Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 6:37 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

No własnie co z kiciem ?
A jak Tito i Buri ?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 13, 2011 8:03 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Dziewczyny,
Murzyn dał nogę, jak otworzyłam drzwi.
Widzę że przychodzi na jedzenie, antybiotyk na szczęście skończony, kot w pelni sił.
Mam cichą nadzieję że będzie przychodził i że uda mi się go zwabić do domu. Jest mi smutno, za to on wyglądał na szczęśliwego jak się wyrwał na podwórko.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt maja 13, 2011 8:36 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

On do takiego życia przywykł.
Tam mu dobrze, wiadomo, że sie martwisz, ja martwię się o Lalunie i Franka jak wychodzą ale z drugiej strony czy DS nie był by dla niego "złotą klatką" ?
Trzeba byc dobrej myśli.
Dobrze, że ma Ciebie i może liczyć na michę.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 13, 2011 9:45 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

No właśnie Jolu. Wiele dla niego poświęciłaś, ale on wybral wolność. Taka nasza rola - uratować, wychuchać, wydmuchać, a także pokochać, a potem dać kotu wybór.

Najważniejsze aby był szczęśliwy.
magdajedral

Post » Pt maja 13, 2011 9:50 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Odwrócił się, spojrzał na mnie i poszedł przed siebie...
Mam nadzieję że będzie do mnie przychodził, zawsze będą czekały chrupki i domek. Oby tylko historia się nie powtórzyła.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt maja 13, 2011 9:57 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

A więc za szczęśliwe życie Murzynka :ok: :ok: Na wolności :)
magdajedral

Post » Pt maja 13, 2011 10:16 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Za Murzynka :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Joluś-nie martw się-on właśnie dzięki Tobie mógł tak bryknąć w "swój świat" i znowu być szczęśliwy. :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 10:19 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

JolaJ pisze:Odwrócił się, spojrzał na mnie i poszedł przed siebie...
Mam nadzieję że będzie do mnie przychodził, zawsze będą czekały chrupki i domek. Oby tylko historia się nie powtórzyła.

To trudne z punktu widzenia człowieka.....
Natomiast ja nie miałabym żadnych wątpliwości, ze mu jest dobrze na wolności. Taka nasza rola, karmimy, budujemy zaufanie, a gdy one potrzebują pomocy przychodzą po nią, ale potem dokonują wyboru.... Jeśli mój Kubuś nie odnajdzie się w domu, będzie nieszczęśliwy itp i ja to zobaczę to też będę rozważać wypuszczenie go..... ale to jeszcze nie wiadomo nawet jak bardzo odległa przyszłość..

Za Murzynka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 13, 2011 10:25 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Dzięki dziewczyny, ale ja tak trochę tęsknię i martwię się o niego. Najgorzej wieczorami :cry:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt maja 13, 2011 15:17 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

No to Jolu zróbmy mu ogłoszenia i poszukajmy mu DS wychodzącego. Jeśli znajdzie się ktoś odpowiedzialny, mieszkający w spokojnej okolicy to dlaczego nie. I jeśli nadal będziesz wieoczrami tęskniła to wtedy wystarczy wykręcić numer do takiego domku i zapytać co u naszego bohatera słychać :)
magdajedral

Post » Pt maja 13, 2011 15:26 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Myślisz że da się jeszcze złapać? Pewnie mnie zapomni :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt maja 13, 2011 17:17 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Uratowne koty sa bardzo wdzieczne, ale gdyby zapomnial Ciebie to na pewno nie zapomni Twojego domu bo tam mial pelna miche.

Uwazam za warto sprobowac.
magdajedral

Post » Pt maja 13, 2011 17:56 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

i na stałe wystaw pełną michę suchego w jego ulubionym miejscu-zeby się przyzwyczaił :D :ok: (może póki co nie musi być rojal bo ja się reszta kiciów dowie to zbankrutujesz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 17:59 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

smarti pisze:i na stałe wystaw pełną michę suchego w jego ulubionym miejscu-zeby się przyzwyczaił :D :ok: (może póki co nie musi być rojal bo ja się reszta kiciów dowie to zbankrutujesz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wtedy skieruję je na Michalin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt maja 13, 2011 18:54 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

JolaJ pisze:
smarti pisze:i na stałe wystaw pełną michę suchego w jego ulubionym miejscu-zeby się przyzwyczaił :D :ok: (może póki co nie musi być rojal bo ja się reszta kiciów dowie to zbankrutujesz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wtedy skieruję je na Michalin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dobre :) w sumie smarti to obojętne - jeden kić więcej czy mniej :)
magdajedral

[poprzednia][następna]