~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 10, 2011 16:23 Re: ~~Iskierka..Półplaskata szylkretka~~DS u monikah! PNN/HCM

Bardzo mi przykro :( Trzymaj się Monika!!!

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Wto maja 10, 2011 19:15 Re: ~~Iskierka..Półplaskata szylkretka~~DS u monikah! PNN/HCM

Jakoś nie mogę się pozbierać.
Nic nie robię, przeglądam jej zdjęcia i filmy i ryczę. Na szczęście mam taką pracę, że mogę sobie na to pozwolić.
Koty nie dostały wczoraj kolacji, biedaki. Mają wprawdzie cały czas suche, ale nie dostały mięska.
Nie chce mi się sprzątać, w domu są cały czas ślady jej obecności - rozłożona mata, jej transporter, kuwetka, kroplówka na stojaku, pielucha na kanapie, na którą sikała i jej miseczki na blacie kuchennym.

I jeszcze cały czas mam taką schizę, czy przypadkiem, kiedy ją chowałam, jeszcze żyła.
Kiedy przekładałam ją z kocyka do pudełka, była jeszcze ciepła. Wprawdzie oczy miała puste i była bezwładna, ale ja cały czas się zastanawiałam. Rodzice mnie przekonywali, że napewno nie żyje. Potem przypomniałam sobie, że w drodze powrotnej, leżała w kocyku na podgrzewanym siedzeniu.
Jednak cały czas mam takie głupie wrażenie.

monikah

Od: Pt kwi 10, 2009 17:54

Post » Wto maja 10, 2011 20:23 Re: ~~Iskierka..Półplaskata szylkretka~~DS u monikah! PNN/HCM

monikah pisze:I jeszcze cały czas mam taką schizę, czy przypadkiem, kiedy ją chowałam, jeszcze żyła.
Kiedy przekładałam ją z kocyka do pudełka, była jeszcze ciepła. Wprawdzie oczy miała puste i była bezwładna, ale ja cały czas się zastanawiałam. Rodzice mnie przekonywali, że napewno nie żyje. Potem przypomniałam sobie, że w drodze powrotnej, leżała w kocyku na podgrzewanym siedzeniu.
Jednak cały czas mam takie głupie wrażenie.

Monika, nie myśl tak. Przecież wiesz, że to tylko straszne wyobrażenie. Nasz doktor nigdy by nie zrobił czegoś takiego ani jej, ani Tobie.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto maja 10, 2011 20:24 Re: ~~Iskierka..Półplaskata szylkretka~~DS u monikah! PNN/HCM

monikah pisze:

Iskierka była wyjątkowym kotem. Wiem, że wszyscy tak mówią o swoich kotach, ale ona naprawdę była wyjątkowa. Była waleczna, odważna, miała zawsze swoje zdanie. Okazywała swoją złość i miłość równie mocno. Czasem była najmilszym kotkiem pod słońcem, czasem terrorystką bezwzględnie przeprowadzającą swoją wolę :).
Była moja prawie rok - trafiła do mnie 15 maja. Mam nadzieję, że mimo leczenia i wszystkich zabiegów, była szczęśliwa.

Była wyjątkowa.

I była szczęśliwa.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto maja 10, 2011 21:11 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

;(

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

Post » Wto maja 10, 2011 23:11 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Iskierek wygrała los na loterii.. nigdzie indziej nie byłaby tak szczęśliwa..
tak rozpieszczana..otoczona taką opieką,ciepłem,troską..
wiem co mówię, bo też byłam Twoim tymczasem ;)
i dałaś jej wszystko co najlepsze mogłaś jej dać.. do samego końca...

Iskierek wielkim kotem był ! z małym ciałkiem i wielkim duchem !
i kurde Monia jestem przekonana, że za tęczowym mostem
to ona pierwsza będzie na Ciebie czekała !

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Śro maja 11, 2011 5:48 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Byla szczesliwa...

:cry:

[']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro maja 11, 2011 18:21 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Monika, przeczytałam to co napisałaś i siedzę i wyję przed monitorem :(
Tak strasznie mi przykro. Byłaś strasznie dzielna, dałaś Iskierce wszystko i jeszcze więcej. Ja wiem, że ona to czuła, że wiedziała jaką miłością ją darzysz, jak o nią walczysz.
Ja wierzę w tęczowy most, może to dziecinne, ale daje nadzieję.
Trzymaj się.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie maja 15, 2011 16:44 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Dzisiaj minąłby rok odkąd Iskierka ze mną zamieszkała :(
Niestety nie doczekała...

Z początków:
Obrazek
Obrazek

monikah

Post » Nie maja 15, 2011 18:22 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

To zdjęcie z banankiem jest cudowne.

Miała u Ciebie cudne życie. Szkoda, że tylko rok dała radę :(
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pon maja 16, 2011 14:40 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Nasza Patka pobiegła tam gdzie Iskierka...
Wierzę, że patrzą na nas z góry, szczęśliwe, zdrowe i że nie wiedzą, że zrobiłyśmy dla nich wszystko.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon maja 16, 2011 17:27 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

mokkunia pisze:Nasza Patka pobiegła tam gdzie Iskierka...
Wierzę, że patrzą na nas z góry, szczęśliwe, zdrowe i że nie wiedzą, że zrobiłyśmy dla nich wszystko.

Aniu, ogromnie mi przykro z powodu Patty. Wiem, że bardzo boli :(.
Patty... (*)

monikah

Post » Czw cze 09, 2011 23:04 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

Minął miesiąc ....
Bardzo tęsknię Iskiereczku :(

Obrazek

monikah

Post » Pt cze 10, 2011 7:54 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

:cry:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt cze 10, 2011 9:38 Re: ~~Półplaskata szylkretka Iskierka.. zgasła [*] ~~

monikah pisze:Minął miesiąc ....
Bardzo tęsknię Iskiereczku :(

Obrazek

Jaka Ona piękna :( ...
I to białe pod bródką :1luvu: :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]