aaa jeszcze jedno.. czy moglabym jakos zobaczyc wasze kotki na wystawie?? Jestem tu nowa i po prostu nic jeszcze nie wiem . Na forum fretkowym inaczej to troszke wyglada(spotkanka).
Margot pisze:Trzeba zgrać spotkanie z wystawą więc o terminie powinni wypowiedzieć się Ci, którzy wystawiają swoje śliczności
To bardzo dobry pomysł, z doświadczenia wiem że wystawa będzie się kończyć koło 18 - 19. Zaczekajmy więc z początkiem spotkania chociaż do 18,30. Wystawcy powinni wtedy zdążyć może nie na początek ale prawie na początek spotkania. Mając odrobinę doświadczenia wystawowego wiem że czasem rezygnuje się ze spotkania bo trzeba jeszcze zająć się kociastymi, a później to już nie warto, bo jeżeli zaczęło się wcześniej to szkoda zjawiać się pod koniec. Zróbmy raz ukłon w stronę naszych wystawców.
Tylko że nigdy jeszcze się tak nie zdarzyło, żeby miescowi siedzieli dużo dłużej niż przyjezdni, poza tym wiem jak czułem się w zeszłym roku gdy pod koniec wystawy przebierałem nogami aby zdążyć chociaż na kawałek spotkania. Jeżeli to spotkanie z okazji wystawy, dajmy też szansę wystawcom aby mogli być też na nim. Zawsze można zorganizować spotkanie poza terminem wystawy i wtedy można nawet i od rana . Piszę to z punktu widzenia forumowicza ale też i wystawcy.
oczywiście, to jest tylko propozycja, dajmy się wypowiedzieć innym, zadecyduje jak zawsze większość, dajmy jednak szansę wystawcom, aby chociaż raz byli na większej częsci spotkania, o ile oczywiście zechcą