Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 09, 2011 16:11 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Oczywiście, że można - dorzucę wieczorem (jak net będzie łaskawy) Wasze koty na pierwszą stronę. Może jakiś "wariat" zajrzy i się zakocha!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon maja 09, 2011 16:44 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Mój Miś potrzebuje prawdziwego wariata
viewtopic.php?f=13&t=120881
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon maja 09, 2011 22:00 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

ja dopiero jutro wstawię moje kotki dla "koneserów" :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon maja 09, 2011 22:15 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

hop do góry po domki dla wyjątkowych kociastych :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon maja 09, 2011 22:36 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

I ja się dopiszę, bo dla moich nie ma nadziei . Jeśli nie TU - to nigdzie :|

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto maja 10, 2011 12:02 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

jasdor pisze:I ja się dopiszę, bo dla moich nie ma nadziei . Jeśli nie TU - to nigdzie :|

nie, nie, nie i jeszcze raz nie - nadziei nie wolno tracić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Wto maja 10, 2011 15:06 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

andrzej780 pisze:
jasdor pisze:I ja się dopiszę, bo dla moich nie ma nadziei . Jeśli nie TU - to nigdzie :|

nie, nie, nie i jeszcze raz nie - nadziei nie wolno tracić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki :ok: Ale nawet ta nadzieja po jakimś czasie jakoś tak powszednieje :|

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro maja 11, 2011 14:40 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Wrzuciłam Wasze kociaki na pierwszą stronę - przepraszam, że tak późno :oops: , ale ostatnio w pracy mam totalny amok, a w domu net mi prawie nie działa... :(

Ale mam nadzieję, że może ktoś tu trafi i zakocha się w którymś "trudnym przypadku" :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: . Takie adopcje zawsze najbardziej cieszą! A wiem, że są możliwe! Np. Kamari - forumowy koci anioł - adoptowała z naszego forum dwie częściowo sparaliżowane i pieluszkowe kiedyś kocie biedy!!!!! :1luvu: Są jeszcze na świecie cudowni ludzie - oby wszystkie kociaki w potrzebie na takowych trafiały! A już Wy - którzy przygarniacie takie koty szczególnej troski na DT - jesteście żywymi dowodami na istnienie kocich aniołów!!!!! :1luvu:

joluka

Post » Śro maja 11, 2011 22:37 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

KAŻDY kot ma szansę na dom - serio.........wyadoptowałam juz parę "beznadziejnych" przypadków. Byłam przy adopcji takich wrecz niewiarygodnych..........

Aktualnie szukam dt dla 2 tylko trudnych kotów. Oba przepiękne - oba cudnie ubarwione........można się podłączyć jakoś?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 11, 2011 22:42 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Neigh pisze:KAŻDY kot ma szansę na dom - serio.........wyadoptowałam juz parę "beznadziejnych" przypadków. Byłam przy adopcji takich wrecz niewiarygodnych..........

Aktualnie szukam dt dla 2 tylko trudnych kotów. Oba przepiękne - oba cudnie ubarwione........można się podłączyć jakoś?

miejsce dla Julki i Cynamona na pewno się tu znajdzie :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Śro maja 11, 2011 22:48 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

andrzej780 pisze:
Neigh pisze:KAŻDY kot ma szansę na dom - serio.........wyadoptowałam juz parę "beznadziejnych" przypadków. Byłam przy adopcji takich wrecz niewiarygodnych..........

miejsce dla Julki i Cynamona na pewno się tu znajdzie :ok:

Nooo o nich mowa.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro maja 11, 2011 22:54 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

myślę, że joluka która założyła ten wątek, nie bedzie nic przeciwko miała jak tu umieścisz Julcie i Cynamonka :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Czw maja 12, 2011 9:40 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

Ależ oczywiście, że się znajdzie! Gdybyś tylko Neigh króciutko je opisała, wrzuciła ze 2-3 zdjęcia każdego i link do ich wątków to znacznie łatwiej byłoby mi to przenieść do pierwszego postu.

Miło mi bardzo, że ten wątek staje się przystanią dla różnych kocich bied - bardzo bym chciała chociaż w ten sposób jakoś im pomóc... :( Będę tylko do Was wszystkich miała ogromną prośbę - podrzucajcie ten wątek od przyszłego tygodnia i monitorujcie - od wtorku 17.05 przez 3 tygodnie będę poza domem i nie mam pojęcia, czy w tym okresie będę miała jakąkolwiek szansę na skorzystanie z internetu.... :?

joluka

Post » Czw maja 12, 2011 9:44 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

To i ja się przypnę :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw maja 12, 2011 9:44 Re: Trudne adopcje - potrzebujemy kociarzy-wariatów... :-(

ok, da się zrobić :wink:
ObrazekObrazek

andrzej780

[poprzednia][następna]