WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 9:05 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Ktos wie, jak to sie odbylo?
Dala sie zlapac bez problemu?
Pozwolila krwi utoczyc dobrowolnie?

Zapakowac do transporterka?

Itd.

Alez sie ciesze! :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 13, 2011 9:07 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Ja nic nie wiem bo tylko chwilę rozmawiałam - PrzemekK był w drodze - jak będzie w domu ma zadzwonić a i pewnie sam napisze.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 13, 2011 9:10 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Marzenia11 pisze:
Mruśkowo pisze:
:twisted: lubię tucyć kotecki.

no niestety.. wiem coś o tym.. :evil: :ryk:

Marzenia11 Nusia jest pikna. I tego na pewno jej nie odmówisz. :twisted: A to, ze ma lekką nadwagę - hm...niwelujemy odpowiednią dieta. :mrgreen: I częstym głaskaniem, żeby jej się cellulit nie robił. :ryk:

edit: literówka
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 9:29 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Mruśkowo pisze:
sebow pisze:ciesze sie bardzo:)
Malej trafiła się prawdziw Gwiazdka w maju :1luvu:

Kicia przyjeżdż do sanatorium na tuczenie :twisted:

wolę okragłe koteczki.Nie mam umiaru :oops: .Jak chodze na wizyty przed/po do swoich i cudzych to mnie gnaty bolą jak przychodzi lsniące,żywe ale... płaskie. :mrgreen:

Ciesze się i wilekie kciuki :ok:
Oby tylko lepiej było :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 13, 2011 9:36 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Gratuluje tak sprawnie i świetnie przeprowadzone akcji.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt maja 13, 2011 9:38 Re: SZCZYTNO-UMIERA ..!! jutro rano testy..KCIUKI!!!!!!!!!!!

Mruśkowo pisze:Kochani, Mika/Nadzieja jest ujemna. Nie ma ani FIV ani FeLV :!: :!: Jedzie do TDT a potem do mnie.

jejku,trochę odespałam a tu takie wieści :D
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

PrzemekK.,Mruśkowo,Marzenia i cała reszta zaangażowanych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 9:43 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Rozmawiałam z PrzemekK - Mika dzisiaj wieczorem przyjeżdża do Warszawy :1luvu: :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 13, 2011 9:43 Re: SZCZYTNO-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Jesteśmy. Dobre wieści już znacie.

Było tak: półprzytomni z niewyspania pojechaliśmy najpierw do Brysia - wspaniały kot, dał sobie zrobić wszystko bez zająknięcia. Fajnie by było gdyby był jednak zdrowy, na pewno na to zasługuje.

Potem w schronie: Pani Kierowniczka bardzo miła i pomocna, trochę nam poopowiadała :)
Ponieważ pogoda się popsuła, większość kotów siedziała jednak w domku, nie na wybiegu, w tym czarna. Po naszym wejściu większość też wyprysła na dwór, czarna tym razem nie. Naszym przyjściem się właściwie nie zainteresowała. Dzięki temu mogliśmy zamknąć się z nią w środku. Złapałem ją, nawet strasznie nie walczyła, nie gryzła, dała sobie pobrać krew. Teścik wyszedł jak już wiecie ujemny, więc zapakowaliśmy w transporter i musieliśmy jeszcze zaczekać na weterynarza, bo czarnucha nie była szczepiona na wściekliznę. Jeszcze raz musiałem ją wyciągać z pudła i trzymać do zastrzyku - tego było już dla niej za wiele, tym razem podjęła walkę. Na szczęście miałem porządne rękawice z lecznicy i po krótkiej szamotaninie udało się zaszczepić bestię :) Ze stresu się posikała.
W drodze jakby kota w ogóle nie było, siedziała skulona na końcu transportera.

Teraz siedzi w łazience, niestety mnie już nie lubi - kiedy wycierałem jej transporterek w środku i podkładałem ręcznik zostałem osyczany. Na razie ją zostawię w spokoju niech się trochę ogarnie.

Oczywiście nasz czarny gruby kocur jest żywo zainteresowany nową koleżanką, mam nadzieję że niedługo odpuści zaglądanie przez wywietrzniki w drzwiach :roll:

W schronie oczywiście na krok nas nie opuszczała koteczka z krzywą główką - nie wiem czy nie ma rujki, najpierw się mizialiśmy, a chwilę potem dostałem łapą, 5 sekund później znowu się mizialiśmy i tak w kółko :)

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pt maja 13, 2011 9:46 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Wobec Przylepy też mam plany....

Dziękuję wszystkim za to, ze zwyciężyło dobro kota i KOT :!:

Marzenia11

Post » Pt maja 13, 2011 9:46 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

PrzemekK, dziękujemy. :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 9:47 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

:piwa: :piwa: :piwa:
Przemek dzięki :1luvu: :1luvu: i Szanownej Małżonce podziękowania tez od nas :1luvu: :1luvu:

Znam tą złość kota na ponowne wyjmowanie z transportera do kłucia - dopiero niedawno zszedł mi krwiak z paznokcia po przegryzieniu ;) :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 13, 2011 9:47 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

To co, znowu wzrasta ilośc kocich obywateli w Warszawie?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 13, 2011 9:53 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Ciekawe kto zapłaci cło importowe? :twisted:

A Brysio to super kot, ja zawsze tak mówiłam.
Należy mu się jak najlepszy dom.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 13, 2011 9:54 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

No chyba nie można przeczytać lepszych informacji od rana :)
Gratuluję Wam z całego serca tej akcji :ok: Jesteście niesamowici :1luvu: Cieszę się, że wszystko się udało. W grupie siła :ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]