Poszukuję młodego białego kotka, najlepiej samca

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 11, 2011 11:36 Poszukuję młodego białego kotka, najlepiej samca

Mieszkam w Tarnowie, ale jak kot znajdzie się gdzieś dalej to po niego przyjadę. Zależy mi żeby był młodziutki kilku miesięczny, a sierśc biała bez plamek. Jestem alergikiem i zanim kotka przygarnę to chciałabym z nim trochę pobyc, żeby sprawdzic jak na niego zareaguję. Z doświadczenia wiem że niektóre koty nie alergizują tak bardzo jak inne. nr tel. 513814716

aniaZtarnowa

Od: Sob kwi 16, 2011 19:25

Post » Śro maja 11, 2011 11:59 Re: Poszukuję młodego białego kotka, najlepiej samca

aniaZtarnowa pisze:Mieszkam w Tarnowie, ale jak kot znajdzie się gdzieś dalej to po niego przyjadę. Zależy mi żeby był młodziutki kilku miesięczny, a sierśc biała bez plamek. Jestem alergikiem i zanim kotka przygarnę to chciałabym z nim trochę pobyc, żeby sprawdzic jak na niego zareaguję. Z doświadczenia wiem że niektóre koty nie alergizują tak bardzo jak inne. nr tel. 513814716

Jeśli jesteś alergikiem, to szukaj kota z bardzo bliskej okolicy.

I nie jest prawdą, że białe koty mniej uczulają :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro maja 11, 2011 18:20 Re: Poszukuję młodego białego kotka, najlepiej samca

Mam do adopcji białego MCO. Tylko że ma kilka lat anie kilka miesięcy. Jak masz alergię na koty, to bez względu na to w jakim kolorze kota weźmiesz, kilka miesięcy będzie trudne, a potem albo sie poprawi, albo nie :mrgreen: . Tez jestem alergikiem-na własne koty jestem minimalnie uczulona, na obce różnie:na jedne bardziej, na drugie mniej.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw maja 12, 2011 22:37 Re: Poszukuję młodego białego kotka, najlepiej samca

proszę bardzo młode białe cudo viewtopic.php?f=13&t=127581
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10