Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:iwcia coś chce coś zaoferować.
zorba pisze:Czy ja wiem czy furrorę? Miś nie chciał za bardzo pozowaćOglądał przez okienko jak wywozili meble ze sklepu. Chyba mu przeszkadzałam. Ale jakie ja dostałam fotki. Potforniasta jedna taka,że hohoho .... Paszcza aż mnie połknąć chciała
I Krakowskie oczka Królewny, ach gdyby nie Maszka to by się Miś zakochał.
Odrobacz te pchełki jak najszybciej. To biało czarne to kocurek? Brzuch mi na kociaki wygląda.
Rafał B. to ja hahaha ....
ametyst55 pisze:zorba pisze:Czy ja wiem czy furrorę? Miś nie chciał za bardzo pozowaćOglądał przez okienko jak wywozili meble ze sklepu. Chyba mu przeszkadzałam. Ale jakie ja dostałam fotki. Potforniasta jedna taka,że hohoho .... Paszcza aż mnie połknąć chciała
I Krakowskie oczka Królewny, ach gdyby nie Maszka to by się Miś zakochał.
Odrobacz te pchełki jak najszybciej. To biało czarne to kocurek? Brzuch mi na kociaki wygląda.
Rafał B. to ja hahaha ....
Śledzę wątek od początku i zorba to ma oko
cypisek pisze:8O Zorba pisała ,że jest czarownicą ...![]()
OKO godne sokoła.
Jahoda pisze:Ja mogę przetrzymać Krówkę w Szczecinie do tego 23-go. Co prawda tylko w domku na działce ale będzie bezpiecznie, czysto, smacznie i przestronnie
Jahoda pisze:Ja mogę przetrzymać Krówkę w Szczecinie do tego 23-go. Co prawda tylko w domku na działce ale będzie bezpiecznie, czysto, smacznie i przestronnie
Alienor pisze:No przecież nie zbrzydła od tego![]()
A tak na poważnie - podtrzymuję ofertę, trochę się po prostu obawiam, że Kotori i Rukia - moje rezydentki - nie przyjmą jej na początku zbyt serdecznie - jakoś łatwiej dogadują się z facetami. Ale są jeszcze Julinka i Koi - one (o ile nie znajdą do tego czasu DS), chętnie przyjmą kolejną zabawową koleżankęPrzy czym nawet u Kotori i Rukii o nie będzie jakaś ostra niechęć - obsyczą, czasem przyłożą łapą bez pazurów jak podejdzie, po tygodniu przywykną. Zwłaszcza jak nie jest to kicia nakolankowa
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości