Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw maja 12, 2011 19:10 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Cały czas próbuje się skontaktować z domkiem lecz nikt nie odbiera telefonu.Jeżeli domek nie oddzwoni to znaczy ,ze to nie ten.Kiniu dziękuję i poczekamy ,zobaczymy.Chciałam przesłać też zdjęcia maluchów lecz z jakiegoś powodu nie mogę ,może jutro spytam syna czemu tak się dzieje.Bryś dzisiaj spał w łóżku. :lol:
Ostatnio edytowano Czw maja 12, 2011 19:12 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 12, 2011 19:12 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Szkoda by było. Może domek się jeszcze odezwie :ok:

A Bryś... to ryś salonowo- sypialniowy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 12, 2011 19:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

No, to nieźle się chłopakowi dzisiaj fartnęło! Kciuki za jego "własne" łóżko DS :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Czw maja 12, 2011 19:16 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Bryś charakter ma cudowny ,świetnie dogaduje się z psem .Człowieka kocha i jest niezwykle zrównoważonym kotem .Zosiu tylko my mamy takie charakterne koty.Niestety coś niedobrego zaczyna się dziać z moim własnym kotem Bazylim .

horacy 7

Post » Czw maja 12, 2011 19:17 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

horacy 7 pisze:Bryś charakter ma cudowny ,świetnie dogaduje się z psem .Człowieka kocha i jest niezwykle zrównoważonym kotem .Zosiu tylko my mamy takie charakterne koty.Niestety coś niedobrego zaczyna się dziać z moim własnym kotem Bazylim .

Trzymam :ok: za Bazyla. Co się z nim dzieje?

Na fotki jak coś cały czas czekam :D
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 12, 2011 19:28 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

O rany, nie pozwalamy na żadne już choróbska.
Bazyli :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 12, 2011 19:34 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Kasiu pewnie wyślę je jutro.Bazyli zaczął wymiotować więcej śpi i ma brzydkie futerko,pewnie czeka mnie kolejna wycieczka do Olsztyna.W przyszłą sobotę zaś do Olsztyna na diagnostykę Lucka psa który jest u Asi. :cry: Zaczynam się bać.Maluchy szaleją na zmianę z Zohą która właśnie teraz urządza polowanie . :roll: :roll: Kasiu zamówiłam w Krakvecie bo była promocja żwirki 2 op 10l po 19,50 ,suchą karme dla kociąt do 4 miesiącaza 59 zł i 10 puszek juniorów po 2,50 bo maluchy jedzą jak smoki.Rachunek będzie większy i ma go Asia lecz pozostałe żwirki i puszki są dla moich rezydentów.Tutaj cena chyba 123złWłaśnie Tajfun padł po gonitwach obok mojej bernenki która zaadoptowała maleństwa.Tym razem rezydenci nie kwapią sie do adopcji.Kasztanowa 7 ja mam następnego kandydata do twojej drużyny ,następny artysta do zrzucania doniczek. :ryk: Może się zdecydujesz. :lol:

horacy 7

Post » Czw maja 12, 2011 19:47 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Aż boję się pomyśleć jak by to przeżyły (prędzej nie przeżyły) moje storczyki!!!!! :evil: :evil: :evil:
Ten rudy demon od Ciebie robi wystarczające spustoszenie!!!! WSZĘDZIE, gdzie tylko się da!!!! Jedynie jak goście przychodzą to się chowa i udaje nieśmiałego... Choć czasem są wyjątki... Na jorczka mojej przyjaciółki warczał :kotek:
MUSISZ przyjechać i przemówić mu do rozsądku, bo mamcia (ja)niedługo osiwieje i będzie bez zębów i połamana, bo Rudy Pan Domu tak się bezszelestnie kręci pod nogami, że ostatno wycięłam takiego orła, że ledwo się z podłogi zebrałam.

kasztanowa7

Post » Czw maja 12, 2011 20:02 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Przyjadę,przyjadę chętnie zobaczę demona i Ciebie. :ryk: Tylko tak nie wierzę ,że ten demon to u mnie tak wychowany ja tylko aniołki oddaję. :lol: :lol: :lol: Pani od Felusia który mieszka w Lidzbarku Warmińskim mówi ,ze jest bardzo dobrze wychowany .Swoją drogą Feluś teraz Rufus jest świeżo po kastracji ,ma sie świetnie i jest bardzo kochany jak te nasze demony.Tajfun Wioletko pasuje do Ciebie do biało-rudy i szalony,biega,biega,zrzuca ,zwisa z firanek i na koniec pada w byle jakim miejscu i śpi jak kamień.Ja od storczyków mam tylko poobgryzane liście. :mrgreen: Swoja drogą cudowne są lecz umęczyć potrafią.

horacy 7

Post » Czw maja 12, 2011 20:22 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Oj, tak umęczyć potrafią, ale jakie smutne byłoby bez nich życie... :kotek:

kasztanowa7

Post » Pt maja 13, 2011 8:08 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Smutna koteńka jest ujemna FIV i FelV. Jedzie do DT. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 8:13 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Mruśkowo pisze:Smutna koteńka jest ujemna FIV i FelV. Jedzie do DT. :mrgreen:

Powodzenia koteńko.Bryś też miał pobraną krew ,koleżance udało się zwolnić z pracy by Przemek i jego żona mogli pobrać krew.

horacy 7

Post » Pt maja 13, 2011 8:15 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

horacy 7 pisze:
Mruśkowo pisze:Smutna koteńka jest ujemna FIV i FelV. Jedzie do DT. :mrgreen:

Powodzenia koteńko.Bryś też miał pobraną krew ,koleżance udało się zwolnić z pracy by Przemek i jego żona mogli pobrać krew.

No to teraz kciukamy za Brynia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 8:17 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Za wszystkie kociaste.

Przecież o nie nam chodzi. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 8:21 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Za Mikę i Brysia i wszystkich :piwa: :piwa: :piwa:

Poza tym mam nadzieję że wizyty przedadopcyjne w Górznie i Jarosławcu dojdą do skutku i oprócz Miki jeszcze trikolorka i Tajfun też niedługo pojadą do domów. :roll:

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]