifki wrzucać,by się ruszały,bo TŻ kilka godzin próbował i nic :x może być na PW obojętnie.Wszyscy mają takie piękne ruchome obrazki,a ja nic :(

Vailet, gifki wklejasz jak kazdy obrazek.Czyli-kopiujesz obrazek, link do obrazka, czy grafiki-zalezy od przegladarki, i wklejasz. I musi sie ruszac, jak to gifek.

kalair,nie mogę :cry: i teraz znowu Bejbi widać że bardzo źle się czuje :cry:
Wkleiłam górny link,bo tam pisze gify z Zapodaj i widać link nie gif.Przeglądarka Explorer 9
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 21:17 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Obrazek

Zle skopiowane. Jak kopiujesz?

Bejbusiu, slonko, jutro bedzie lepiej!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 15, 2011 21:18 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet - na koncie powinnaś mieć coś za myszki z wczorajszego przelewu, a jutro pewnie będzie jeszcze 30,00 od Ani, to zaraz przeleję. Szkoda, że kupujących jakby mniej. Może w tygodniu coś ruszy. Ogólnie na bazarkach zastój .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie maja 15, 2011 21:23 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie wiem z nerwów to ja coś odwaliłam?Zamiast wiadomości którą wysłałam cały temat jest od początku,a wiadomości zero?Pisałam że Bejbi musi szybko do weta :cry: naprawdę coś jej jest.
Wet dopiero z urlopu wrócił dziś,a ja będę musiała tydzień chodzić na zastrzyki,a kasa w środę lub czwartek,bo na dodatek nie dowieźli karmy i próbki dali.Ona woli nie próbki.Próbka nie starczy na jeden dzień sama,chyba że z saszetką :? Myślałam że jej przeszło i teraz panikuję.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 21:29 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:vailet - na koncie powinnaś mieć coś za myszki z wczorajszego przelewu, a jutro pewnie będzie jeszcze 30,00 od Ani, to zaraz przeleję. Szkoda, że kupujących jakby mniej. Może w tygodniu coś ruszy. Ogólnie na bazarkach zastój .

Dziękuję jasdor,jestem załamana bo było o niebo lepiej z Bejbi.Na moim bazarku też już cisza,choć nigdy nie myślałam że tej torebeczki z Kuby nikt nie zechce,bo to naprawdę nówka i piękna uważam jest.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 21:30 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Jest piękna, fakt, ale jak przeczytałam, że to prezent - nie mogę :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie maja 15, 2011 22:05 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Jest piękna, fakt, ale jak przeczytałam, że to prezent - nie mogę :(

jasdor,prezent nie prezent,Bejbi ważniejsza :kotek: :1luvu: ale wiem że nie masz tez kasy i może wogóle Tobie ta torebka nie potrzebna :wink:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 22:20 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Obrazek

Zle skopiowane. Jak kopiujesz?

Bejbusiu, slonko, jutro bedzie lepiej!! :1luvu:

Kurczę,znowu nie ma odpowiedzi do Ciebie.Piszę drugi raz.Jak już coś na miau wpiszę to otwier
am nową kartę bo innaczej wszystko znika i w Zapodaj,potem klikam "na Forum" i kopiuje dolny link.Pisze wymiary,najmniejsze 100x100 i wchodzę w obrazy na kompie,wybieram,klikam zapodaj i wychodzi zdjęcie :( Próbowałam u góry bo pisze gify to link się tylko wkleił.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 15, 2011 22:27 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Dalej próbuje :? Na razie mam dość.Na Zapodaj nie rejestrowałam się,bo nie trzeba.
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon maja 16, 2011 10:18 przez vailet, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 16, 2011 8:19 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi dalej źle się dziś czuje :( jeszcze w kuwecie nie była.Schowała się i śpi.Nie ma ochoty na zabawę i jedzenie :(
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 16, 2011 8:51 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Sorki,nie wiecie co się dzieje,że od wczoraj przychodzi mi ciągle powiadomienie o Bejbi,pierwsza strona?
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 16, 2011 14:55 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Wróciłam z Bejbi od weta i co się okazało?To nie żadne bakterie coli,lecz zabójcze,nie zapamiętałam nazwy,jutro zapiszę bo nie mogę się doczytać.Tydzień chodzenia na zastrzyk.Najgorsze że wet podał z tych antybiotyków z andiogramu,najsłabszy by jej za bardzo nie zaszkodzić i po powrocie Bejbi napiła się wody i zaczęła się pienić na pysiu,aż kapało na podłogę.Zadzwoniłam do weta już wychodził do domu i powiedział że jest uczulona na sulfonamidy i że dadzą odtrutkę,a ja pytam,a jak jej zaraz przejdzie?To nie,to jutro popołudniu zobaczymy w zależności jak się będzie czuła.By musiała dostać chyba coś innego.On patrzył na ten andiogram i co chwilę mówił o jezu...Tak silne i toksyczne są dla młodych kotów.Gdybym nie zrobiła posiewu kupy to Bejbi by na bank poszła za TM :ok: :kotek: :1luvu: Trzymajcie kciuki za jej wyleczenie :ok: Bardzo Wam dziękuję za pomoc chorej Bejbi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]