Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 12:31 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Zofia&Sasza pisze:
ARKA pisze:
Zofia&Sasza pisze:
ARKA pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ja dopiero teraz, przyznam się :oops: zobaczyłam parę istotnych szczegółów... Oni WYKUPUJĄ psy od pseudo??? :strach: Też jakoś mi się wierzyć nie chce w te sterylizacje :| I czy mam rozumieć, że te psy budy maja tylko w zimie??? W lecie podesty tylko? Naprawdę tak jest?
Aniela, od psa Femki się odkorzonkuj - Femka się Fioną bardzo dobrze opiekuje :D

One w ziemie tez BUD NIE MAJA!!! tam jest tylko "domek" dla opiekuna i ma pilnowac psy: jesli pies sie pogryzie to mu z pensji potrącaja a jesli zagryzie tez, wiecej. Wiec te baty sa do pomachania nad glowami psow, ahaaaa :evil:

Aniela, a są na to jakieś dowody? Bo zaraz padnie takie pytanie...

Sa dowody...ale i tak nie beda tu przedstawiane. To oboz przetrwania nie tylko dla zwierzat ale i dla ludzi!!

Zwroc uwage co Femka napisala: o pracownikach :wink: :

Zwróciłam :( Ale dlaczego nie tutaj? Wszędzie powinny być przedstawiane. Longin prowadzi ofensywę propagandową :|

Dlatego,ze to sa oswiadczenia, dowod w sprawie.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Sob maja 14, 2011 12:32 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

ARKA pisze:
Erin pisze:ARKA, nie przejmuj się - Feebee tak już ma :wink:

To moze i dobrz, bo walnelam strasznego byka:) ale mialam na mysli chów:)

Więc tym bardziej się nie przejmuj.
I rób swoje! :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 12:42 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Zofia&Sasza pisze:Chyba wszyscy wiedzą, że my z Anielą często jesteśmy "na noże" :wink: Jednak to ośmielę się zwrócić uwagę, że tych dowodów o które wołacie nie ma w ręku także Femka (z którą "na noże" jestem znacznie rzadziej :wink: ). To że odniosła pozytywne wrażenie, mnie osobiście nie do końca przekonuje. Wizytujący osławione Chrcynno też mają pozytywne wrażenie - i co z tego? Po stronie adwersarzy Wojtyszek jest przynajmniej raport ARGOSA i wyniki kilku gminnych kontroli...

Powiem tak: trzeba byc kompletnym igonoranem albo miec w tym swoj interes aby pojsc to takiego miejsca KOMPLETNIE nieprzygotwanym ani z prawa ani z podstawowej wiedzy o zwierzetach ani z wiedzy o schroniskach a szczegolnie o tym miejscu.

Nie tylko Chrcynno jest "czysciutkie i pachnace", pare komercyjnych jest podobnie. Tylko czlowiek rozumny, ktoremu faktycznie lezy na sercu dobro zwierzat, chociazby zapoznaje sie z raportem ARGOS-u! To sa dane WIARYGODNE i niepodwazalne!!
Szkoda,ze Femka nie wziela podstawowego wyposazenia ze sobą: ŁOPATY..do przeszukania poza terenem..

ARKA

Post » Sob maja 14, 2011 13:23 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Słuchajcie, ponieważ - o ile wiem - Femka w weekendy beznetowa, może odłóżmy dyskusje do poniedziałku? Głupio dyskutować z kimś, kto nie ma możliwości replikować od razu. Zresztą nie prywatna osoba przecież powinna powiedzieć "sprawdzam" Longinowi, ale organizacje prozwierzęce. Medor się w tej mierze nie popisał :?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob maja 14, 2011 14:25 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, ponieważ - o ile wiem - Femka w weekendy beznetowa, może odłóżmy dyskusje do poniedziałku? Głupio dyskutować z kimś, kto nie ma możliwości replikować od razu. Zresztą nie prywatna osoba przecież powinna powiedzieć "sprawdzam" Longinowi, ale organizacje prozwierzęce. Medor się w tej mierze nie popisał :?

