Moderator: Estraven

jasdor pisze:I ja się dopiszę, bo dla moich nie ma nadziei . Jeśli nie TU - to nigdzie

andrzej780 pisze:jasdor pisze:I ja się dopiszę, bo dla moich nie ma nadziei . Jeśli nie TU - to nigdzie
nie, nie, nie i jeszcze raz nie - nadziei nie wolno tracić![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nawet ta nadzieja po jakimś czasie jakoś tak powszednieje
. Takie adopcje zawsze najbardziej cieszą! A wiem, że są możliwe! Np. Kamari - forumowy koci anioł - adoptowała z naszego forum dwie częściowo sparaliżowane i pieluszkowe kiedyś kocie biedy!!!!!
Są jeszcze na świecie cudowni ludzie - oby wszystkie kociaki w potrzebie na takowych trafiały! A już Wy - którzy przygarniacie takie koty szczególnej troski na DT - jesteście żywymi dowodami na istnienie kocich aniołów!!!!! 
Neigh pisze:KAŻDY kot ma szansę na dom - serio.........wyadoptowałam juz parę "beznadziejnych" przypadków. Byłam przy adopcji takich wrecz niewiarygodnych..........
Aktualnie szukam dt dla 2 tylko trudnych kotów. Oba przepiękne - oba cudnie ubarwione........można się podłączyć jakoś?

andrzej780 pisze:Neigh pisze:KAŻDY kot ma szansę na dom - serio.........wyadoptowałam juz parę "beznadziejnych" przypadków. Byłam przy adopcji takich wrecz niewiarygodnych..........
Aktualnie szukam dt dla 2 tylko trudnych kotów. Oba przepiękne - oba cudnie ubarwione........można się podłączyć jakoś?
miejsce dla Julki i Cynamona na pewno się tu znajdzie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maatohewetbi, Meteorolog1 i 48 gości