Moderator: Moderatorzy
magdajedral pisze:Ja tylko zapytalam czy moze bylas i bardzo za to przepraszam jesli Ciebie urazilam. Nie znam swoich praw w zwiazku z reklamacjami na poczcie gdyz nie jestem tam zbyt czestym gosciem a poza tym list byl zwykly i nie mam dowodu nadania. Jak dotad nie musialam nic reklamowac na PP. Jesli przesylka nie dojdzie do konca nastepnego tygodnia oddam Tobie pieniadze bo na poczcie to chyba nic nie zdzialam bez dowodu nadania.
tola1976 pisze:Czekam na przesyłkę.
magdajedral pisze:Nie wiem o co Tobie chodzi i mam dziwne wrażenie, że zaczynasz mnie obrażać, ale pozostawię to bez komentarza. Paczkę do Ciebie wysłałam. Powtórzę jeśli nie doczytałaś - jeśli nie dojdzie do Ciebie do jutra to oddam Ci pieniądze. I tyle. Przyznaję, mój błąd, że nie nadałam przesyłki z potwierdzeniem nadania.
A co do przesyłki do Tola1976 - chyba Tobie nie muszę się tłumaczyć z przesyłek do innych osób.
tola1976 pisze:To, że moja przesyłka jeszcze nie dotarła, to w znacznym stopniu moja wina. Zagubiłam sie
troche i z opóźnieniem zrobiłam przelew.
JolaJ pisze:cyt ... to mam wrażenie, że Wa-wa dla Magdy jest pechowa.
a ja mam zupełnie inne wrażenie- Magda bardzo dba o to aby oddać każdemu co jego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości