CZERWIENIAMI MALOWANE - posty archiwalne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 11, 2011 6:15 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

szopkaaa pisze:
szopkaaa pisze:Witam Forum;)

mam nadzieję, że dokocenie przebiegnie pozytywnie. Rudy dołączy do trzech dziewczyn, dwóch fajnych i jednej o nieco wrednym charakterze. Będę informować o procesie dokocenia. Trzymajmy kciuki za nasze dziewczyny i Rudego!
Pozdrawiam.

Witam,

Rudy zaaklimatyzował się błyskawicznie i ma się bardzo dobrze. Rezydentki również bardzo szybko się do niego przyzwyczaiły. Są już wspólne zabawy i gonitwy po całym mieszkaniu. Nawet samica alfa syczy i pluje umiarkowanie, a nawet można zaobserwować nieśmiałe zabawowe zaczepki z jej strony.;) To wszystko po 1,5 tygodnia.

Rudy to energiczny facet, ciągle ma ochotę na zabawę. Do zabawy ma drugą taką wariatkę. Nazywamy ten tandem Świrami.;)

Pozdrawiam,
szopkaaa

super wieści i czekamy na foty oczywiście :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro maja 11, 2011 7:03 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

A to Garfield:
Obrazek

Obrazek

W schronisku postanowił się zagłodzić. Na szczęście trafił do dt gdzie powoli odzyskuje zdrowie.
Na jesieni, kiedy się odpasie i zostanie wykastrowany będzie szukał domu.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro maja 11, 2011 12:54 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

magaaaa pisze:A to Garfield:
Obrazek

Obrazek

W schronisku postanowił się zagłodzić. Na szczęście trafił do dt gdzie powoli odzyskuje zdrowie.
Na jesieni, kiedy się odpasie i zostanie wykastrowany będzie szukał domu.

ale cudne kocisko 8O
jak się spasie to bedzie Garfild całą gębą :ryk:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw maja 12, 2011 14:22 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Koleżanka z Warszawy szuka o adopcji kociaka (do 4-5 miesięcy)- kocurka, rudego, o miłym charakterze - taki żeby się lubił i pomiziać i poszaleć :wink:
Domek dobry, a nawet bardzo dobry :lol:

Jakieś propozycje?
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Pt maja 13, 2011 12:45 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Draugia pisze:Koleżanka z Warszawy szuka o adopcji kociaka (do 4-5 miesięcy)- kocurka, rudego, o miłym charakterze - taki żeby się lubił i pomiziać i poszaleć :wink:
Domek dobry, a nawet bardzo dobry :lol:

Jakieś propozycje?

Jak szuka to niech tu zajrzy :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt maja 13, 2011 12:49 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

chudy Garfield? 8O

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 13, 2011 22:02 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Amyszko, ja już nawet nie mam siły przeglądać tych wszystkich stron :P
Dlatego się rozleniwiłam i zadałam takie pytanie wprost :oops:
A koleżanka nie forumowa niestety... Chciała kociaka od mojego kolegi, ale mu się rozeszły rudzielce już.
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob maja 14, 2011 9:41 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Draugia pisze:Amyszko, ja już nawet nie mam siły przeglądać tych wszystkich stron :P
Dlatego się rozleniwiłam i zadałam takie pytanie wprost :oops:
A koleżanka nie forumowa niestety... Chciała kociaka od mojego kolegi, ale mu się rozeszły rudzielce już.

To proponuję założyć osobny wątek -wtedy jest szansa że będzie odzew :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob maja 14, 2011 10:20 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

To moze zaprosić ją na forum?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob maja 14, 2011 17:08 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Witam:)
Jestem nowa na forum, więc wybaczcie jeśli piszę nie tam gdzie trzeba. Moi znajomi postanowili powiększyć swoją rodzinkę, bardzo chcieliby zaadoptować małego rudzielca, dzwoniłam już do wszelkich możliwych organizacji, znajomych prowadzących DT i schroniska, na razie żadnego rudego smyka nie znalazłam. Może tutaj znajdzie się jakiś kandydat?
Pozdrawiam serdecznie!

burzaloków

Od: Sob maja 14, 2011 16:37

Post » Sob maja 14, 2011 19:26 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Okolice Olkusza - 2,5 miesięczne rudzielce - kocurek i kotka! warunki adopcji - wizyta przed adopcyjna i kastracja w odpowiednim wieku. Kotki są piwniczne, potrzebują czasu, żeby się oswoić z ludźmi - teraz nie jest łatwo je złapać, ale nie są totalnymi dzikusami.
kontakt 504 060 219 zwierzaki.do.adopcji@gmail.com

Obrazek

Obrazek

i jest tam też taki rudy roczny kocurek
Obrazek

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Sob maja 14, 2011 22:06 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Kurcze!!! Są przepiękne ale to strasznie daleko. Jesteśmy z Bydgoszczy(kujawsko-pomorskie) i nie za bardzo mamy jak dojechać, już nie mówiąc o wizycie przedadopcyjnej. Mimo to dziękuje serdecznie! No nic muszę szukać dalej.

burzaloków

Post » Nie maja 15, 2011 7:47 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Transport już nie na takie odległości był załatwiany na forum, a wizytę przeprowadza osoba mieszkająca najbliżej Ciebie, także jak widzisz wszystko się da jak się chce :wink:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Nie maja 15, 2011 18:36 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Byłoby super:) Ci znajomi mają już dwa kociaki(chłopców) ale stwierdzili że można to stadko jeszcze powiększyć, adopcja byłaby świetnym pomysłem. Jakie warunki adopcyjne stawiacie?

burzaloków

Post » Pon maja 16, 2011 7:13 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

burzaloków myślę, że jeśli interesuje Cię któryś z powyższych rudzielców to skontaktuj się bezpośrednio z opiekunami
kontakt 504 060 219 zwierzaki.do.adopcji@gmail.com
powodzenia :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

[poprzednia][następna]