K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 18:46 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

wiadomość sprzed chwili - wislackiegokota nie będzie na wystawie, bo się uczy cały weekend. Jak się uda to dowiezie klamoty i odstawi. Zresztą w razie czego to cały czerwiec ma zajęcia w weekend co trzeba uwzględnić. Co prawda uczyłam się przed chwilą jeździć kotowozem ale jeszcze wydaje mi się za szeroki i mało skrętny i jak nas zastawiono lekuchno na Kocimskiej to stchórzyłam :oops: :oops:

Na kociarni jest pełno nieodebranych bazarków! Natomiast szukałam swojego (szal od namidy) i nie namierzyłam. Może z racji poganiania mnie a może starczej ślepoty ale efekt ten sam :wink:

W GK może po staremu? tzn z lekką modyfikacją, że 2,5 a nie 3 godziny? Koty może dadzą radę te pół godzinki dłużej?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob maja 14, 2011 18:49 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tosza pisze:Przyszly wczoraj termometry-wszystkie 25 w całości i sprawne ( przetestowałam-chciałam napisac, ze koty patrza na mnie z wyrzutem i unikaja pozycji siedzącej, ale wystraszyłam się, ze niektórzy potraktują to serio). Napiszcze, najlepiej na pw, komu mogę zostawić na kociarni.
Pytanie nr 2- O której godzinie będzie ktoś jutro na Chocimskiej-mam cos do przywiezienia.
Pytanie nr 3 do Tweety-czy jest jeszcze jakies miejsce na sterylizacje u Komendy? Pojawiła sie szansa, podobno bardzo realna, na złapanie swoszowickiej kotki, której mi nie udało sie złapać ( to matka trójki, z których dwa są białaczkowe, a jeden nie. ostatnio znów miała kocięta, ale pożarł je kocur. Podobno jedna z dziewczyn, która ma konia w stajni, zadeklarowała się ją złapać-może ją brać na rece. Deklaracja sie pojawiła, jak dowiedziała sie prywatnymi kanałami, że kotka po zabiegu wróci-wystarczyło mnie zapyatać, zamiast miesiącami przyglądać się, jak bezskutecznie próbuję złapać tego kota :evil: )

u Komendy już nie ma miejsc (cięliśmy tam na potęgę), może jeszcze Serwacki (jakieś nędzne resztki), na pewno Iris na Senatorskiej, chyba jeszcze Szpeyer, no i Lis i Agama

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob maja 14, 2011 18:50 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:wiadomość sprzed chwili - wislackiegokota nie będzie na wystawie, bo się uczy cały weekend. Jak się uda to dowiezie klamoty i odstawi. Zresztą w razie czego to cały czerwiec ma zajęcia w weekend co trzeba uwzględnić. Co prawda uczyłam się przed chwilą jeździć kotowozem ale jeszcze wydaje mi się za szeroki i mało skrętny i jak nas zastawiono lekuchno na Kocimskiej to stchórzyłam :oops: :oops:

W GK może po staremu? tzn z lekką modyfikacją, że 2,5 a nie 3 godziny? Koty może dadzą radę te pół godzinki dłużej?

To ja będę cały czas z Tobą przy stoisku na wystawie, nie ma problemu.
W GK moga być 2,5 godzinne zmiany, koty dadzą radę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob maja 14, 2011 19:33 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:
Tosza pisze:Przyszly wczoraj termometry-wszystkie 25 w całości i sprawne ( przetestowałam-chciałam napisac, ze koty patrza na mnie z wyrzutem i unikaja pozycji siedzącej, ale wystraszyłam się, ze niektórzy potraktują to serio). Napiszcze, najlepiej na pw, komu mogę zostawić na kociarni.
Pytanie nr 2- O której godzinie będzie ktoś jutro na Chocimskiej-mam cos do przywiezienia.
Pytanie nr 3 do Tweety-czy jest jeszcze jakies miejsce na sterylizacje u Komendy? Pojawiła sie szansa, podobno bardzo realna, na złapanie swoszowickiej kotki, której mi nie udało sie złapać ( to matka trójki, z których dwa są białaczkowe, a jeden nie. ostatnio znów miała kocięta, ale pożarł je kocur. Podobno jedna z dziewczyn, która ma konia w stajni, zadeklarowała się ją złapać-może ją brać na rece. Deklaracja sie pojawiła, jak dowiedziała sie prywatnymi kanałami, że kotka po zabiegu wróci-wystarczyło mnie zapyatać, zamiast miesiącami przyglądać się, jak bezskutecznie próbuję złapać tego kota :evil: )

u Komendy już nie ma miejsc (cięliśmy tam na potęgę), może jeszcze Serwacki (jakieś nędzne resztki), na pewno Iris na Senatorskiej, chyba jeszcze Szpeyer, no i Lis i Agama

