psiama pisze:Józefina, nie czekaj, stań się tym mechanikiem. Będę pierwszym klientem, a jak będziesz dobra to stałym

Oj tam, oj tam AYO - do każdego papieru ja mam szacunek

Moderator: Estraven
psiama pisze:Józefina, nie czekaj, stań się tym mechanikiem. Będę pierwszym klientem, a jak będziesz dobra to stałym
Pasibrzucha pisze:A ja odznaczam się porażającym brakiem konsekwencjiZ wykształcenia jestem technikiem ogrodnikiem ze specjalizacją projektowanie ogrodów a także archeologiem, a pracuję w centrum medycznym przy obsłudze pacjenta korporacyjnego...
babajaga pisze:Jak się któremu pacjentowi terapia nie powiedzie, możesz go zakopać w ogródku a potem wykopać z zastosowaniem warsztatu naukowego
babajaga pisze:Andrzej i józefina powinni się natychmiast umówić na kawę! A na PW doradzać mi w sprawach rodzinnych
babajaga pisze:Tatuś mój chciał, żebym przejęła po nim warsztat samochodowy no ale cóż...... zbiesiłam mu się, niewdzięczna.
psiama pisze:Andrzej, czy jakieś katowickie lub chorzowskie teatry praktykujesz ? W Zabrzu kulturalnie to ja tylko w DMiT i to raczej widowiskowo (balet, tańce irlandzkie, koncerty, kabaretony, ....)
andrzej780 pisze:w Zabrzu jest też Teatr Nowy i serdecznie do niego zapraszam bo właśnie w nim pracuje
tu jest link do strony http://www.teatrnowy.art.pl/
a najbliższy kabaret z moim, i nie tylko, udziałem, w sobotnią noc muzealną w muzeum górnictwa w Zabrzu
zapraszam
babajaga pisze:I spotykamy się tu, żeby się zastanowić czy np. kot za często nie chodzi do kuwety Takie rzeczy tylko na miau
babajaga pisze:Najbardziej panikuje niejaka józefina![]()
jozefina1970 pisze:babajaga pisze:Najbardziej panikuje niejaka józefina![]()
No tak i ona o tym doskonale wie. To jest jednak silniejsze od niej... Czy powinna się leczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 171 gości