Zofia&Sasza pisze:
I burania:
ach te oczy na widok miski z surowym mięszkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:
I burania:
inaf pisze:tak, zofio&coś tam, prześledziłam te Twoje najazdy na mnie i bezpodstawne czepianie się bardzo dokładnie. I jeszcze raz odpowiem, bo chyba nie dotarło: watek założyłam dla kalinuwki, której zdarza się nie mieć netu. A skoro pod opieką one są, nie musimy siedzieć sobie na głowie i w kilkanaście osób grzebać w jednej sprawie, lecz sprawami się dzielić. gdyby Twoja znajoma nie miała netu, to siedziałabyś z zalożonymi rękoma i czekała, aż jej włączą, bo przecież to jej koty, czy założyła wątek i oddała go później głównej osobie zaangażowanej w sprawę?
Ale by się doczepić to wszystko Ci nie pasuje. (...)
Interwencja. Aleba
smarti pisze:piękne te kicie i bardzo ich szkoda...
ja w połowie lutego korespondowałam z jedną z dziewczyn na temat tych kotek-chciałam tej młodszej dać TDT bo był dla niej DS-w tym samym momencie jakaś pani miała wziąć na DS tę starszą -sądziłam że to rozwiązanie załatwiające sprawę......niestety zaproponowano mi wzięcie kilku kotów forumowiczki na DT zamiast tych kotek..szansa którą chciałam stworzyc nie została wykorzystana- z wielką przykrością stwierdzam że nie widzę tu żadnej woli skutecznego i pozytywnego załatwienia tej sprawy...
szkoda tylko kotek...takie piękne i niestety bezbronne wobec ludzkich dziwnych pomysłów..
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Levika, puszatek, Szymkowa i 39 gości