A możesz mi zarezerwować jednego Serwackiego? Troche bez sensu wieźc kota na drugi koniec Krakowa, a jak jest szansa ciachnięcia tej kotki, to grzech nie wykorzystać, bo ona co chwilę rodzi.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob maja 14, 2011 20:10 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

U Serwackiego to chyba 3-4 zostały z tego, co wiem...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob maja 14, 2011 20:21 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:U Serwackiego to chyba 3-4 zostały z tego, co wiem...

ponawiam więc pytanie :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob maja 14, 2011 20:33 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Musisz w tej sprawie do Akimy uderzać, ale może być i tak, że sama bezpośrednio do dra Serwackiego, ja tak musiałam...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Sob maja 14, 2011 20:46 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Mogę być w GK 29.05, tylko jest mały problem z wstrzeleniem się w zmiany: kończę pracę o 13.40 na Filipa, więc w Galerii mogłabym być pewnie jakoś po 10 min (jeśli nie byłoby dużego korka na parking).
Na wystawie też na pewno będę, jakoś popołudniu, tylko jeszcze nie wiem, czy w oba dni, czy w jeden. Mogę określić się dokładniej za jakiś czas?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob maja 14, 2011 21:00 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Wpiszcie mnie na sobotę 04, na cały dzień

kosma_shiva pisze:3. 4-5. czerwca wystawa kotów
Tweety + Wiślacki cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko)
Potrzeba kilka osób z puszkami!!!
Puszkarki
10.00- 13.30 ......... + ..........
13.30 - 17.00 ........ + ..........

chyba, że proponujecie inne zmiany?
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob maja 14, 2011 21:24 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

katgral pisze:Wpiszcie mnie na sobotę 04, na cały dzień

kosma_shiva pisze:3. 4-5. czerwca wystawa kotów
Tweety + Wiślacki cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko)
Potrzeba kilka osób z puszkami!!!
Puszkarki
10.00- 13.30 ......... + ..........
13.30 - 17.00 ........ + ..........

chyba, że proponujecie inne zmiany?

W sobotę mogę być od rana, wolałabym stoisko albo puszkę pod drzwiami.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie maja 15, 2011 7:09 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

do statystyk: wczoraj u dr szpeyera zostal wykastrowany bury kocurek z teatralnego.. prawdopodobnie do wypuszczenia..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie maja 15, 2011 15:32 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

ogrodniczka65 pisze:Sorry za wcięcie się offtopicowe, ale w marcu wylicytowałam przewodnik po Anglii. Potem prosiłam o zostawienie go dla mnie na Chocimskiej, czy on tam na mnie nadal czeka? Wyjeżdżam za tydzień, więc sie po niego zgłoszę. Kiedy najlepiej?

Książka zlokalizowana, leży w witrynce za szkłem na środkowej półce, tam gdzie zabawki.

Na stole Tosza zostawiła termometry i listę do odbioru.
Narzędzia dla Roberta pod stołem, na skrzynce narzędziowej. Szalika poszukam jeszcze wieczorem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie maja 15, 2011 16:33 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Jeśli by była taka możliwość, odebrałabym termometry podczas kwesty w Galerii Krakowskiej - o ile będę jeszcze w dwupaku, ok?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Nie maja 15, 2011 17:22 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Akcja w JCC zakończona sukcesem, w sumie zebrało się 2047,07 pln, ludzi sporo, szkoda, że nas było tak mało + na chwilę Wiślackikot (który pewnie cieszy się z wyniku bialej gwiazdy, pardon, Białej Gwiazdy).
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie maja 15, 2011 18:10 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

było bardzo fajowo...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

[poprzednia][następna]