Zofio, dzis sie wypowiadala Femka i o czymy z nią dyskutowac? "Dała "ciala' albo ma w tym jakis "interes". Widac,ze pisala "pod dyktando" p.Simińskiego, nie widac tego? Wzruszyly mnie slowa "podziekowania za goscine" tu pisane bo? 8)
A dlaczego Medor sie nie popisal, o co chodzi?

ARKA

Post » Sob maja 14, 2011 14:32 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

ARKA pisze:
Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, ponieważ - o ile wiem - Femka w weekendy beznetowa, może odłóżmy dyskusje do poniedziałku? Głupio dyskutować z kimś, kto nie ma możliwości replikować od razu. Zresztą nie prywatna osoba przecież powinna powiedzieć "sprawdzam" Longinowi, ale organizacje prozwierzęce. Medor się w tej mierze nie popisał :?

Zofio, dzis sie wypowiadala Femka i o czymy z nią dyskutowac? "Dała "ciala' albo ma w tym jakis "interes". Widac,ze pisala "pod dyktando" p.Simińskiego, nie widac tego? Wzruszyly mnie slowa "podziekowania za goscine" tu pisane bo? 8)
A dlaczego Medor sie nie popisal, o co chodzi?

Anielo, ja znam Femkę z forum od dawna, poznałam ja w realu i ona bez wątpienia żadna tubą niczyją nie jest. Pojechała, zobaczyła co zobaczyła, tak to opisała. Jakby osoba niezorientowana pojechała do Chrcynna, też by pewnie była zachwycona. Zwłaszcza kociara, która w psach nie siedzi. Trudno powiedzieć, że "dała ciała", bo ona nie jest od kontrolowania schronisk. Ani Femka inspektor, ani wet powiatowy :wink: Ciała to dała po całości Fundacja Medor z psami zakopanymi pod płotem. O tym chyba słyszałaś?
Dodatkowo nikt z adwersarzy Longina nie chce przedstawić posiadanych informacji "na nie" - jestem w stanie zrozumieć z czego to wynika, ale trudno przekonać ludzi bez twardych faktów. :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob maja 14, 2011 14:56 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

jak napisałam, dyskutować mogę, ale nie będę karmić trolla, niech się z nią użera dalej Dogo.

Zofia&Sasza, naprawdę szczerze gratuluję, że jednak Cię olśniło. Widać dzięki tej spienionej babie dopiero przeczytałaś mój post z Wojtyszek ze zrozumieniem :mrgreen: Powinnaś się wstydzić, bo zaczynasz robić za taką jazgotliwą przeszkadzajkę jak Arka na Dogo.

W związku z tym, że chamstwa nie zamierzam tolerować, proszę o zamknięcie wątku.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob maja 14, 2011 15:08 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Femka pisze:jak napisałam, dyskutować mogę, ale nie będę karmić trolla, niech się z nią użera dalej Dogo.

Zofia&Sasza, naprawdę szczerze gratuluję, że jednak Cię olśniło. Widać dzięki tej spienionej babie dopiero przeczytałaś mój post z Wojtyszek ze zrozumieniem :mrgreen: Powinnaś się wstydzić, bo zaczynasz robić za taką jazgotliwą przeszkadzajkę jak Arka na Dogo.

W związku z tym, że chamstwa nie zamierzam tolerować, proszę o zamknięcie wątku.

Femka, ja zauważyłam w Twoim poście ZŁE rzeczy. :| I nie pisałabym, gdybym nie była przekonana, że w Wojtyszkach zwierzęta naprawdę cierpią. A wstydzić się nie zamierzam. Bo nie ma mam za co.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob maja 14, 2011 15:09 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

(...)
Interwencja - Aleba

ARKA

Post » Sob maja 14, 2011 15:11 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

ARKA pisze:Super pomysl aby zamknac. Chamstwo to "maly pikus" przy "blondynce" szkodzącej zwierzetom, delikatnie mowiac.

AMEN. Nic dodać, nic ująć :ok:
Widać u osób przyzwyczajonych do wiecznego poklasku, prawda bywa czasem bolesna.

