Thorkatt pisze:Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu.

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu.
Thorkatt pisze::ok:
to może potem odbiór osobisty przez siostrę
Najblizsze sercu od 6 lat kotki w przytulisku pani Hanki (link w moim podpisie , i na razie tam musimy zasłonic dno w kasie), ale innym kotkom w potrzebie też (w miarę możliwości )nie żałujemy.
Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu.
anulka111 pisze:Nowina-Gucio po dluzszym pobycie szczuropytona u mnie w domku dokonal bohaterskiego czynu-wpierw dosiadl go,a potem mordowal![]()
Dlugo mu zajelo sprawdzenie ,ze ten duzy mu nie odda
ewkaa pisze:Thorkatt pisze:Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu.
Thorkatt pisze:ewkaa pisze:Thorkatt pisze:Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu.
Wszystko szykuje się do drogi- i zakładniki i koty jajeczne.
Teraz biorę się za następne zlecenia.
A coreczka moja zdała dzis maturę z angielskiego na 90 %
GratulacjeThorkatt pisze:A coreczka moja zdała dzis maturę z angielskiego na 90 %
Thorkatt pisze:A coreczka moja zdała dzis maturę z angielskiego na 90 %
key_west pisze:Mam nieśmiałą prośbę, czy istnieje możliwość stworzenia zakładnika koloru "brudny róż" ale z pyszczkiem... pieska?![]()
Przyjaciółce młodszej córci zakładniki podobają sie "okłopnie" tyle, że ona ma pieska w domu...
Zysk byłby taki, ze pies zapracowałby na koty p. Hanki
Prośba jest baaardzo nieśmiała bo forum jednak kocie
Mulesia pisze:A czy byłby jeszcze czarny z białym? Mam dwa pingwinki w domu i mój syn chciałby zakładkę wyglądającą jak jego koty.
Thorkatt pisze:oczywiście spróbuję a uszka sterczace czy oklapnięte - znaczy sie podobny do jakiej rasy?
Pieski i inne zwierzaki to już przerabiałam - na zawieszkach też.
Ja jestem pani od przyrody - wszystko żywe
Thorkatt pisze:Mulesia pisze:A czy byłby jeszcze czarny z białym? Mam dwa pingwinki w domu i mój syn chciałby zakładkę wyglądającą jak jego koty.
Oczywiście, jak bedzie gotowy pw wyślę
Thorkatt pisze:oczywiście spróbuję a uszka sterczace czy oklapnięte - znaczy sie podobny do jakiej rasy?key_west pisze:Mam nieśmiałą prośbę, czy istnieje możliwość stworzenia zakładnika koloru "brudny róż" ale z pyszczkiem... pieska?![]()
Przyjaciółce młodszej córci zakładniki podobają sie "okłopnie" tyle, że ona ma pieska w domu...
Zysk byłby taki, ze pies zapracowałby na koty p. Hanki
Prośba jest baaardzo nieśmiała bo forum jednak kocie
Pieski i inne zwierzaki to już przerabiałam - na zawieszkach też.
Ja jestem pani od przyrody - wszystko żywe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości