TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 12:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kotola pisze:Macie jakieś porady jak nauczyć kociaka korzystania z kuwety?

a no pewnie ze mamy :D nalezy mu to pokazac osobiscie na wlasnym przykladzie :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 13, 2011 12:18 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 13, 2011 12:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Drogie Mruczki!
Czy Wy wiecie, jaki dzis dzien, jakie swieto dzis mamy?
Na pewno powinna wiedziec Kika, Prima, Kitek i reszta czarnych perelek :) Bo dzis piatek 13 tego, a to oznacza, ze dzis Dzien Czarnego Kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wiec przesylam wszystkim czarnuszkom duzo buziakow i mizianek :) :piwa: i zdrowko calej kociej bandy :)

Kociara82

Post » Pt maja 13, 2011 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
Kotola pisze:Macie jakieś porady jak nauczyć kociaka korzystania z kuwety?

a no pewnie ze mamy :D nalezy mu to pokazac osobiscie na wlasnym przykladzie :ryk:

Na szczęście wystarczyło parę razy pokazać jej gdzie stoi kuweta i sama się nauczyła. Obyło się bez uczenia na własnym przykładzie :twisted:

Jest chętny na adopcję naszej znajdki, a nam tak ciężko będzie się z nią rozstać :cry:
Obrazek sama słodycz :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Pt maja 13, 2011 22:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Byłam dzis z Eustachym na wyciskaniu pęcherza i dostał tez nospe ...
Jutro jade z Ozzim ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt maja 13, 2011 22:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jussta widzę że twój laptop jeszcze jakoś chodzi :wink:
Rozpytałam troszkę i dowiedziałam się że panowie, którzy zajmują się naprawą komputerów często też mają używane do sprzedaży za małą kasę. U mnie kiedyś wisiało ogłoszenie że naprawa i kompy pod neta od 250zł Może warto się rozejrzeć po takich miejscach? :roll:
Za kociaste oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob maja 14, 2011 9:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Jussta widzę że twój laptop jeszcze jakoś chodzi :wink:
Rozpytałam troszkę i dowiedziałam się że panowie, którzy zajmują się naprawą komputerów często też mają używane do sprzedaży za małą kasę. U mnie kiedyś wisiało ogłoszenie że naprawa i kompy pod neta od 250zł Może warto się rozejrzeć po takich miejscach? :roll:
Za kociaste oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nie mam pojęcia gdzie w Tychach sa takie sklepy ....

Byłam dzis u weta z Ozzim , odstawiamy juz kroplówki i do jutra mamy antybiotyk i w poniedziałek mam zawieźć mocz do badań ...

Lussi juz jest u mnie 3 miesiace , a nie bylo ani jednego zapytania nawet o nią :|

Wydaje mi sie że Lussi by najlepiej sie czuła w domu wychodzącym ( tylko w bezpiecznej okolicy ) , ona często siedzi pod dzwiami i chce wychodzic i często buczy , nie jest zachwycona mieszkaniem w stadzie z innymi zwierzetami ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 14, 2011 10:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: za domki
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 14, 2011 11:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kotola, nie dziwie sie, ze bedzie sie ciezko z malenka rozstac, slodziutka jest :1luvu: :1luvu:
oby to byl dobry domek :ok: :ok:

phantasmagori, nawet nie wiedzialam, ze taka opcja moze byc... Jesli chodzi o naprawe komputerow, to w kazdym sklepie komputerowym chyba mozna oddac do naprawy. phantasmagori dzieki za podpowiedz, ja sie rozejrze w 2 dobrych sklepach w okolicy i zapytam, czy jest taka mozliwosc. Poza tym proponuje zalozyc watek na pchlim targu, juz kiedys byl chyba taki albo o sprzedazy lapka albo o kupnie... juz nie pamietam...

:piwa: :piwa: zdrowko mrusiow :)
niestety piwo tylko wirtualne, bo na popoludnie mam do pracy, musze wiec trzezwa byc :D

Kociara82

Post » Nie maja 15, 2011 8:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: za domki
:ok: za zdrowie
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie maja 15, 2011 10:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wczorajsza łapanka niestety sie tez nie powiodła :evil: :roll: , dzis kolejne podejscie z tym ze dzis nie mam z kim iść , ale na szczęście dogadałam sie z włascicielem piwnicy i obiecał pomóc ...

Ozzi dziś szaleje na kocu , goni sznurek , jest znacznie lepiej :lol: , choc jeszcze nie jest dobrze bo nadal przy sikaniu mamy krew , a guz w buzince jest duży i troche ropieje :roll:

Eustachy jak na prawdziwego mężczyzne przystało siura jak strażak :wink: , no i kołdre wraz z poscielą pierzemy :roll:

No a Tygrys i Lusi leją gdzie sie tylko da :evil: , musze zamówic znów Feliway :|

Jestem po rozmowie z tą pania która ma tę kotenke z nie trzymaniem potrzeb fizjologicznych , tylko pojawił sie problem bo pani na razie nie ma jak dostarczyć jej do moich wetów bo jej siostrzenica ma zepsuty samochod , nie wiem jak to ugryżć :|

Kilka dni temu odkupiłam od znajomej 4 kg RC urinary po 10 zł za kg ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 15, 2011 13:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

czesc mrusie... zimno mi, kto mnie ogrzeje? :|

Kociara82

Post » Nie maja 15, 2011 17:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 15, 2011 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Nasza kochana znajdka ma nowy domek. Przemaglowałam nowych właścicieli kotki wypytując o wszystko :twisted: Obiecali zdawać relacje co jakiś czas. Pierwsze wieści są optymistyczne, mała grzecznie przespała noc, biega po nowym domku, szaleje i mruczy na kolankach nowych właścicieli. A my z jednej strony cieszymy się z drugiej smutno, bo pokochaliśmy naszą znajdkę (ja ryczałam jak głupia :oops:). Na szczęście Aisha już spokojniejsza.

Justyna jesteś niezwykle silna. Ratujesz koty, leczysz, poświęcasz się w całości i chcesz znaleźć najlepszy domek dla każdego kociaka i psiaka. A najtrudniejsze są rozstania i wiem, że każde przeżywasz równie mocno. Jesteś niesamowita :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Nie maja 15, 2011 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Super ze mała ma super domek i to tak szybko i ze jest wszystko OK :ok: :1luvu:

Masz racje kotolu , mi też cięzko oddawac karzdego tymczasa ( kot w tym roku tylko jeden ) a najgożej dorosłe i z jakimś problemem , nawet proski ( w tym roku az 5 poszło do adopcji ) a nieraz mam strach czy wszystko bedzie OK , czy sie zaaklimatyzuje ...

Ciesze sie tez ze Aischa juz dochodzi do siebie :ok:

PS a jakies foto z nowego domku można prosic :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]