Erin

Post » Sob maja 14, 2011 15:21 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Zofia&Sasza pisze: Anielo, ja znam Femkę z forum od dawna, poznałam ja w realu i ona bez wątpienia żadna tubą niczyją nie jest. Pojechała, zobaczyła co zobaczyła, tak to opisała. Jakby osoba niezorientowana pojechała do Chrcynna, też by pewnie była zachwycona.

Prosil ja ktos i po co "wyskakuje przed szereg" jak nie ma bladego pojecia? Chce sie dowarosciowac, sa inne metody i lekarze. :wink:
Zwłaszcza kociara, która w psach nie siedzi. Trudno powiedzieć, że "dała ciała", bo ona nie jest od kontrolowania schronisk. Ani Femka inspektor, ani wet powiatowy :wink:

No wiec wlasnie, pojechala na wycieczke a tu opisuje jakies brednie, co kazdy kto siedzi w tematach schronisk zalamuje rece i tez sie smieje; nie wiadomo czy sie smiac czy plakac nad jej nieodpowiedzialnoscia. Tak to jest nieodpowiedzialnosc i szkodzenie zwierzetom!

Ciała to dała po całości Fundacja Medor z psami zakopanymi pod płotem. O tym chyba słyszałaś?

Tak, slyszalam ze p.Siminski ma lepszego nosa niz nie jeden pies sledczy podczas sluzby. Pojechal i od reki wykopal jakies zwloki, az dziw bierze. :wink: Udowodniono, ze Medor te zwloki tam zakopal?

Dodatkowo nikt z adwersarzy Longina nie chce przedstawić posiadanych informacji "na nie" - jestem w stanie zrozumieć z czego to wynika, ale trudno przekonać ludzi bez twardych faktów. :wink:

Wystarczy jeden twardy dowod dla rozumnych: Raport Argos-u i teraz ten "piekny opis" Femki. Kazdy kto ma wyobraznie i odrobine zna sie na psach,schroniskach, widzi o co chodzi i widzi "dbalosc" o psy bezdomne w Wojtyszkach..

ARKA

Post » Sob maja 14, 2011 15:30 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Erin pisze:
ARKA pisze:Super pomysl aby zamknac. Chamstwo to "maly pikus" przy "blondynce" szkodzącej zwierzetom, delikatnie mowiac.

AMEN. Nic dodać, nic ująć :ok:
Widać u osób przyzwyczajonych do wiecznego poklasku, prawda bywa czasem bolesna.

Wiesz, ja na miau bywalam rzadko przez ostatnie lata(mozna sprawdzic). A mam tą dobra ceche :D , ze nickow ludzi nie pamietam ale pamietam tematy zwierzat. I jest mi obojetne czy ktos chce poklasku czy nie, wyrazam swoje zdanie w danym temacie, znając temat oczywiscie :wink:

ARKA

Post » Sob maja 14, 2011 15:32 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

ARKA pisze:Wiesz, ja na miau bywalam rzadko przez ostatnie lata(mozna sprawdzic). A mam tą dobra ceche :D , ze nickow ludzi nie pamietam ale pamietam tematy zwierzat. I jest mi obojetne czy ktos chce poklasku czy nie, wyrazam swoje zdanie w danym temacie, znając temat oczywiscie :wink:

I bardzo słusznie - po to m.in. jest forum :)

Erin

Post » Sob maja 14, 2011 15:35 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Erin pisze:
ARKA pisze:.... wyrazam swoje zdanie w danym temacie, znając temat oczywiscie :wink:

I bardzo słusznie - po to m.in. jest forum :)

Żeby wyrażać zdanie, koniecznym jest je mieć. Dla ciebie, jak widać, forum jest do robienia śmietnika przez dziesiątki tysięcy postów z zerową zawartością merytoryczną. Identycznie jak powyższy.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob maja 14, 2011 15:39 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

O, mój ulubieniec ... który zawsze merytorycznie ... zawsze kulturalnie ... i zawsze na temat :mrgreen:
Podobnie jak w ostatniej swojej cudnej wypowiedzi 8)
Pogadaj sobie z Femką, na pewno się zrozumiecie :lol:

Erin

[poprzednia][następna]