MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam

ale dziś fajna pogoda,choć trochę za ciepło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
ale dziś fajna pogoda,choć trochę za ciepło,a niby chłodno mialo być
ula-misia pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
oj co ty- u nas do tej pory padało, jest pochmurno i wcale nie kce się na dworek
ula-misia pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
oj co ty- u nas do tej pory padało, jest pochmurno i wcale nie kce się na dworek
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
U nas tylko rano pokropiło. Okna mam potwierane, takie przyjemne powietrze jest
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
No fakt, padało, mokro, zimno, błeeeeeeeeeeee!
ula-misia pisze:a ja wystawiłam wszystkie kfiatki na baltonik i deszczyk je umyjał
Danusia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jakbyś się wyspała także za mnie, to bym chyba nie ziewała tak strasznie jak ziewam.
Nie ziewam![]()
No fakt, padało, mokro, zimno, błeeeeeeeeeeee!
to gdzie Wy mieszkacie![]()
Chyba na Grenlandii
Danusia pisze:MaryLux pisze:Nie, we Wrocławiu
o , to daleko od Opola
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 122 gości