50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie maja 15, 2011 17:10 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Myślicie, że w połowie roku kalendarze by się sprzedawały ?
Może dopiero na nowy rok byśmy taką akcję zaczęli ?

Fleur- dziękuję bardzo za bazarek :1luvu: Pieniądz się zawsze przyda. Tym bardziej, że zaczną się maluchy, a co za tymi idzie.. kolejne wydatki :| :| :|
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie maja 15, 2011 17:32 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

kinia098 pisze:Myślicie, że w połowie roku kalendarze by się sprzedawały ?

Teraz to faktycznie trochę za wcześnie, ale trzeba zbierać ładne zdjęcia. Pomyślimy na jesieni. Nowy rok to trochę późno, wiele osób kupuje wcześniej...

Adam
aburacze

Post » Nie maja 15, 2011 18:09 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

aburacze pisze:

Teraz to faktycznie trochę za wcześnie, ale trzeba zbierać ładne zdjęcia. Pomyślimy na jesieni. Nowy rok to trochę późno, wiele osób kupuje wcześniej...

Adam

Chyba, żeby robić kalendarze na rok szkolny/akademicki :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie maja 15, 2011 19:06 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

aburacze pisze:

Adam

No tak ;) Chodziło mi o to, że dopiero na nowy rok by weszły kalendarze ;) Jasne, że pomysł i zdjęcia trzeba mieć już wcześniej ;)

taizu pisze:Chyba, żeby robić kalendarze na rok szkolny/akademicki :D

Hmm.. wydaje mi się, że te 'normalne' będą się cieszyć większym zainteresowaniem :D
Także na razie zatrzymajmy się przy tym 'normalnym' kalendarzu :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Nie maja 15, 2011 21:58 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Kaj byście potrzebowały(li) wsparcia graficznego to służę pomocą. Do grudnia/listopada daleko niby, ale...

A projekt można zacząć wcześniej :)....

Kciuki za wszystko :kotek: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon maja 16, 2011 14:48 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

RudyiSrebrnyKot pisze:Kaj byście potrzebowały(li) wsparcia graficznego to służę pomocą. Do grudnia/listopada daleko niby, ale...

A projekt można zacząć wcześniej :)....

Kciuki za wszystko :kotek: :ok:

Okej :mrgreen: Będę pamiętać :D
Zdjęcia mogę w każdej chwili podesłać ;)
Myślę, że te 12 ładnych na pewno się znajdzie :) :ok:

Glucio zaczyna się bawić :D Wcześniej tylko miział i siedział taki przymulony ;) Teraz atakuje kocyk, gania za koreczkiem i pomponem :mrgreen: :ok: Ostatnio był też na dworze ze mną, na obróżce :D Ale był wystraszony ! Cały czas chciał uciekać do szopki ;) Ale myślę, że dałoby radę go nauczyć na szelkach :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Wto maja 17, 2011 15:02 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Wczoraj doszło do mnie 100 plakatów ( po 25 dla Glutka, Bulwy, Czarnego i Plamki ) od Adama :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystkie koszty wziął na siebie :1luvu: Do tego jeszcze telefon i starter, żeby jacyś debile nie dzwonili mi z plakatów na mój numer :kotek: Taki koci numer teraz mam :mrgreen: Plakaty są naprawdę świetne, w formacie A3. Koszalin- szykujcie się, że troszkę Was obkleję :mrgreen: :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Wto maja 17, 2011 20:10 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dzień dobry!

