Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:cd rozliczeń - faktura za leczenie Pokerka od wtorku - 200 zł., będzie zapłacona przez Fundację For Animals z Dąbrowy Górniczej, dzięki Mruczeńce1981 i Gibutkowej ...
Dzięki całej Kociej Skarbonce i składkowiczom - Kocim Aniołom :1luvu:viewtopic.php?f=1&t=127508
katarzyna1207 pisze:Dzisiaj Mały jakby słabszy ... taki trochę "nieobecny" ...
katarzyna1207 pisze:Wczoraj dostał jeszcze dwie ... dopiero od dzisiaj ma być po jednej ... bo to strasznie obciąża mu nerki ... Zaraz jedziemy na tę kroplówę...
Gibutkowa pisze:Nie wiedziałam że kroplówki obciążają nerki. Tzn tak mi się zdaję że chodzi o te leki co też w tej kroplówce dostaje bo sama kroplówka odżywcza (glukoza?) to chyba nie obciąża.
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Nie wiedziałam że kroplówki obciążają nerki. Tzn tak mi się zdaję że chodzi o te leki co też w tej kroplówce dostaje bo sama kroplówka odżywcza (glukoza?) to chyba nie obciąża.
Obciążają w tym sensie, że nerki muszą przefiltrować jakieś horrendalne ilości płynów - przedwczoraj było to pół litra. Moje wszystkie futra razem wzięte nie piją tyle na dobę. Poza tym brał wcześniej duphalate, a to rypie nerki ...
Gibutkowa pisze:Cała Kocia Skarbona też trzyma za Pokerka![]()
![]()
![]()
pixie65 pisze:Wet tak powiedział?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], masseur, smietana888 i 75 gości