Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw maja 12, 2011 12:42 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Próbuję się skontaktować z domkem Tajfuna ,na razie tel. poza zasięgiem.Krew uu Brysia ma być pobierana jutro rano jeżeli do godz. 7,40 to koleżanka będzie w domu .Niestety na 8 ma do pracy ja na 7 a pracuję 20 km od Szczytna.Zobaczymy jak nam się uda zgrać.Zosiu tak maluchy mają jeszcze zastrzyki ,lecz już są prawdziwymi torpedami wiszą na kwiatach ,lecą doniczki ,czyli prawdziwe kocie maleństwa.Może uda mi się wysłać jakieś nowe fotki do Kasi. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 12, 2011 12:45 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Aha, ponieważ malunio jeszcze leczony - to może w następny weekend ja poproszę Renifera (może będzie jeszcze coś dodatkowo przy okazji :1luvu: ) np. żeby zabrać malunia Tajfuna ze Szczytna do Olsztyna, bo rozumiem, że dalej jakoś się uda....
Może to Górzno by się przy okazji załatwiło :oops:

Nie wiem czy coś nie pokręciłam, bo tyle się teraz dzieje, że zorientować się trudno :kotek:
Tylko kciuki trzymam za powodzenie całej złożonej akcji i dawajcie znać :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 12, 2011 12:49 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

No jak malizny wiszą na kwiatkach, to znaczy, że dobrze jest... z nimi... z kwiatkami wręcz przeciwnie.

A Mila dostała wczoraj w prezencie nowy transporterem. To znaczy on jest używany... ale niestety w kolorze różowym. Maurycy skonstatował, że niech se baby w nim jeżdżą, żaden poważny kot do Barbiewozu nie wsiądzie :kotek:

Profilaktycznie nie informowaliśmy Mili, że różowa karoca przyda się na sobotni wypad do weta... bo wiadomo, że Mila trudny zawodnik jest... i mam nadzieję, że tym razem nie zje pani doktor ani jej asystentki...

Kciuki i buziaczki :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 12, 2011 12:51 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

ja mam różową kuwetę.Teraz wywieziona na działkę. Rudolf do tej pory am kuwetkową traume. :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw maja 12, 2011 12:54 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Czy są jakieś wieści o smutnej kotuni ?
Mogłam coś przegapić - dlatego pytam :oops: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw maja 12, 2011 12:55 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

MalgosiaZ pisze:Czy są jakieś wieści o smutnej kotuni ?
Mogłam coś przegapić - dlatego pytam :oops: .

viewtopic.php?f=1&t=127559

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw maja 12, 2011 13:04 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Dzięki Magaaa,
ona jest bardzo,bardzo podobna do Tosi . Kształt pysia (taki jak mój syn nazwał "wilczkowaty") i barwa futerka :1luvu: .

Strasznie mocno trzymam za nią
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw maja 12, 2011 13:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Mruczeńka1981 pisze:Allegro Brysia

http://allegro.pl/show_item.php?item=1611543224

Adamie wrzuć na FB proszę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 12, 2011 13:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Szalony Kot pisze:Ja już wrzuciłam :ok:

:mrgreen: to samo uczyniłam

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw maja 12, 2011 13:19 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

To jakoś się podszyję za Renifera i wejdę na FB, coby "zamieszać" - a cegiełki wpłacimy bez wątpienia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 12, 2011 13:24 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Ja mam konto na FB od niedawna, to jeszcze nie wiem jak do końca. Znalazłem wydarzenie u CatAngel i udostępniłem dalej, więc chyba dotrze do moich znajomych :wink:

Adam
aburacze

Post » Czw maja 12, 2011 13:35 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

aburacze pisze:Ja mam konto na FB od niedawna, to jeszcze nie wiem jak do końca. Znalazłem wydarzenie u CatAngel i udostępniłem dalej, więc chyba dotrze do moich znajomych :wink:

Adam

:ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 12, 2011 18:47 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Podesłałam horacy7 namiary na dziewczynę do wizyty przed adopcyjnej ;)
Wiem, że brała psiaka ze schroniska na DT, więc to dobry ludź :)
Ale w razie czego napisałam horacy7, aby dała jej jakieś rady, na co ma zwracać uwagę itd. :)

Mam nadzieję, że wszystko uda się czasowo ;) Dziewczyna chciała już namiary, żeby zacząć działać :) Więc wizyta może nawet i jutro zostanie już załatwiona ? :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw maja 12, 2011 19:08 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Za dobry domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]