Mam nadzieję, że akcja plakatowa odniesie skutek :mrgreen:
Dla niewtajemniczonych: plakaty są duże i kolorowe, całe zajmuje zdjęcie kota, a na dole są karteczki do zrywania. Wygląda to tak:

Obrazek

A ja jestem nadal pod wrażeniem pomysłu PKDT na zrobienie reklamy na budynku :piwa:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Wto maja 17, 2011 20:23 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dodam jeszcze te plakaty w trochę większych rozmiarach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pomysł, żeby Glutka na plakacie nazwać Guzikiem to Kini - chodzi o to żeby kogoś nie zniechęcić ;)

Adam
aburacze

Post » Wto maja 17, 2011 20:38 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

aburacze pisze:Pomysł, żeby Glutka na plakacie nazwać Guzikiem to Kini - chodzi o to żeby kogoś nie zniechęcić

Imię Guzik, to już chyba dawno wymyśliła Agor-ia ? :mrgreen: Tylko mi jakoś w nawyku zostało, że mówię na niego Glucik :P
Obrazek

kinia098

Post » Śro maja 18, 2011 5:30 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Bardzo chętnie zobaczę te plakaty w Koszalinku. Może się skuszę i zadzwonię na ten numer jako rasowy idiota i zawracacz tyłka. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro maja 18, 2011 23:54 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dobry wieczór!

Jutro się kończy Allegro dla Czarnego, Plamki, Bulwy i Glutka, dlatego podaję statystyki na "ostatniej prostej" :)
Przoduje Glutek: 489 odsłon i obserwator. Potem Bulwa, 396 odsłon. Plamka ma 377 odsłon i obserwatora. Na końcu, ale wcale nie gorzej, Czarny: 328 odsłon i obserwator.

Jak tylko aukcje się skończą, uruchomię je na nowo i podam linki :)

Adam
aburacze

Post » Czw maja 19, 2011 12:44 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dzień dobry!

No więc zakończyło się bieżące Allegro kotów. Glutek miał 519 wyświetleń, Plamka 388, Bulwa 411 a Czarny 343.

Wystawiłem ogłoszenia na nowo. Wpisałem do nich nowy numer telefonu "do kotów", a także trochę pozmieniałem, np. Glutka na Guzika, a Bulwę na marmurkową Nescę.

Oto linki:
1. Czarny: http://allegro.pl/czarny-przemily-czarn ... 12074.html
2. Plamka: http://allegro.pl/plamka-sliczna-ksiezn ... 12113.html
3. Bulwa/Nesca (dodałem że chętnie szuka domu z Glutkiem i że ma umaszczenie marmurkowe): http://allegro.pl/nesca-marmurkowa-piek ... 12735.html
4. Glutek/Guzik (dodałem że szuka domu z Bulwą): http://allegro.pl/guzik-mlody-pregowany ... 13243.html

Mam nadzieję że ogłoszenia okażą się szczęśliwe :)

Adam
aburacze

Post » Czw maja 19, 2011 12:54 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

kinia098 pisze:
aburacze pisze:Pomysł, żeby Glutka na plakacie nazwać Guzikiem to Kini - chodzi o to żeby kogoś nie zniechęcić

Imię Guzik, to już chyba dawno wymyśliła Agor-ia ? :mrgreen: Tylko mi jakoś w nawyku zostało, że mówię na niego Glucik :P

A no ;) bo ten jego nochal biedny obklejony taki byl i mi guzik przyszedl na mysl ;)
Oby akcja plakatowa sie zakonczyla super adopcjami :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw maja 19, 2011 19:19 Re: 50? kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

No w końcu to Allegro musi być szczęśliwe, musi :!: Ileż przecież można ogłaszać :roll: Miałam być dziś u kociurków, ale kolejny wywalony na przystanek pies zabrał mi dziś czas :| Jak coś to szuka domu.... Nie za bardzo przepada za kotami, z psami średnio. Wolałabym aby był sam w domu. Wygląda na jakiegoś 2-latka. Super przyjacielski do ludzi. Nieduży, z 8kg to chyba max. Taki piesek na kanapę.
Obrazek

Glucio mnie rozbraja :placz: Tak elegancko wysprzątałam mu wczoraj łazienkę, a dziś taki syf, jakby tydzień nie było sprzątane :placz:

I na koniec- Fredzio grubasek ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

edit: i Pusia z DS. O Panie... jaka ona jest wieeeeeeeeeeelka 8O 8O
Obrazek
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]